🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Оххх, какво да ви кажа. И аз съм хем така, хем така. Не мисля и не искам да мисля, че е само ПР. И аз като sonnni не искам и да си мисля, че Джано така ще ни лъже. Докато само журналистите публикуваха, а той завоалирано и с подсказки само, тогава бях склонна да мисля, че донякъде са журналистически измислици и фантасмагории. Ама откакто той почна да публикува, вече не толкова. Не искам да ни лъже. Не че ще го обичам по-малко, ама пак не искам. От друга страна, след всичкото криене толкова години в които го следя, сега ми е ужасно необичайно да публикува толкова много информация в прав текст, сякаш това не е той. Вярно, пожелах си при следващата снаха да не се крие и да не се кьорим и надничаме в отражения по чаши, очила и прозорци и да се правим на детективи. Ей на, момчето ми изпълни желанието, пък аз пак се оплаквам, че ми е необичайно...
От една страна Дилета ми е много искуствена, много показност има при нея, която на мен не ми допада, от друга пък виждам колко си подхождат с Джан като интереси - и тя завършила право, и тя спортна натура, и тя (явно) обича футбола, има позитивно излъчване и хубава усмивка... сигурно има и още, ама не ги знам... Та не знам какво да мисля. Каквото и да е, нека любимото ми момче да е щастливо. Само това е важно за мен. Heart Eyes

Иначе и другото ми любимо момче се залюби с тунингована перхидролка. Никак не я харесах в наалото и нея. Обаче изглежда, че го обича, а и той нея, пътува с него, гледа го, подкрепя го и той оттогава играе по-добре, по-спокойно и уверено някак. Та щом му влияе добре и е щастлив, коя съм аз, че да не я харесвам....

Харесах Лолита, може някой ден да харесам и Дилета, кой знае... Да са ми щастливи момчетата, да вървят напред, да постигат успехи и аз да им се радвам, какво друго да искам от живота.

P.S. Присетих се аз още нещо. Ама нали мисля бавно, затова се налага да редактирам.
Нали беше излязло инфо за някакъв дизайнер (не помня името, зле съм с имената) и че Джан щял да е лице на серията му от сватбени облекла. Дали пък не подготвят нещо в тази насока? Thinking
Търся и аз под вола теле вече...

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 17:10 от Lilly Di

# 556
Оххх, какво да ви кажа. И аз съм хем така, хем така. Не мисля и не искам да мисля, че е само ПР. И аз като sonnni не искам и да си мисля, че Джано така ще ни лъже. Докато само журналистите публикуваха, а той завоалирано и с подсказки само, тогава бях склонна да мисля, че донякъде са журналистически измислици и фантасмагории. Ама откакто той почна да публикува, вече не толкова. Не искам да ни лъже. Не че ще го обичам по-малко, ама пак не искам. От друга страна, след всичкото криене толкова години в които го следя, сега ми е ужасно необичайно да публикува толкова много информация в прав текст, сякаш това не е той. Вярно, пожелах си при следващата снаха да не се крие и да не се кьорим и надничаме в отражения по чаши, очила и прозорци и да се правим на детективи. Ей на, момчето ми изпълни желанието, пък аз пак се оплаквам, че ми е необичайно...
От една страна Дилета ми е много искуствена, много показност има при нея, която на мен не ми допада, от друга пък виждам колко си подхождат с Джан като интереси - и тя завършила право, и тя спортна натура, и тя (явно) обича футбола, има позитивно излъчване и хубава усмивка... сигурно има и още, ама не ги знам... Та не знам какво да мисля. Каквото и да е, нека любимото ми момче да е щастливо. Само това е важно за мен. Heart Eyes

Иначе и другото ми любимо момче се залюби с тунингована перхидролка. Никак не я харесах в наалото и нея. Обаче изглежда, че го обича, а и той нея, пътува с него, гледа го, подкрепя го и той оттогава играе по-добре, по-спокойно и уверено някак. Та щом му влияе добре и е щастлив, коя съм аз, че да не я харесвам....

Харесах Лолита, може някой ден да харесам и Дилета, кой знае... Да са ми щастливи момчетата, да вървят напред, да постигат успехи и аз да им се радвам, какво друго да искам от живота.
То понеже по принцип повечето известни личности си споделят разни неща от живота, но Джано за две седмици сподели повече отколкото много за месец. И това, фойерверки, ресторант само за тях, пък камери, пък лайкове, пък рози по Инстаграм, пък букети, пък, пък, пък... Разбирам, че изглежда някак супер пришпорено, защото при повечето двойки това се случва в рамките на месеци, година даже. Да не говорим, че като искаш да си е твоя работа, не си публикуваш обяда и местоположението и снимката от фотосесията до морето в инстаграм, всичко в един ден.
То и от желязо фен да си, ще се зачудиш...
Не знам, аз си мисля, че те не виждат нещата така, както на нас ни изглеждат. Истинска двойка са си и са решили да го обявят, ама феновете не им вярват и те сега се чудят как по-ясно да го кажат. Перхидролките се разделят на две групи - едните си знаят интереса и си държат гаджето, другите го удрят на драми и истерии и се влачат по жълтите вестници.  Аз залагам, че Дилета ще държи Джано под ръчичка и ще го гледа в очите.

