Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 038
  • 656
  •   1
Отговори
# 570
Признавам, че и аз гледам сезон 2 с половин око. Не разбрах как така Арзу е убила Едип, те нямаха вражда помежду си, какво точно е станало? И как така и семейството на Пелин знае и двете семейства крият?

Арзу го удря много силно с един свещник. Той влиза в момент на голямо напрежение между жените. Казва им, че ще вика полиция. Тя го удря толкова силно, че пада от прозореца и загива на място.
Те крият за да не се отрази на репутацията на Пелин. Разкрива се, че Пелин и Емре са платили на друг човек да поеме вината за инцидента.

# 571
Вече лафчето "като на филм" важи с пълна сила. Станаха много неща, които не се вързват и се раздалечават от реалния живот. Колко от вас изобщо (питам понеже сте жени) ще търпите някакви хора, които са ви обиждали, правили интриги, подливали вода, злепоставяли са ви, а и дори сте си загубили работата заради тях... изобщо ще общувате ли с такива "приятелки"? Че продължават да си ходят на кафе заедно. Съскат си постоянно, обаче са неразделни. Мега нереално!
Аз такива хора ги зачерквам с дебела черта и ... "приятелският" кръг просто ще се стесни.

СЕЗОН 3, ЕП.20 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 0RxF3xnQc2Bs.html

# 572
  • Sofia
Не търпя подобни фалшиви отношения.
Злопаметна съм и не прощавам лъжи,клюки и интриги.
Няма начин някой да ме е наранил дори и преди много години,да му простя и да ми стане пръв приятел 😤

# 573
Ами правилно. Някой си е правил нещо на мой гръб или съм си губил работата заради нечий донос и аз ще си ходя на чай/кафе всяка седмица със същия човек? Имаше откровени клевети и лъжесвидетелстване в този сериал. И все едно нищо...
Да не говорим, че дори и след най-първата случка, още от ученическите години, където наклеветиха Оя и учителя, него го уволниха и нея я изключиха... изобщо .. никакво общуване повече с тия змии. Пък те си ходят на гости на вечеря през ден

# 574
Аз нв знам как Керим ще прости на Мерве след като уж е така дълбоко наранен и толкова години не е забравил, и ще има щастлив край за тях (особено за такова зло като нея.... не разбирам как няма да си получи поне малко от заслуженото) а за други като Арзу няма да има такъв шанс....

# 575

Те крият за да не се отрази на репутацията на Пелин. Разкрива се, че Пелин и Емре са платили на друг човек да поеме вината за инцидента.

Но мъжът и не знае за този инцидент...и аз нещо изпуснах нишката отдавна май.
Преди гледах 5те серии наведнъж през уикенда, сега нямам такова търпение

# 576
# 577
  • Sofia
Актьорите,,които играят Емре и Керим братя ли са в живота?
Голяма прилика имат помежду си,дори имат почти еднакви бенки на лявата буза 🤔

# 578
Тия пък кифли се биха до кръв, пък после вечеряха на една маса и се смяха (еп.20 или 21), луда работа!

Оя ми падна малко в очите с лафчетo "Животът е за живите" смеейки се, ден след смъртта на
Скрит текст:
Арзу

ЕП.23 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 3RxF3xnQc2Bs.html

ЕП.24 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 4RxF3xnQc2Bs.html наличен във вторник след 17.00

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 21:19 от diziler

# 579
  • Варна
Обаче, шапка свалям на актьорите! Лесно се играят психологически логично изградени герои, но да играят (едва ли не) убедително, толкова непоследователни и измислени образи, ситуации и отношения, е по възможностите само на абсолютни професионалисти. Браво! 👍

# 580
Не ми харесва развитието при Арзу. Не очаквах чак такова психясване от нейна страна. Сега като се появи Емре, още повече ми се затвърди мнението, че Пелин и Тайлян изобщо не си отиват. Той не се връзва в целия сериал. Но тя остава с него нали ? Мисля че биха били добра двойка с Емре, какво ще се случи с него щом няма да се ожени за Бурджу?

# 581
  • Варна
Започнах да гледам втори сезон.
Ебаси, много е красива тази Мерве !
Ебаси, много добра актриса е!
Наистина е отслабнала.
Не ми харесва как се огъва пред Керем.
Въпреки, че тя заслужава той да се държи така с нея, я съжалявам, жал ми е за нея.
Харесвам я като е гаднярка. Така добре й се отдава.
Ойя ме дразни ...

# 582
# 583
  • Варна
Хаха, не се бъзикай с мен, diziler 😉.
По добре късно, отколкото никога 😅

# 584

Общи условия

Активация на акаунт