То може тия дни и по коридора или бебешките стаи да сме се разминали...
Ама като не се познаваме
Важното е, че въпреки перитепетиите вече ви е станало време за прибиране у дома. Повечето акушерки са супер свестни, ама има и няколко дето го дават съвсем като 5 за 4 
И аз искам да разкажа кратичко за моето раждане миналата седмица. Всеки път като го разказвам звучи като някаква нереална приказка, но всъщност е точно такова. Отидох в спешния кабинет с 4.5 см разкритие ( от няколко дни си бях така), без болезнени контракции и без никаква болка. Отидох, защото сутринта падна част от тапата. Приеха ме, обадих се на доктора, качиха ме в родилното в 12:00 на обяд, включиха ми системи, спукаха ми водите, отново не изпитвах болка от контракциите, но на монитора се виждаше, че имам. Към 12:30 някъде ми поставиха епидоралната, която много ме отпусна и ми стана още по-хубаво
)) (малко лирично отклонение: Междувременно слънцето огрява стаята, приятна музичка свири, всичкк лекари се шегуват, говорим си...)Докторът сложи дръжките на леглото, каза ми да започвам да напъвам и в 13:08 се роди сина ми.
) Второто ми щастие. Имам няколко шева, но това е нормално за мен
Не знам как така се получи това раждане, без болка и само с положителни преживявания. Дори не съм се и надявала на такова развитие, безкрайно щастлива и благодарна на екипа съм! После на 7ми етаж пак само добро отношение и обстановка срещнах. Малко дългичко стана.
но още не мога да повярвам.

Е поне за няколко часа
Настаняването е основно на 7 етаж и при запълване на 8. 12 е в ремонт.
тъй че на тръгване не знам как ще е...
Препоръчани теми