🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 516
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък изобщо няма да я коментирам тази снимка! Joy И избора му на женска също ... Joy

П.с Добре че сме на нова страница, че да не ми е пред очите .. Joy

======================

Джано си затвори коментарите на снимката .. защо ли? Joy Е очакваше се .. Joy Преди това обаче се начетох на какво ли не ........ Joy

Имаме си и Backstage на сцената Grinning

И още една снимка от този "Баш-фотографа" дето ги следи.. Grinning
Хептен влюбени-загубени изглеждат тук.. Heart Eyes Grinning

Рагаци, ако за вас е нормално "влюбената двойка" да се разхожда с екип от фотографи, за мен това си е жив пиар.. аз не съм от вчера.. Grinning Не обвинявам никой, все пак може да става въпрос и за рекламна сесия или нещо от този сорт.. Joy Смея се от нерви.. ще ме прощавате ....

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 20:21 от grozdence.

# 541
Ех, Грозде, знаем, че сърцето ти кърви от мъка, от 10 кладенеца донесе вода, че не са двойка Grinning

Може би правят фотосесия за „Chi", най-големия им фен Grinning Или снимат някакво промо за онова реалити??? Thinking Абе да очакваме още влюбени кадри в следващите дни! Грозде, готви се психически GrinJoy

А този баш фотографа ме вбесява вече! Ръцете ли му треперят или няма пари за свестен фотоапарат Sweat Smile Знам, че се повтарям вече, но една нормална снимка не изкара тоя човек, всеки път получавам мигрена като му гледам „творенията” Head Band

# 542
Джан с фенка .. Ехх каква естествена снимка Heart Joy

# 543
  • София
Кулата на норманите - Maйори, Амалфи
CanYaman § DilettaLeotta

Според някои романтична изненада за празника, според други - фотосесия. Макар че едното не изключва другото, може романтичната изненада да е включвала и специална фотосесия. Според слуховете, Джан е ангажирал целия ресторант само за тях. Някои предполагат дори, че е било предложение за брак. За мен е невероятно да е предложение, много скоро ми се струва, но то ще се чуе в скоро време.
Като се имат предвид снимките, които илязоха и на тях се вижда снимачен екип, аз лично се надявам да е фотосесия за нещо. Щото, верно е романтично да запази някой целия ресторант за теб, ама тази маса отвън... през февруари... няма ли да се озъбят от студ тези хора. То любовта гори и топли, ама да седнеш да ядеш на брега на морето през февруари... брррр... Nature Snowflake Nature Snowflake Nature Snowflake

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 05:30 от Lilly Di

# 544
Лили, какво са 6-7 градуса и вятър при такава изпепеляваща любов!!! Аз пък вярвам, че са седнали да изядат един прясно изпечен от Джано бюрек на брега на морето. Романтика!!! ThinkingRolling EyesYum

Такаа държа да обобщя изводите от снимката!
1. Очевидно Джан и Дилета много се обичат Heartbeat
2. Джан е карал с Ферарито цяла нощ, за да вземе Дилета от Милано и после да я закара на това приказно място в Амалфи Red Car
3. Там са обядвали по случай празника бюрек и спагети DeCecco, разбира се Spaghetti
4. Джано е наел екип от фотографи (дано не е наел Баш-папарака, че ни чакат много размазани кадри Joy), за да запечатат този паметен момент... Camera
5. ...в който той вади пръстена от Тифани... Wear Ring
6. ... и прави предложение на Дилета за брак!!! People Couplekiss
7. Тя казва „Да”! Hands Clap
8. Следват фойерверки Tada
9. Джано е направил тази романтична изненада като е почерпил идеи от Джан Дивит!!! и романтичните изненади към Санем в РП!!!

