Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 767
  • 656
  •   1
Отговори
# 480
Гледах сериите от 12.05.до днес, защото телевизора ми връща само една седмица назад, за съжаление. Но схванах нещата, хаха.

# 481
Еее, сериите ги има и в btvplus.bg, а и ако следиш темата, качвам линкове с всички серии.

# 482
Благодаря, следя сериите и уважавам труда ти за улесняване на такива като мен, но ми беше по- лесно в случая. Другия месец ще бъда на едно място без тв и тогава ще се възползвам от качените от теб серии. Не знам само дали номерацията съвпада с тия по тв.

# 483
Номерацията е 5 епизода преди тези по БТВ, защото това са сериите в аванс от Войо.

Ето ЕП.91 https://ok.ru/video/2399382276698

И ЕП.92 https://ok.ru/video/2401679706714

Последна редакция: пт, 21 май 2021, 19:11 от diziler

# 484
  • Варна
Здравейте, макар че не пише често - оставам вярна на любимия ни сериал и продължавам да го гледам с огромен интерес. Аз лично го гледам на лаптопа 5 серии напред, като се регистрирах в ОК.ru и там всеки ден около 16 ч. се появява  качена съответната серия, а пък линкът за нея редовно споделя и Дизилер.
Обаче исках да ви кажа - вие забелязвате ли, че във всяка серия задължително се прави и номерът с т.нар. продуктово позициониране на някаква марка  или продукт, като това се вписва умело в сценария, а понякога и не толкова умело.
Ще ви дам примери. Преди доста серии - Пелинчето си показа отблизо банковата карта (май Мастъркард беше) и ни демонстрира как си пазарува безгрижно в нета с нея. Освен това често камерата се задържа върху ефектните й чехли, чантата на Мерве или друг аксесоар. Без съмнение после тези артикули се купуват лудо от бутиците
А пък в понеделнишката серия (когато Ойя се опита да се удави, мисля че тя беше) - забелязахте ли как камерата няколко секунди се задържа върху марката SAMSUNG на  прекрасната пералня на Мерве и тя ни демонстрираха (уж случайно) функцията AD Wash - демек когато вече е пусната пералнята  да се добавят забравените дрешки. В случая Рашелчето докато носеше дрехите за пране, изтърва на пода едно нещо и Мерве я успокои великодушно, че нищо не е станало и ни продемонстрира как се отваря прозорчето на люка и се добавя още пране. ЕЕЕ много ми се дощя да си имам и аз такава джаджа в къщи. Даже я видях тази перална, че я има и в Техномаркет.
После пък Тайлянчо си пусна огромния прекрасен телевизор и уж случайно видяхме, като го пускаше, че и той е SAMSUNG. А пък вчера в 92 серия, която в следващия петък ще видите - Ойя в миг на депресивно състояние - си извади от хладилника кофичка  с прекрасния сладолед Carte d`or и си го хапваше дълго и напоително, докато камерата съзерцаваше марката.
Много са ми забавни тези моменти, затова исках да ги споделя с вас.

# 485
  • Варна
О, да и кафе машини редовно.
Ойя я гледах как си мие зъбите, с акцент на марката паста за зъби 😉.

# 486
@Мира, Мира... не бях забелязал нищо такова. Съвсем сериозно. Не съм гледал еп.92, но ще обърна внимание на сладоледа. Брей... какви неща забелязвате вие, жените

# 487
Да Simple Smile, това с телевизора, пералнята и сладоледа и аз го забелязах. Направи ми впечатление и как демонстрират функции на телефона. Преди доста серии имаше и портокалов сок. Виж за модните аксесоари не съм обръщала внимание. Ами какво да кажа, нормално е да се рекламира, това са си приходи. Стига да не е натрапчиво и извън сюжетната линия.

# 488
  • Варна
А, да и соковете. Там беше много смешно, прекалено натъртиха.

# 489
Тия дни Пелин  демонстрра как фризерната част на хладилника може да работи като хладилник, като се промени температурата ( в случай , че вече няма място в хладилника).Стана ми странно, че фризерът ѝ беше празен- това нарочно, естествено Simple Smile

# 490
Скрит текст:
В последните два епизода на сериала ще участва актрисата Хазал Тюресан (Ясемин) от Госпожа Фазилет и нейните дъщери. Тя ще играе ролята на адвокат Джерен.

# 491
  • Варна
Много ме кефи Тайлян като си прави селфита, гледа влюбено камерата и дава целувки 😂😂😂

Много добре се справя актьорът!

# 492
Прекрасен актьор е Ферит Актуу(Тайлян). Гледала съм го в Мечтатели. Доскоро той участваше в Дъщерята на посланика.

# 493
Да, и аз го помня от "Мечтатели"... любимият ми сериал

# 494
Филтрират се линковете към ok.ru от днес. Това го забелязах в няколко теми. Същата цензура като с торентите.

Нов опит:
ЕП.91
ЕП.92
ЕП.93

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 00:30 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт