Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 021
  • 656
  •   1
Отговори
# 630
Мисля, че отново леко иронизираш нещо, различно от твоето мнение. И за мен тя е една модерна  съвременна млада дама, която има  фино излъчване, а в определени моменти и бунтарско.
Не иронизирам. Харесва ми Гьокче Бахадър. Красавица е, спор няма. И добре играе Wink

# 631
  • София
Да бе , разбира се ,че изглежда различно , цялата се е префасонирала . Има излъчване , но никога не е била хубавица, и преди и след , НО това си е моето мнение .Като Оя я харесвах обаче Heart
В темата, в която надниквам от време на време /щото отдавна гледах сериала/, 2-3 дами непрекъснато подчертават корекциите, които Гьокче си е направила, а сега пък научавам, че  "цялата се е префасонирала", а никоя не каза къде, аджеба, са и корекциите. Тъй като не съм я гледала никъде досега, моля те, Phillipine, би ли казала, какво е останало от автентичната Гьокче... ако изобщо е останало, де... щом "цялата се е префасонирала"? Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко корекции има и къде точно?

# 632
Да бе , разбира се ,че изглежда различно , цялата се е префасонирала . Има излъчване , но никога не е била хубавица, и преди и след , НО това си е моето мнение .Като Оя я харесвах обаче Heart
В темата, в която надниквам от време на време /щото отдавна гледах сериала/, 2-3 дами непрекъснато подчертават корекциите, които Гьокче си е направила, а сега пък научавам, че  "цялата се е префасонирала", а никоя не каза къде, аджеба, са и корекциите. Тъй като не съм я гледала никъде досега, моля те, Phillipine, би ли казала, какво е останало от автентичната Гьокче... ако изобщо е останало, де... щом "цялата се е префасонирала"? Stuck Out Tongue Winking Eye
Колко корекции има и къде точно?
Нос , джуки , зъби , вежди и предполагам ботокс , ( за бюст не знам , може би  ) ,защото вече не е на 20 . Както вече казах никога не е била красавица ( на фона на многото естествено , и не чак толкова естествено красиви турски актриси ) , но е добра актриса , не споря .Обаче това си е моето мнение , не задължавам никого да го споделя , така както не харесвам естетическите корекции , с които някои прекаляват както в Турция така и у нас . Изключение правят само наложителните. корекции след катастрофи , болест  и т.н . Приличат си като сестри някои от тях Satisfied , не можеш да разбереш коя коя е , защото в повечето случаи носовете , очертанието на веждите и джуките са еднакви . Добре ,че екстеншъните минаха от мода ,че и изкуствени гриви развяваха .Виж Гьокче си има хубава коса и хубава фигура ( в Листопад беше по -закръглена ) .

# 633
  • Варна
Напълно споделям мнението на Филипин за корекците, ефектите от тях и всичко друго казано.

http://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/blog-post_78.html

Тук ще видите със симки как е изглеждала Гьокче преди и сега.

Аз лично я помня смътно от Листопад, много хубав нейн образ е останал в съзнанието ми оттогава. Помня и малкото й присъствие в "Народа на дядо ми".  Спрямо визията й в Малките убийства - аз лично виждам само видими следи от корекции в устните, но естестествено може да има и други. За мен беше прекрасно присъствието й в ...убийствата, и като визия, и като дълбочина на образа, който създаде в първи сезон. Втори сезон изпростя (за мен), но това не е нейна вина. Иначе тя има нови изяви и скоро ще я гледаме и в други продукции. Спомням си нещо се чу - сериал за една от дигиталните платформи с партньори Баръш Ардуч и Салих Бадемжи (мисля), който звучеше интригуващо, а също и в друг нов сериал за турските телевизии участва. Така че чакаме с топли чувства новите образи на Гьокче Бахадър.

# 634
На 21 септември започва новия сериал с участието на Гьокче Бахадър- Всичко за брака. Ще се излъчва по FOX от 20:00 часа. Надявам се да се превежда!

# 635
По турския FOX ли? Него го хващам на паницата, ама си гледам Фермата и Игри на волята, та... не знам как ще ги съчетавам Grinning

# 636
  • Варна
Инфото (с малки изменения) копирам от друга тема.
"Всичко за брака" (Evlilik Hakkında Her Şey) е една от премиерите тази есен по FOX TV, римейк на британската драма “The Split” (Раздялата). Продуценти са MF Yapım, режисьор Юсуф Пирхасан, а сценаристи Седа Чалъшър Караоолу, Топрак Караоолу и Айше Джанан Ертуу.
В центъра на сюжета е семейство Джевхер. Ще бъдем свидетели на силни истории за семейството, брака, любовта, лоялността и разводите. Поредицата ще проследи всички етапи на брака през погледа на четирите главни героини: разведената Чоплан (Сумру Явурджук - познавате я от "Пепел от рози" - лелята на героя на Енгин Акюрек, "Стая 309" и др.), омъжената от много години Азра (Гьокче Бахадър), Гюнеш (Тюлин Едже - младата Мерве от Малките убийства) на която ù предстои да се омъжи и Санем (Гьокче Еюбоолу - познавате я от "Една жена" - Джейда), която напълно отхвърля концепцията за брака.
Актьорският състав допълват Ийит Киразджъ, Фърат Алтунмеше, Бертан Асллани, Джевдет Аръджълар, Есма Йълмаз, Рюзгяр Докрук Йозму, Емине Ада Сезер, Мила Касарджъ и Ердал Кючюккюмюрджю, а Неслихан Йелдан (лелята на Сюрея от Завинаги) ще видим като гост в сериала.

# 637
Втори фрагман:

# 638
Аслъхан Гюрбюз (Мерве) ще участва в сериала “Апартаментът на невинните”. Тя ще изиграе ролята на героиня на име Джейлян.
Сериалът се излъчва всеки вторник от 20:00 часа по TRT1.

# 639
Аа, много мерси за инфото. Хващам TRT1, ще пробвам да гледам. Ако сте на A1 или Net 1, там се хваща TRT Türk, която е същата като TRT1, разликата е само в рекламите и когато излъчват някой мач, заради правáта.
(На сателитната на Виваком има целия пакет на TRT).
Липсват ми героите от "Малки убийства"

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:59 от diziler

# 640
Аз също го хващам. Сериалът е създаден по мотиви от романа на Гюлсерен Будайджоулу- “В медальона”. За съжаление, тази книга я няма преведена на български.
В главните роли в сериала са Езги Мола, Мерве Диздар, Биркан Соколлу и Мелиса Шенолсун.

# 641
Има още един нов сериал с участието на Гьокче Бахадър. Казва се “Клубът” и е сериал за платформата Netflix. Излезе вчера.

# 642
Липсват ми героите от "Малки убийства"

... и на мен! Нищо качествено не виждам в излъчваните към момента сериали по националните канали.

# 643
Ако имаш възможност, гледай по турските. На кой оператор си?

# 644
Здравейте! Искам да Ви информирам, че на 20 декември от 23:30 до 00:30 часа започва повторно излъчване на "Малки убийства" по BTV Lady.  Повторения ще се предлагат на следващия ден от 09:00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт