Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
На миглоизвивачката трябва да се гледа горната част да не е прекалено тънка, защото ще пречупва миглите.

# 526
Съгласна съм, че цената не определя качеството! Ако се интересувате от състава, пълно е с приложения и сайтове, в които може да проверявате. Аз често сравнявам състава на 2 продукта, когато се колебая, кой от двата да купя.
Можете ли да ми препоръчате приложение, което изкарва състава и такова, което да сравни продукти?
Благодаря предварително 😊

# 527
Не използвам приложение, но ползвам ето този сайт:
https://www.skincarisma.com/
За приложения, които са такива мисля, че Зорница от влога Agleu беше направила видео.

Съгласна съм, че цената не определя качеството! Ако се интересувате от състава, пълно е с приложения и сайтове, в които може да проверявате. Аз често сравнявам състава на 2 продукта, когато се колебая, кой от двата да купя.
Можете ли да ми препоръчате приложение, което изкарва състава и такова, което да сравни продукти?
Благодаря предварително 😊

# 528
Fsyyy , за жалост марка не помня, гледам да не е под 5лв т.като има доста боклучави.

# 529
  • Димитровград
Нещо се обърках. В темата за сравнително евтини продукти сме. Информация всеки да си търси, каквато му е нужна.
И за да не е спам- купих от всички видове капсули на Балея, но още нямам отзиви. Някой беше писал, че ги няма, е,в Хасково ги имаше.

# 530
Нощни капсулки има ли?

# 531
Кога се очаква новата брошура?

# 532
Тази очна линия си взех,не съм ползвала никога и учудващо от първия път ми се получи много добре,дори и опашката.Има една маркер и нея ще взема също,а по принцип лилави очни линии съществуват ли?

# 533
Аз да похваля този серум и шампоан.
Серума много добре се отразява на сухата ми капризна кожа. Взех го без особени очаквания, но ще се купува и занапред.
За шампоана, ползвала съм от серията за кафява коса, но нямаше и реших да пробвам този. Харесва ми.
Скрит текст:

# 534
Серума за суха кожа ли е специално?
Тези шампоани ще ме навиете да ги пробвам и аз,веднъж взех някакъв на Балеа за руса коса,но ми омазняваше бързо ,но ще дам шанс на този.

# 535
Тази очна линия си взех,не съм ползвала никога и учудващо от първия път ми се получи много добре,дори и опашката.Има една маркер и нея ще взема също,а по принцип лилави очни линии съществуват ли?

Съществуват всякакви цветове.

# 536
Серума за суха кожа ли е специално?
Тези шампоани ще ме навиете да ги пробвам и аз,веднъж взех някакъв на Балеа за руса коса,но ми омазняваше бързо ,но ще дам шанс на този.
Дават го, че е за дехидратирана кожа, не е тежък и бързо попива, поне при мен. После като си сложа и крем и доста време издържа кожата ми без повторно мазане, което за мен си е уау.
Аз съм с нормална, права, редовно боядисвана коса, напоследък ползвам само сешоар, без преси и подобни (това само за информация заради шампоана) и косата ми стои мека и небухнала с този и другия шампоан от серията.

# 537
Имам две лилави очни линии на NYX - Vivid Violet и Vivid Blossom:
Скрит текст:
Такова лилаво си търсих, но с нанасянето не се справям добре.
Имам и Vivid Petal, но я получих изсъхнала.

# 538
Благодаря за отговорите,с лилавата спирала се озорих доста в търсенето ,очна линия явно по-лесно ще намеря.

# 539
На Ив Роше искам да похваля душ геловете - наистина невероятни аромати и оставят кожата много мека.

Общи условия

Активация на акаунт