Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Има ли в ДМ или Лили някоя бюджетна кафява очна линия? Харесва ми да нося очна линия но черна на мен ми стои твърде драматично през деня, а молив дето да не ми се размазва до сега не съм открила... ако е и гел очна линия би ми била още по-удобна но там май вече много взех да искам Grinning

# 541
И аз търсих днес кафява очна. Има на Никс - 19.90 лв., но не взех, беше ми малко тъмна, почти черна, искам нещо по-светличко.
На Ив роше някои кремове са с много приличен състав, от няколко месеца съм с един нощен и съм супер доволна.

# 542
И на Буржоа и на Катрис видях днес кафеви очни линии,за Мейбълин не съм сигурна,но май имаше.

# 543
Благодаря, ще ги погледна като ходя до тези магазини. Не бях забелязала Катрис че имат такова нещо.

# 544
Pandora_sue, от кой крем на Ив Роше си доволна?

# 545
  • Ланкър, планините Овнерог
Миналата седмица и аз търсих кафява очна линия. Прерових всичко на Катрис, Есенс, но не видях, а хем в Лили в The Mall бях, който уж е доста зареден.
На Ив Роше последно миналата година взимах душ гел - доста химична миризма имаше, даже не го доизхабих

# 546
Има ли в ДМ или Лили някоя бюджетна кафява очна линия? Харесва ми да нося очна линия но черна на мен ми стои твърде драматично през деня, а молив дето да не ми се размазва до сега не съм открила... ако е и гел очна линия би ми била още по-удобна но там май вече много взех да искам Grinning

На essence съм виждала , но в минимални бройки.

# 547
На мен също душ геловете на Yves Rocher не ми допадат. Състава им пресушава кожата ми, а ароматите са доста изкуствени.

Бихте ли ми препоръчали спирала, която да не слепва миглите?

# 548
Air volume на Лореал не слепва миглите,много е хубава .

# 549
  • Димитровград

Тези видове купих, май имаше още два вида.

# 550
Ето кремът на Ив роше, който много харесвам :
https://shop.lillydrogerie.bg/yves-rocher-lifting-vegetal-nosche … -krem-50ml-521738

# 551
  • София
Момичета, ако срещате трудност в откриването на кафява очна линия, спокойно можете да пробвате писец за вежди. Повечето марки имат. И не се изтриват и размазват даже.Yum

# 552
Благодаря, Пандора! Аз в момента ползвам нощния с витамин С  на Лумене - мисля, че добре ми се отразява, но за по-топло време може да ми дойде тежък. Ще погледна твоя.

# 553
Като каза крем с вит. Ц, пробвах Мишата, много мазен, предупреждавам, че не е за мазна/смесена кожа.

# 554
Кремът на Рефан с витС е много хубав,малко странно че като се намажа и става лек бял филм ,но за пет минути попива.Не прави кир ефект,не омазнява ,добре хидратира.

Общи условия

Активация на акаунт