Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 021
  • 656
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Аз също благодаря на администратора на темата Diziler  - за неговото коректно  отношение - затова, че редовно публикуваше линковете към сериите, за неговите уместни намеси с ерудирани  мнения, написани на правилен български, макар че май не му е майчин, и въобще за цялостното отношение. Ааа и затова, че обогати познанията ни по турски език, който за мен си остава енигма, макар че си падам донякъде полиглот.  Благодаря и на всички съфорумци за прекрасните и вдъхновени анализи и споделени впечетления.
До нови срещи в други теми.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 20:42 от Мира Мира

# 601
  • София
И аз благодаря за темата и споделените линкове към сериите. Сериалът много ми допадна и го изгледах с голямо удоволствие.Flowers Sunflower

# 602
Е... моля. Няма проблем, нищо не ми е коствало.
Това е един от малкото сериали, които изгледах докрай.  Почти всичко друго гледам в началото и после зарязвам.

Днес кой епизод ще дават по тв от тази номерация, която качвате?

Днес (четвъртък) по БТВ ще дават 134 еп. (или 35 еп. от втория сезон)

# 603
Diziler, благодаря за труда!

Тъп филм. Започна интересно и толкова. Изгледах го на пук.

# 604
Тази Шебнем е изключително нахална. Тя се опитва да прелъсти Керим, но няма да ѝ се отдаде тази възможност.
Тя даже ще се опита да отвлече бебето на Оя!!!

# 605
  • Sofia

Тъп филм. Започна интересно и толкова. Изгледах го на пук.
...и аз така напук 😁
Понякога и пропускам някои епизоди и не усещам никаква развръзка ....то все едно и също...фалш,интриги и нереални отношения 🤨

# 606
Здравейте,

Днес изгледах най-красивата любовна сцена в целия филм ... на по-добрата двойка за мен!

Определено ще ми липсва този сериал.

# 607
На мен също ми много хареса. Супер е.
Също така, ми хареса как Керим заряза Шебнем!!!
Тя си мислеше, че може да гради щастие върху чуждото нещастие.
Сцените между Мерве и Керим бяха на световно ниво!!!

# 608
Страхотен сериал! Радвам се, че не измряха всички каквато е тенденцията в турското кино Simple Smile))

Приятна вечер и дни приятели ... и до скоро!

# 609
Страхотен финал! Хареса ми много!

# 610
Да, добър финал. А тези сцени от финалните надписи с целия екип на сериала понякога натъжават. Напомнят ти как  "приказката свърши" . Много сериали вече завършват така... При "Завинаги" беше велико накрая Wink

# 611
И на мен това ми направи впечатление и много ми хареса също. За съжаление всяко нещо си има и край, а когато е поднесен и с тази екстра ти става още по-криво, че няма да продължи, но от друга страна ти става и едно хубаво да видиш героите реални!

# 612
  • Варна
Аз още не съм стигнала до финалната серия. На епизода съм, в който се появява Шебнем.
Е, как можаха точно тази актриса да изберат за богаташка и замаяла и оплела някакъв дърт богаташ.
Изобщо не ми е симпатична, особена като се изтъпанчи в цял ръст, в червена кожена рокля .
Докато Мерве и Пелин например много им подхожда на външния вид да играят богаташки, особено с малко грим, а тази Шебнем и с грим не може да се оправи положението.

# 613
На мен много ми липсва сериала,  бях се привързала към героите като към членове на семейството! Какво ще ни предложат сега?

# 614
15-и сезон на "Опасни улици", който през юни свърши в Турция и вече снимат 16-и

Общи условия

Активация на акаунт