Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 043
  • 656
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
# 558
Вече го гледам с половин око и половин ухо, цъкам си по лаптопа и каквото ми мине покрай ушите.  Циклят от дълго време на едно място. Кой е направил убийството? Пелин ли?

ЕП.15 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 5RxF3xnQc2Bs.html

# 559
За убийството
Скрит текст:
Арзу е убила Едип. Бурджу уби Арзу.

# 560
# 561
  • sofia
Здравейте,всеки път като се закача за някой сериал и се проклинам жестоко Simple Smile
Ако не бяха толкова хубави актьорите,колите,къщите,прическите и т н нямаше да го гледам този.
Много ме дразни как нищо не се случва,как се гледат по 20мин. Много бавно и дразнещо...но пък всички са много красиви Simple Smile(двете султанки най –вече)

# 562
Аз току що изгледах 5-те серии от последната седмица (13-17 eп.) наведнъж ... които БТВ ще дава идната седмица. Ами има все пак някакво действие, в други сериали е много по-зле. Малко пресоляват манджата с интрижките ... Човек така да ти подлива вода и да ти прави мръсотии, нормалното е да го зачеркнеш и повече никакво общуване с него... ама те след 2 серии пак си пият кафето с заедно.

# 563
Честно казано в началото ми беше интересен,но нещо в последно време не може да ме накара да седна да го гледам.

# 564
  • Варна
Аз чакам да свърши европейското , за да ми освободят телевизора и спокойно да гледам втори сезон.

# 565
Предполагам не сте само с 1 телевизор? Гледай от bTV Plus сериите, дето са минали или без реклами директно от линковете, които пускам тук:

eп.18 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 8RxF3xnQc2Bs.html

еп.19 https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D1%83% … 9RxF3xnQc2Bs.html

# 566
  • Варна
Даааа, действително вторият сезон е по-слаб, няма заряда на първия, който толкова ни грабна и впечатли Ееее какви психоанализи пускахте в началото, какви дълбоки  прозрения пишехте за героите. Нооо това е нормално, и в други сериали сезоните не са били  равностойни. Гледам го и втория, но да си призная - хващам се, че не разбирам много смисъла на диалозите, които водят. Слушам ги чат пат ама не схващам логиката и намеците им малко ми тъпеят. Обаче е възможно и преводачката да не се е старала много много да изпипа текстовете или  да се постарае  максимално да предаде смисъла. А пък може и аз да съм тъпата и затова да не разбирам. Както и да е.
   Че отдавна исках да споделя, че в първия сезон един от епизодите мноооооого ме впечатли с ефектите си, просто се запечата в съзнанието ми. Става въпрос, когато Ойя искаше да се самоубива и реши да се удави, обаче давейки се й се подреди пъзелът на събитията и тя разбра какво е ставало в действителност и се отказа да се дави, нещо такова се случваше. Че за мен незабравима  сцена, която ме остави без дъх - бяха тези плаващи изкривени физиономии на любимите й дружки  и ефектите под вода - беше страхотно. Предполагам, че се постига с някакви филтри, които наслагват върху образите. Ако някой може по-професионално да обясни как се получават такива ефекти - да каже.
    Другият незабравим за мен епизод беше, когато заравяха в парка някакъв труп...По конкретно някакви видения бяха как Пелин и Тай Тай се правеха на нещо като вампири и се блещеха а ла Дейвид Линч в стил "Туин Пикс". Много ме разсмяха.
   Че за да побутнем малко темата по време на по-заспалия втори сезон - ако някой иска също да сподели любими сцени или епизоди - ще го прочета с удоволствие.

# 567
  • Варна
Когато разбрах (края на) съдбата на Арзу - предишния сезон - ми дожаля много за нея. Обаче вече не ми е жал, хич. Много дразнеща са я направили тоя сезон. Дори нямам търпение да ѝ се случи, каквото има да ѝ се случва - направо си го търси, тая кривотия, някой да я отърве от мъките 😈

# 568
  • Sofia
За мен такива взаимоотношения са абсолютно нереални и неприемливи в истинският  живот...
Всичко в сериала си е худ.измислица и фантасмагории 🤨

# 569
Признавам, че и аз гледам сезон 2 с половин око. Не разбрах как така Арзу е убила Едип, те нямаха вражда помежду си, какво точно е станало? И как така и семейството на Пелин знае и двете семейства крият?

Общи условия

Активация на акаунт