Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Сините ампули на Балеа са ми любими. Особено при петна от пъпки спомагат за бързото регенериране на кожата.

# 556
orchid, с какво съдържание са? Аз имам петънца, но имам и 1 активна пъпка в момента, дали ще щипят

# 557
Момичета, в коя стъпка от рутината си използвате ампулите? Понатрупала съм запаси, а все не им намирам мястото. Върти ми се в главата, че беше добре да са последни.

# 558
  • Сливен
Аз обикновено слагам вечер след почистване на лицето и не слагам друго.Със смесена към нормална кожа съм.

# 559
Аз обикновено слагам вечер след почистване на лицето и не слагам друго.Със смесена към нормална кожа съм.
Аз също.

# 560
За състава не съм гледала, нямям и в момента, за да снимам.
Нанасям върху проблемните зони на чиста кожа вечер. Една ампула изполвам няколко пъти, третирам само локално местата с проблеми. Дори и на раничка съм слагала, не е предизвикала щипане.

# 561
И аз съм със аква серума допада ми но взех от тези лифтинг ампулки и ми идват мн тежки ,трудно се разнасят,трудно почиват ..

# 562
И аз слагам ампулите вечер на чисто лице, изчаквам малко и нанасям крем.

# 563
На мен ампулите ми насълзяват очите и ги спрях, и двата вида които ползвах. А и ми идват твърде мазни и тежки за моята кожа.

# 564
Ina Stanoeva,  
ако още търсиш начин да се справиш с петната от пъпки по лицето, препоръчвам Stratamed. Не е от ДМ, а от аптека. Представлява гелче, което е течна превръзка за рани. Слагам го когато стисна пъпка или се одера, после ползвам грим - в моя случай само минерална пудра. Заздравява много бързо и не се формират петна.

# 565
  • Димитровград
Съдържание на ампулите( сините)-dimethicone, polysilocone-11, trisiloxane, olea europaea friut oil, tocopheryl acetate, caprylic triglyceride, parfum, alaria esculenta extract, linalool, limonene, tocopherol.

# 566
  • Варна
Намерих този ролер в DM и много се изкушавам да се поглезя с него, въпреки че имам другата версия.

Скрит текст:

Иначе си взех сапун за ръце на Belea с мирис на пуканки и карамел, превъзходен е

# 567
Ох, днес съм много разочарована.
Купих си черен молив на катрис, който... не пише. Черен молив ползвам от години във водната линия на окото. Там понеже е по-мокро много от моливите просто не стават. Досега ползвах Мейбълин tattoo liner, перфектен беше, но искам да го сменя по други причини.
Май от дрогерийните само на Аура не съм пробвала черен молив.
Имате ли отзиви?

# 568
За водната линия ползвам Бруклин ,дори не знам от къде го купих.Свръх евтин ,но пише,много добре седи.
На Буржоа пробвала ли си,техните са хубави.На ГР много имах черен ,беше ок,купих кафяв и нищо,не пише грам.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 00:38 от Bobchita

# 569
+1 за Бруклин. От кварталните магазинчета. Моя специално съм го взимала от Тити. BTW и моливите им за уста хич не са зле.

Общи условия

Активация на акаунт