Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 021
  • 656
  •   1
Отговори
# 615
А къде ще може да го гледат работещите хора като е от 16ч филмът?

# 616
Мисля, че на btvplus.bg А нямате ли функцията “връщане назад” на кабелната тв? (ако е интерактивна…)

# 617
На btvplus не качват епизодите на Опасни улици. Не знам защо така.
Вчерашният епизод го има в playtube.

# 618
На мен "Опасни улици" не са ми толкова интересни. Гледала съм само един-два епизода, но не ме грабна. Искам да виждам красиви хора , красиви дрехи и прекрасни къщи със страхотно обзавеждане! И постъпките им да са красиви.  Искам да имам паралелен живот в един по-красив свят.

# 619
Значи  вариантите за "Опасни улици" си остават PlayTube, Voyo или IPTV - интерактивна ТВ с опция за връщане до 7 дни назад. Последното е най-удобно, поне се гледа на TV

# 620
Опасни улици за голямо съжаление не се качва на Войо, не знам защо така.

# 621
Май опира до платени авторски права. Опасни улици не се качва на Войо, а Опасно изкушение не се качва на БТВ Плюс. (Не, че някой от тези два сериала има думата "опасно" в заглавието, хаха. Всъщност те се казват "Задни улици" и "Забранената ябълка")

# 622
... май скоро няма да има продукция, която да замени "Малки убийства" ... един прекрасен филм/сериал ...

# 623
Ето и фрагмана за предстоящия сериал с Гьокче Бахадър:

# 624
Тази много я харесвах в Листопад. Но в Малки убийства вече го нямаше този блясък в очите

# 625
Какво значи "тази"!? Вероятно е Гьокче, нали? И да, "Листопад" преди колко години  мина? Тя беше девойка тогава. А сега е просто една много хубава жена,  с хубаво, интелигентно и духовно излъчване!

# 626
Понеже отговарях непосредстено след коментар с нейната снимка/видео… става ясно, че говорих за Гьокче. ОК, тази убавица Wink

# 627
Понеже отговарях непосредстено след коментар с нейната снимка/видео… става ясно, че говорих за Гьокче. ОК, тази убавица Wink
Мисля, че отново леко иронизираш нещо, различно от твоето мнение. И за мен тя е една модерна  съвременна млада дама, която има  фино излъчване, а в определени моменти и бунтарско. Това е моят прочит на нейната външност и поведение. А дали е убавица или хубавица няма значение кой как гледа на това, има други, които да я оценяват, но явно са я оценили, след като я снимат.
Нищо лично, просто форум.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 16:48 от Dimana-nova1

# 628
Какво значи "тази"!? Вероятно е Гьокче, нали? И да, "Листопад" преди колко години  мина? Тя беше девойка тогава. А сега е просто една много хубава жена,  с хубаво, интелигентно и духовно излъчване!
Да бе , разбира се ,че изглежда различно , цялата се е префасонирала . Има излъчване , но никога не е била хубавица, и преди и след , НО това си е моето мнение .Като Оя я харесвах обаче Heart

# 629
И на мен Оя ми беше любимката, харесвам си Гьокче още от Листопад. Не е перфектната красавица, има си естетически подобрения, но си има и талант, излъчване и харизма.

Общи условия

Активация на акаунт