Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 074
  • 656
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Имам въпрос към тези, които са гледали всички серии
Скрит текст:
кой се опитва да спре разследването? Не виждам кой от всички е такъв "голям играч" и изобщо има капацитета и ресурса да повлияе  на Прокуратурата и да спре разследването

# 496
  • Варна
А това е 94 епизод.
https://ok.ru/video/2413757401690
Просто правя опит дали ще мога да ви пусна линка, т.к. , както каза Дизилер, има нещо като цензура, която не позволява да се разпостраняват линкове на торенти от OK.ru. Нещо такова става.
Естествено аз няма да ви разказвам какво се случва в този епизод. Само ще кажа нещо дребно ей така. Помните ли преди мнооого серии, че Илхан учеше от някакъв учебник испански и Ойя го закачаше нещо на тази тема.
Е,  в този епизод ще видите един живописен детайл  - Илхан е в школа по танци,   кърши се в бурни латино ритми, подскача на ляво и надясно, но все пак добре му се получаваше.  Беше комичен детайл, поне за мен.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 22:03 от Мира Мира

# 497
Страхотен саундтрак!

# 498
# 499
Днес нямаше ли излъчване на филма по БТВ. Защото не виждам качена серията в БТВ плюс.

# 500
Сега върнах назад и включих на 16.00, имало е серия. Но се учудвам защо изобщо проверяваш на БТВ Плюс? Там е пълно с реклами, които могат да ти скъсат нервите. Нали тук давам линкове за директно гледане, без реклами?

# 501
Така е да с тея реклами. Но не знам днешната серия, кой епизод е от това което качвате.  Скоро попаднах на темата, затова от БТВ Плюс гледам.

# 502
Е как? Веднага може да сверите серията, която последно е качена в БТВ+ и гледате след нея от линковете, които качих по-голе.
https://btvplus.bg/produkt/seriali/29789/malki-ubijstva
На БТВ Плюс последно е качена 90-а серия, значи кликвате от 91-а нагоре  (в последния пост от предишната страница)

# 503
# 504
Много се ядосах на Ойя в последния епизод , в петък. Защо си го причинява всичко това, след като вижда колко я обича Серхан?

# 505
  • Sofia
Не можах да разбера как така забременя?
Била е бременна преди инжекциите ли?

# 506
  • Варна
Не можах да разбера как така забременя?
Била е бременна преди инжекциите ли?
Да, била е вече бременна по време на инжекциите.

# 507
# 508
Има ли още Доста от филма. Колко серии са общо, които ще дават по БТВ

# 509
По БТВ ще са 138 епизода. Вече започнахме 32 оригинален епизод.

Общи условия

Активация на акаунт