Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 883
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Тези маски дали ги има във всички обекти? Конкретно питам за Мол Марково Тепе.

# 181
В МОЛ Пловдив ги няма.

# 182
Преди време бях писала, че ето тези гъби за лице, които купувах години наред са са станали изключително твърди и груби. Нямах много опции и преди 3 дни си взех пак от тях, като се оказа, че са много добри и изобщо не са така агресивни. Възможно е при предно пазаруване да съм попаднала на кофти партида.

# 183
Ще ходя до Лили за маски на Миша, които са намалени. Не съм ги пробвала до сега , може ли да ми кажете кои са хубави?
Всички ми харесват,перлата и алоето най-вече.
Днес взех морнинг бустер на Ревюел,ползвал ли го е някой?

# 184
Млякото на Балеа много го харесвам и от години го използвам за рефреш на къдриците си. Сешоар и преса не ползвам, дали добре предпазва не зная. От лятото разнообразих с Garnier Fructis Aloe Vera Air-Dry Cream, също много ми харесва.
От маските на Миша за сега пробвах с лимон и масло от чаено дърво, много напоени бяха. Понеже остава много течност в пликчето, а аз държа маската дълго на лицето си, като усетя че течността е попила, напоявам с останалата в плика.
Тези тампончета Cotoneve и аз ги харесвам, с тях успявам да измия глинените маски за лице.

# 185
Dana Scully, може ли да ми препоръчаш ножица , с която се подстригваш? Благодаря , може и на лично да не спамя
П.п това мляко ми е като балсамите им

# 186
  • Далече, далече
Подстригвам се с две различни по размери ножици.

Скрит текст:

Това е втората ножица, с която се подстригвам. Майка ми мисли, че я е купила от ДМ, но не си спомня със сигурност.
Опитах се да вмъкна връзка, но не се отваря. Напишете на Гуугъл ножица от ДМ и натиснете на изображение. Излизат връзки със сайта на Фрамар.бг.

П.П. Редактирах си поста, след като говорих с нея.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 15:04 от Dana Scully

# 187
Момичета, имате ли отзиви за тези термозащитни спрейове?
Колебая се кой да избера...

# 188
Използвам червения. Не мога да кажа дали има ефект, но мирише приятно, не слепва и не утежнява косата.

# 189
  • София
И аз имам червения. Приличен е. Не слепва, не утежнява, има приятен аромат. За предпазването не мога да кажа на 100%, защото ползвам и други продукти.
Но иначе имам цялата червена безсулфатна серия и ми се отразява чудесно на косата. Редувам с професионални продукти за коса, но впечатленията ми от тази серия са отлични.

# 190
Ползвала съм черния,много е добър.Лесно се разресва косата и дава блясък

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 21:54 от Bobchita

# 191
  • Пловдив
Не разбирам какво е това търсене точно на това мляко. То действа по същия начин, както и другите продукти от този тип. Разликата е само в миризмата. Поне аз не забелязвам засега да е по-добро от другите.

Това е различно при всеки и зависи много и от вида на косата. От моя опит мога да кажа, че това мляко е по-добро от останалите подобни продукти. Ползвала съм и ползвам много балсами и кремове за коса без отмиване и не мога да кажа, че всички действат еднакво. От млякото на Балеа съм най-доолна. За мен аромата не е от решаващо значение, когато избирам продукти за коса, а е просто допълнителен плюс или минус.

# 192
  • * Under the stars *
Момичета , може ли да ми кажете , от кои лентички кола маска сте доволни ? Става въпрос за лицето . Колебая се между Veet и Lycia . Чудя се дали би било проблем да взема такива за крака , но да ги ползвам на лицето ? Мислите ли , че излиза по - рентабилно така ? Simple Smile Преди бях взела едни на Балеа , но хич не ми харесаха - ползвах ги два пъти и така си замина в коша цялата кутия .

# 193
  • Пловдив
Сухо олио за коса по какво се различава от стандартно олио за коса? На вид изглеждат еднакви, но трябва да има разлика, щом едното се води сухо. Някой запознат?

# 194
Момичета , може ли да ми кажете , от кои лентички кола маска сте доволни ? Става въпрос за лицето . Колебая се между Veet и Lycia . Чудя се дали би било проблем да взема такива за крака , но да ги ползвам на лицето ? Мислите ли , че излиза по - рентабилно така ? Simple Smile Преди бях взела едни на Балеа , но хич не ми харесаха - ползвах ги два пъти и така си замина в коша цялата кутия .
Аз ползвам лентите на Дева от години, купувам си големите и си ги режа Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт