От една страна Дилета ми е много искуствена, много показност има при нея, която на мен не ми допада, от друга пък виждам колко си подхождат с Джан като интереси - и тя завършила право, и тя спортна натура, и тя (явно) обича футбола, има позитивно излъчване и хубава усмивка... сигурно има и още, ама не ги знам... Та не знам какво да мисля. Каквото и да е, нека любимото ми момче да е щастливо. Само това е важно за мен.

Иначе и другото ми любимо момче се залюби с тунингована перхидролка. Никак не я харесах в наалото и нея. Обаче изглежда, че го обича, а и той нея, пътува с него, гледа го, подкрепя го и той оттогава играе по-добре, по-спокойно и уверено някак. Та щом му влияе добре и е щастлив, коя съм аз, че да не я харесвам....
Харесах Лолита, може някой ден да харесам и Дилета, кой знае... Да са ми щастливи момчетата, да вървят напред, да постигат успехи и аз да им се радвам, какво друго да искам от живота.
P.S. Присетих се аз още нещо. Ама нали мисля бавно, затова се налага да редактирам.
Нали беше излязло инфо за някакъв дизайнер (не помня името, зле съм с имената) и че Джан щял да е лице на серията му от сватбени облекла. Дали пък не подготвят нещо в тази насока?

Търся и аз под вола теле вече...