Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Взех си от Лили  тези неща.

Мицеларната не съм я ползвала надявам се да не ме разочарова, а пастата отдавна я наблюдавам и дойде и ......................

Бих искала да споделите мнение за пастата за зъби да ли има ефект.

# 586
  • Deutschland
След толкова хубави отзиви за бюти маската на Балеа и профи сериите им за коса, нямаше как да пропусна

# 587
  • Пловдив
Липсват ми промоциите им.
Според мен така губят. Промоциите имат изразен психологически момент и са изключително добър маркетингов трик. Аз съм като бик налитащ на червен парцал видя ли "пИрУмоция". Знам, че ме лъжат, но се хвърлям смело: "Лъжи ме, лъжи ме, парите вземи ми!" Joy И парите давам аз без бой, сал продукта да е мой. Joy
Все едно мен описваш - капсули, кремове, гримове, само да е намалено, лошото е че DM е с приемливи цени, но налитам и на по-скъпи. Имам и добри попадения, както и редовно имам по 3 мициларни води, гелове за измиване, кремове, после си ги чукам в главата.

# 588
Фрау,сериозно ли за пръв път ще пробваш бюти маската?Ще останеш доволна.

# 589
  • Deutschland
Фрау,сериозно ли за пръв път ще пробваш бюти маската?Ще останеш доволна.

Да. Все забравях да си купя. Има и пачове за очи от серията, серум и не помня още какво.

# 590
И бустер ,крем и ампули.

# 591
Тази маска ми е незаменима от почти 2 години. Околоочният серум и ампулите съм ги пробвала по веднъж, много са хубави също.

# 592
Хайде пак ме запалите ..и аз не съм ги пробвала ..😋

# 593
Тази маска е повече от чудесна,вчера свърших поредната опаковка.Просто ефекта е видим.

# 594
  • София
За каква кожа е подходяща?

# 595
За каква кожа е подходяща?
Аз съм със смесена, понякога я усещам дехедратирана. Но я правя 1 път седмично, защото има масло от шеа в нея.

# 596
И моята е смесена ,веднъж или два пъти я правя.Като ще си правя маска просто вадя от шкафа каквото хвана.
Сега редувам на Миша шийт маските с вит С на Балеа и бютито.

# 597
За какво е тази бюти маска? Почистване или?
И аз не съм я пробвала.

# 598
Напомпваща е бюти маската,изглажда и хидратира .

# 599
И аз не съм я пробвала. Усещам как утре ще тичам до ДМ, зарибихте ме. Препоръчайте ми някои Бюти блендер, с които мога да се сдобия оттам. Моя е на cipria вмомента.

Общи условия

Активация на акаунт