Мнения за Американски университет Благоевград

• 57 156
  • 497
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Може и без SAT, още първите дни не ориентацията правят тест по математика и английски и това заменя сат.

# 421
Здравейте,
наближава момента на настаняване в университета. Вълнението е огромно! Моят син отбеляза 30 август за дата на настаняване. Пожелавам на всички деца и родителите им успех в това приключение!

# 422
  • Русе
И моята дъщеря отбеляза 30.08 между 19-20ч ще пристигнем. Ще вземе малко неща на първо време ,защото нямаме идея стаите в Скапто 1 как са. Ако някои има снимка на 4-ка стая ще е супер . Разбра се със съквартирантката си и тя ще пристигне в събота.

# 423
  • София
И моят син е отбелязал 30- ти

# 424
  • София
Ако приемате съвети от по- старши майки 😄.
Не прекалявайте с купуването на неща . Съвсем близо има Кауфланд, Юск...нека първо си видят стаите.
Това, което ние не се бяхме сетили, но взехме от Юск, е кош за мръсни дрехи. Купихме текстилен, с капак. Знаете, че имат общи перални и сушилни, запазват си онлайн час, но трябва да събират мръсните дрехи някъде.
Освен това взехме две големи платнЕни чанти , с тях си носеше прането до пералнята, в едната носеше  мръсното натам, в другата чистото обратно.
Ютия ще им трябва, но това ще се разберат със съквартирантите, а не всеки да носи.
И други неща се разбират помежду си. Например дъщеря ми взе филтърна кана, редуваха се да купуват филтри.

Друго, което силно препоръчвам, е да разучат предварително какви клубове има , какво ги влече. Те ще имат в началото представяне на клубовете, но е добре предварително да знаят.

Хубави вълнения са това ❤️
При нас са други вълненията. След две седмици дъщеря ми заминава за Мароко, Американския университет в Ифран. Голяма мечта и беше. Надявам се всичко с пътуване и престой да е наред.
Тя се вълнува много от политика на източни народи, от културата, от езика. Дано ѝ хареса.

# 425
  • София
Здравейте! Ние запазихме неделя 11ч, тъй като имаме семеен празник тогава и след настаняването ще го отпразнуваме. Моят син е в Скапто 2 в апартамент, но не знаем с кого, тъй като момчето, с което щеше да е се отказа.
Така и не се организира група, където да се опознаят онлайн, нали?

# 426
  • sofia
Група има повече от месец, мисля че е в инстанграм, но не следя за детайли.

# 427
  • София
А, може ли да попитате и да ми пратите линк?

# 428
Здравейте! Благодаря за съветите от по- старшите майки! Ако някой има идеи, съвети и други, много ви моля, да ги сподели Simple Smile
Имаме нужда от съвети в този момент

# 429
Четох назад във форума за коктейл с родители, но според сина ми това го имало само в мечтите ми😂 , ще има 2 срещи на родители с преподаватели на 01/09 от 14h и 16h,. Чудя се защо 2 срещи, може би една на български и една на английски?

# 430
  • София
Четох назад във форума за коктейл с родители, но според сина ми това го имало само в мечтите ми😂 , ще има 2 срещи на родители с преподаватели на 01/09 от 14h и 16h,. Чудя се защо 2 срещи, може би една на български и една на английски?
Къде прочетохте за тези срещи? 1-ви е работен ден, трябва да предвидим отпуск ако наистина ще има такива и за какво ще са, дали има смисъл?

# 431
  • София
Да коктейла разбрах, ама за срещи...
За водата се чудех дали става за пиене или да взимам кана. Май не става, както разбирам.

# 432
  • София
Да коктейла разбрах, ама за срещи...
За водата се чудех дали става за пиене или да взимам кана. Май не става, както разбирам.
Въобще не се бях замислила за това….
По- скоро на място ще видим, пък и братът на съквартиранта му е вече 3 години там, ще питаме него. Като разбера ще пиша

# 433
За водата в кампуса - не е лоша, има и безплатни апарати за филтриране в някои от сградите, все пак града се намира в подножието на Рила планина, филтърната кана е винаги плюс.

# 434
Групата в инстаграм била пълна?!?, но синът ми даде дискорд линк https://discord.com/invite/FghyRGWg
А за срещите ми показа това:

Общи условия

Активация на акаунт