# 557
Най- после едно нормално Стори качи моя "любовчия" Joy

Надписано "Quindi?" Тогава?/Така, че?

Скрит текст:

Това Стори предполагам го е сложил, за да укроти малко страстите и фантазиите на някои фенове .. Според мен иска да ни покаже, че продължава да РАБОТИ на това приказно красиво място, чувства се добре с ЕКИПА СИ, единия му е технически треньор, другия не помня какъв точно прочетох че е .. Мисля че е на път ИНТЕРЕСЕН ПРОЕКТ с "влюбената двойка" : )) В личния и любовния си живот, едва ли има нужда от екипа си .. Ноо винаги може да стане и по- смешно/забавно .. Вече срещнах коментари, че тези двамата от екипа му, са били свидетели на венчавката... Тьойбе.. тьойбе..  

Емилия съгласна съм напълно с мнението ти! Kissing Heart

П.С Рагаци, не мисля за уместно да ви отговарям (на това).. там където сте ме споменали или сте се обърнали към мен

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 19:04 от grozdence.

# 558
Вече срещнах коментари, че тези двамата от екипа му, са били свидетели на венчавката... Тьойбе.. тьойбе..  

Чакайте малко! Не беше ли само годеж?!??! AnguishedFlushed Имало е и венчавка ли?

Тука Джано ми прилича на някой бос от италианската мафия Grinning

# 559
Екипа на Джан (вероятно и самия Джан) са поне от четвъртък там (за справка има снимка с дата).. крайбрежието на Амалфи, рая на Италия .. може и от по- рано.. "Work in progress" / "в процес на работа" са (както е надписана едната снимка от събота) може да разгледате този профил на този гологлавия, техн. треньор на нашия.. https://www.instagram.com/franciomw/ и на 3. 02 пак са били там (според снимките, местоположение и дати) .. правят нещо, работят си хората..  
Съжалявам ако съм развалила романтичната обстановка в темата Heart Eyes  Пиша това информативно, без други помисли : ))

Но според журналята и някои фенове, Джан е карал Ферарито в събота вечер на път за любимата си.. (от Рим до Милано).. освен това и поднася "изненада" за Св. Валентин на въпросното романтично място "специално" за празника.. целувки, милувки, предложение с пръстена от Тифани.. ЕВЕТ-а и фойерверките..  Междувременно в паузите на работния процес, прави този така невероятно красив и романтичен жест .. в работна обстановка ..
Heart Eyes Wear Ring Nature Boom Може би съчетава полезното с приятното .. за да не губи време и да прави излишни разходи.. (пара бол има знам, ама като може да мине на аванта, защо не) ....

Еех журналист да си в днешно време.. особено когато има и кой да ти се връзва (читателите).. статиите вървят като по вода.. нижат се една след друга.. и както виждам мълвата се разпространява скорострелно като Ковида..

А косата на Зевса расте ли расте.. очаквам до септември да стане поне такава Heart

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 01:38 от grozdence.

# 560
Ама моля ви се защо се мисли, че стори, пуснато в събота посред нощ е точно в този момент заснето?
Логично ли е след цял ден тренировки, Джанко да кара цяла нощ от Рим до Милано, освен това кара, и с третата си ръка снима сторито ли, какво ли....Grinning

Извинете, сарказма ми момичета, ама...
Утре чакам снимките от "сватбата".Joy

Между другото нали знаете "Щастието обича тишината". Никой не обича да му се бъркат в живота, още повече известните, нали си знаем... Повече няма да кажа по темата, но Грозде ти вчера ни беше пуснала една снимка backstage, тя говори сама за себе си, защото не бяха папараци. Повече да коментирам ли, мисля, че разбрахте мнението ми по въпроса... Аз против Дилетита нямам, за да не останете с грешни впечатления. Simple Smile

# 561
Добро утро!

Айде и аз да се изкажа сериозно по темата за любовта, че май само аз не съм се изказала. Но да знаете, че ми е запоследно да съм сериозна този месец Joy

Значи против Дилета нямам нищо. Всеки си носи глава на раменете и решава в каква светлина да се представя пред хората. Същото важи и за Джан. Аз смятам, че те имат „любовни” отношения, защото съм далеч от мисълта, че двама млади, красиви и секси мъж и жена ще говорят за плетки и готварски рецепти. И за да съм повече от открита в думите си, да, смятам, че си спят заедно! Но не мога да повярвам в тази голяма истинска любов. Просто прекалено ми идва тази показност, особено от страна на Джан. Е, човекът може вече да се чувства свободен в Италия и за това така открито да се показват с Дилета или да е изтрещял покрай тия карантини и коронакризи, не знам. Също ми е странно това ходене на още 100 човека по любовните им срещи.