Аййй, ще припадна от толкоз романтика!!! Joy

Ако си мислите, че съм се побъркала рано сутринта, не съм! Просто обобщавам писанията на хората из социалните мрежи! Евала за развинтената фантазия! Joy Ако все пак това всичкото се окаже вярно, ще имат още по-голямо евала от мен за гадателските си способности Joy

П.С. Абе тази фенка през прозореца ли се е шмугнала да се снима с Джано Grinning Да не го причакват по светофарите вече Joy

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 06:12 от Ели-Мели

# 545
Добро утрооо!

Понеделник-топло кафе в студена зимна  сутрин CoffeeNature Snowflake

Лелеее какви новини и снимки сте донесли!Хайде очакваме снимки!

Лили Hug е писала Heart...

Скрит текст:

....да допълня и още на ниво слухове...
Италиански таблоид в интернет ...
Известният турски актьор Джан Яман избра крайбрежието на Амалфи, за да прекара Свети Валентин със своята Diletta Leotta.Джан Яман е запазил едно от най-запомнящите се места по крайбрежието за ексклузивна употреба: ресторант Norman Tower в Майори, древен аванпост на скалата за наблюдение на вражески кораби през средновековието, а днес луксозен ресторант, според нашите записи, двойка вечеряше сред великолепен пейзаж искрящото море, погалено от вятъра, което през зимата носи още по-голяма тръпка на някои ценители.
Денят завърши с фойерверки точно до ексклузивно място, охранявано от частна служба. Двойката бе последвана от фотографи и не е изключено в близко бъдеще „официалните" кадри за деня да се появят на страниците на големи списания. Според слуховете, които само чакат потвърждение, Леота е можела да получи предложение за брак, а фойерверките изглежда са сигнал „да“.
И само си помислете, турският актьор първоначално реши да направи връзката си с Леота по-поверителна, но първите снимки на папараците бяха разпространени и след това актьорът изтри профила си в Twitter.

Ели Hug,за обобщението! Heart

Приятен ден и успешна седмица! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 546
  • София
Истинска, нагласена, пиарска... Каквато и да е вчерашната снимка на Джан и Дилета, за по-малко от 24 часа е събрала над милион харесвания в профила на Джан. При Дилетка са само наполовина.

# 547
Здравейте рагаци

📌 IMDb starmeter обяви най-добрите имена!💥

📌 Според точките на IMDb за измерване турските актьори се класират;
 • Can Yaman - 2-ро място
🌟
📌 Socipol Trends 15/02/2021
 • #CanYaman - 1-во място
Nature Star

Захаросаните новости, няма да ги коментирам .. Хората са го казали .. "много хубаво не е на хубаво!" Joy

# 548

Успешна нова седмица, момичета на Джан!
      Бъдете здрави и продължавайте в същия дух да ни дарявате с усмивки, ведро настроение, информация и снимки на провокативния, но невероятно талантлив и интелигентен красавец Джан Яман.
     А на слуховете и "захаросаните" новини не вярвам - всичко е PR. Единственото истинско е

# 549
ВНИМАНИЕ!!!

Гроздето да не гледа!!! Joy

Стори от Джано! Толкова се е развълнувал, че е качил една и съща снимка 2 пъти! Grinning А Дилета е качила клипче, явно е по-оправната с ИГ от двамата Grinning Даже вижте как са ми се наредили в профила... мамини златни! Grinning

П.С. Грозде, не убивай вестоносеца! Grinning

П.С. Явно са останали и днес да отпразнуват годежа Grinning Grinning Grinning

# 550
Гроздеее ,вземи си аповете преди да гледаш Joy
Този Джан в ква беля се вкара.
Не вярвам това да е истинско камо ли годеж ,но може и така да е.
Чок бързо става всичко. Джан споделя но чак толкова от личното си пространство.
Голяма красота и пейзажи направо искам да се телепортирам там . Heart Eyes