Ясно стана, че нашия сплотен колектив е разделен на две покрай тази история. Всеки има право да вярва, в което реши и да го споделя, само накрая да не се изпокараме, защото ще е жалко Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 08:26 от Ели-Мели

# 562
Добро утроо!

Доста сте изписали за Джан вчера и случващто се с него и Дилета !Аз и преди съм го писала в старите теми,както и Ели Hug го е споменала-всеки има глава на раменете си да мисли.Мен повече ме интересуват проектите му и да го гледам на екран!Останалото те ще си решат-когато дойде,тогава!...И да не забравя....съм като Лили HugWink-за Лолита...и Дилета..и в момента Гришо играе! За съжаление загуби преди малко!

Желая ви приятен ден!

# 563
На мен ми е все тая с коя се занимава Джан, щом не съм аз не ме интересува 😀
Искам и аз вече да излезе вече някой нов проект и да го гледам на екран.

# 564
  • Варна
Дилета-Омлета не я харесвам. Имам чувството, че Джан е много влюбен, а тя само го използва. Не ангажирам никой с мнението си. Харесвам Демет и в моята глава с Джан бяха идеалната двойка.

# 565
Ох, и аз чакам с нетърпение нови проекти с Джан. При всичкото, дето не е наред със снимачния процес в Турция, поне там си знаехме всяка седмица двата часа сериал. Сега ще има да си почакаме, тази година дали ще го видим този Сандокан или ще има постпродукция.
De Cecco пълнометражен филм ли засне с Джан, че толкова се бавят с останалите реклами... Или аз съм много нетърпелива, щото искам да ги видя, ама не ми трае сърцето.
Джан скача, тича, прави лицеви опори. Ако има нещо, което му е сила, мисля, че е пъргавината. Една планина мускули всеки може да направи, но Джан е много пъргав и ще може да прави и каскади, и бойни сцени.

# 566
Момичета, аз много обичам вас и темата, за мен различните мнения не са проблем, не искам да съм права или нещо да налагам, само си казах мнението. Джан, както винаги не можем да му хванем спатиите, за посланията му боб да хвърляш, той си знае най-добре какво и защо го прави. Аз просто го обичам и му се радвам отдалеч.💐 за темата и ❤️ за Джан.
От нас зависи да запазим темата сплотена, Джан заслужава това да сме заедно за него. Такъв сладур е, разбира се не само това, но няма да почвам пак.🌞🔥💞

# 567
Здравейте момичета!

Не ме замеряйте с камъни, защото моето мнение е коренно различно от вашето.
Аз харесвам като двойка Джан и Дилета. И визуално и интелектуално си подхождат за мен.
Ако се получи нещо по сериозно между тях, ще се радвам.
Аз например пък като двойка извън сериала Джан и Демет не ми допадаха. За мен са изключително различни в реалния живот и не си подхождат.  За нея е достатъчно да се развива само за вътрешна консумация(Турция), докато Джан гледа към света, няма как такава връзка да просъществува. А и Демет не би понесла неговата популярност извън Турция, прекалено е ревнива. Та дори и интелектуално Демет е далеч от Джан и затова се радвам, че не са заедно. А и не на последно място щом Джан си я избрал, заставам зад избора му. Ако не е правилния, той ще си го изстрада, ние само можем да го подкрепяме в добро и зло.

# 568
Момичета, всяка си има мнение и предпочитания. Едни виждат едно, други друго подходящо. Съвсем нормално.
Аз лично мисля да забравя какво е било и да гледам напред. Струва ми се, че нещата при Джан сега са много динамични. Предусещам, че ще има нови изненади, и професионални, и лични и дай боже всичко да е за добро.

# 569
Оставете вие Дилети, Демети... гледайте какво става тука!

Телевизия Che Tv Fa и много медии, обявиха топ новината за участието на Джан Яман, като гост звезда в 6 епизод на италианския сериал "Бог да ни е на помощ - Che Dio Ci Aiuti", в главната роля София Ричи!  Джан, ще бъде на снимачната площадка  на 17 и 18 февруари, а самият епизод, ще се излъчи по Рай 1, на 11 март, след Сан Ремо!

"Бог да ни е на помощ: Джан Яман гост-звезда, скоро на снимачна площадка!"

От източници, които вярваме, че са надеждни, всъщност получаваме вест, че Джан Яман ще бъде тази седмица на снимачната площадка на Che Dio Ci Aiu, където ще остане два дни ( 17 и 18 февруари ) за участие като гост-звезда, която ще видим скоро.

Приключенията на сестра Анджела вече са в ход на Rai 1 , но снимките на текущата година (шестата) все още не са завършени напълно и следователно всичко подсказва, че ще видим Яман в последната част на сезона. Така че добра новина за всички негови фенове!

https://www.tvsoap.it/2021/02/che-dio-ci-aiuti-6-can-yaman-guest … r-presto-sul-set/

Хайде да видим дали ще се окаже истина!!! Blush

Общи условия

Активация на акаунт