# 551
Здравейте момичета.
Хайде и аз ще се изкажа. Че то голяма вътрешна война за тая Дилета водим и не можем да се преборим със себе си.
Аз съм от онези, които вярват в захаросаните новини, защото преди всичко вярвам на човека, който ги публикува – Патрона на тази тема.
Не искам да вярвам, че месеци наред ни лъже – като започнем от цитатите на Ферзан, минем на песните, надписите по дрехите и куфарите, италианските песни, снимките…
Не искам и не мога да повярвам, ако е само PR ще ни подведе по този начин, да си мислим, че е друго. И че ще подложи и себе си на толкова негативизъм и нападки, ей така, за да вярваме в измислици. Напротив, човека явно е честен и открит с нас, но на нас ни е трудно да повярваме какво се случи изведнъж. Но се оказа неочаквано само за нас. То си е било…
Да,  и аз първо подхождам със съмнение и недоверие, 50 на 50 съм, гледам гледам… но приемам. Вярвам, и че за да сподели нещо с нас, очаква ние да го подкрепим и приемем, и се чувствам длъжна да се усмихна дори вътрешно да имам противоречия в себе си. А противоречията ми не са малко, буца ми е заседнала на гърлото. Но ме е страх заради една Дилета, да не го изгубим завинаги за всичко и да няма на кого да се радваме, възхищаваме, не искам всичко да стане стерилно и студено и да го отдалечим от себе си. Коя съм аз да знам грешка ли е или не, моите притеснения са си мои. Искам да е щастлив, затова му го желая от все сърце и душа. Такава съм си.  Иначе и аз не съм особено щастлива, чувствам се като шизофреничка да се чудя какво става, но като цяло съм на страната на Джан. А за Слънцето ни само най-доброто!!!
Искам да изкрещя:“ Бъди щастлив, Джан Яман! Нека е истина, нека продължи, нека е Любов! Бъди! Бъдете! Заслужил си го! Човек си, имаш право да живееш като такъв както разбираш живота и какъвто си – свободно, истински, красиво!!!“, защото така разбирам фенската любов. Пък, знам ли, може моята да клони към идеализъм.
Прекрасна приказка ни разказва тези дни, да видим главния ни герой в какъв филм ще се окаже участник накрая – реален или сериален. Вярвам му, благодаря му, че споделя, но има нещо, което не ми е ок и заради него се моля да си е само мое усещане. Искам човека да е щастлив.

# 552
Това е шоу бизнес . Има и тъмни и светли страни. Дилетка що да не стане още повече скандална щом така й харесва.
Щом е щастлив  Ок . Живота е негов ще го живее както си иска.
Песните са факт и аз и тогава писах, че иска аморе .

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 17:01 от femmi2

# 553
Наистина не ми се струва Джан и Дилета да са ПР. Просто са от типа "захаросани двойки", които слагат сладникави сторита и снимки един за друг. За успокоение на духовете, психолозите казват, че такива двойки били несигурни в чувствата си в реалния живот. (аз не го вярвам, ама нека не убиваме всичко детско в Гроздето Wink . Все пак ще поживеем, ще видим какво ще стане. Много ми е интересно да видим как ще се развие историята. Може и да има неочаквани обрати.

# 554

sonnni, в тази тема няма момиче, което да не желае Джан да е щастлив (включвам и себе си). Напротив - всички аплодираме високите успехи, невероятния талант, интелекта и красотата на Джан Яман. Коментираме и личния му живот и в това няма нищо нередно.
    На шега или наистина споделяме мнението си за Дилета и да, аз не я харесвам и продължавам да твърдя, че става въпрос за PR акция. Защото Джан няма да "разголи" така надълбоко душата си пред милионите фенове, няма да позволи да надникнем в личното му пространство, без значение колко е искрен и ни обича.
   Богато украсената маса и красивия пейзаж ми приличат повече на рекламен клип. Склонна съм да мисля, че с това видео промотират предстоящото участие на Дилета в телевизионното предаване, за което тя писа. Може Джан да е партньорът й в това предаване.
    Не мога да си представя, че двойката ще се обяснява в любов в присъствието на камери и фотографи.
    Ако съм сгрешила ще ви се извиня и ще пожелая щастие на влюбените.
    Извинете ме, че си позволих да изкажа мнение, което не се харесва.

Общи условия

Активация на акаунт