🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 529
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Злати, мерси за превода на клиповете Hug

Сонни, мерси за напомнянето за ТТ акцията Hug

Грозде, Ангел, направихте ги на пух и прах комшиите Joy Но нека им! Като не оцениха СЛЪНЦЕТО, има кой да го оцени!

Някаква нова снимка на Джано циркулира из ИГ. От първоизточника, някаква фенска група, са написали следното:

Не можем да посочим източника на тази снимка, намерена онлайн, но ни харесва! Кредитите са за собственика 👈👈 и честита събота на всички. #CanYaman #sandokantheseries

# 526
Еееемиии добре, рекох да ви оставя, някоя от вас да го пусне, ама щом не щете... Grinning

Джанко пак ни радва със Сандоканска тренировка. Heart

Катери се, катери се, моето момче, само така и нагоре, нагоре, до заветни висини.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 527
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Само за ценители Wink
https://scontent-ams4-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/149026726 … eb36718a7b00627a5

# 528
Профи, предупреждавай, че ще мре, бе жена! Grinning Ето така:

ВНИМАНИЕ!!! ВНИМАНИЕ!!!
ПОСТЕЛЕТЕ СИ МЕКО НА ПОДА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ДА СЕ СРЕЩНЕТЕ С НЕГО ОТБЛИЗО... ЗА ПОДА СТАВА ДУМА!!!
  Misc LoudspeakerMisc LoudspeakerMisc Loudspeaker

Sign UnderageSign UnderageSign Underage

Ииии стори от Джано... Гледа любовчето по телевизията. Значи Джанко е самичък тази вечер... Ех... Джан... сам... в Рим.. виждам книги, вино... Wine Glass И роза й сложил на Дилета... Flowers Rose РомантикЪТ ни той!

Гроздето докато цъка по акции в ТТ, гледайте Джано какви ги върши Grinning

# 529

ЛЕЛЕЕЕ ЩЕ СЕ МРЕЕ.. Каква е тази усмивка.. какво е това чудо невиждано! Луда и щастлива ме прави като му грее на лицето на този рошльо сладък!!

Видеото и в Ютуб

https://youtu.be/KjRCgcLVKWQ

За сега България на акцията сме ЧЕТВЪРТИ!
ГОЛЯМА СМЕ СИЛА, БЪЛГАРСКИТЕ ЛЪВИЦИ! : ))

Американките са луднали по Джано..Господ да им е на помощ, от скоро го знаят.. Joy

П.С
Привъртях видеото 23456 пъти.. и определено си мисля че идва краят ми.. Усмивката, косата, брадата, тялото, чорапите ... ВСИЧКО МУ Е МНОГО СЕКСИ БЕ ХОРАА..

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 23:47 от grozdence.

# 530
Пак съм аз! Извинете, но от шока трима човека забравихме да сложим надписа под това греховно клипче на Джано...

Написал, моля ви се... Alla riscossa ‼️, демек На помощ!!!...

Базика се с нас това момче! Боже, боже... помощ ни трябва на всички, дето го изгледахме това видео и останахме без очи, мозък и сърце! Grinning Grinning Grinning

П.С. ааа, то и чорапи ли имало Grinning не бях ги забелязала Grinning

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 23:40 от Ели-Мели

# 531
  • София
П.С. ааа, то и чорапи ли имало Grinning не бях ги забелязала Grinning

Ели Joy Joy Joy

След 253-тото завъртане на клипчето във фейсбук, реших да се зачета в коментарите под него. Та там му обсъждаха шортите и клинчето и аз изрично се върнах да го погледна пак. И о, чудо!, то верно имало и клинче... Изобщо не бях го забелязала дотогава. Flushed

# 532
Бог да благослови тази генетика .............

Хайде да ни е честит деня на влюбените!!

Среднощно Стори от Зевса..
подписано - "Buon San Valentino" / "Честит Свети Валентин"
Абсолютен гъзар! Джитка си из нощен Рим с Ферарито, слуша си музика.. иии живота е прекрасен!

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 03:13 от grozdence.

# 533
Ааа, то и клин ли имало... Rolling Eyes А се имам за човек, който забелязва детайлите. Май да си го махна от автобиографията Joy

Бре, Джано Ферари кара... по улиците на Рим... Много е несъобразителен, бе! На връх Св. Валентин хейтърите му ще хвърлят топа от завист Joy Кошмутата да вадят елките колко струва това Ферари - под наем ли е, в кеш ли е купено или на лизинг! И най-вече с какви пари! Joy

Айде Джано да пусне една фотка с Ферарито, де! Представям си какво гъзарче ще е Sunglasses

Честит ви Свети Валентин! Cupid Тука всички сме влюбени в Джан, няма какво да се лъжем Grinning

Грозде, какво пък толкова му има на генетиката??!? Най-обикновен мъж... Grinning

Да сложа и КРАЛЯ като за добро утро Wear Crown

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 09:33 от Ели-Мели

# 534
Добро утрооо,момичета на Джан!

Честит Свети Валентин! Cupid
Обичайте и бъдете обичани!
Дарявайте любов и получавайте!

Честит Трифон Зарезан! Wine Glass
Весело изкарване кой каквото празнува!

Като видях снощи Джан и застинах! Кое да гледам по-напред! Simple Smile Сетих се,че наште туитърки имат акция и ще наминат късно.За това оставих за сутринта да ви изчета монолозите! Wink

Стефани се е отчела за празника....Stuck Out Tongue Winking Eye

Прекрасна снежна неделя! Nature SnowflakeNature Snowman

# 535

Sleeping МОМИЧЕТА* пожелавам ви ден
изпълен с уроци* от Грешния мистър..!!
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 536
Честит празник на темата ни, всички тук сме влюбени в Джан някои повече, други по-малко, някои по-овладяно, други необуздано, така че още един повод за празнуване.❤️ Любов да има.
Няма други като нас, някой нямат място в сърцето си за една любов, ние освен житейската и Джан приехме в сърцата си и съжителстваме в паралелни реалности, разпокъсваме се, не е лесен тоя двойнствен живот.😃💕🔥🌟🌞😄💖💖💖 Да поздравим половинките си и близките, че още ни търпят вкъщи.Честит празник момичета, нека обичаме - колкото повече, толкова повече, пък вечерта може и другия празник да отчетем с чаша вино, от тъга, че е далеч любимото ни любовче.🥰🥰🥰 Хубаво настроение ви пожелавам независимо празнувате ли и какво.💖💐🍷

# 537
Тудорс ни честитят Св. Валентин с тази снимка на Джан и ни напомнят, че може да пазаруваме онлайн от магазина им Heart Eyes Що ли баш с Джан ни поздравяват? Thinking Grinning

Стара е снимката, но пък Джано е НЕОТРАЗИМ на нея Heart

Последователите на Джан в ИГ вече са над 8 милиона!!!

Някакъв съмнителен профил в ТТ се представя за Джан и не малко хора са се заблудили, че това е завърналия се Джан. Все пак СЛЪНЦЕТО не е дало индикации, че се връща в ТТ. Освен това този профил е създаден през септември 2020 и няма никакви последвани профили. За мен това си е чиста измама! Споделям, за да не се предоверявате на случайни Джан-Ямановци, колкото и истински да изглеждат Wink

# 538
  • Варна

Love is in the air!

# 539
По принцип бих казала, че снимката е много хубава - двама влюбени на фона на залеза... Но после като се сетя, че на снимката е Джан... мога само да кажа, че освен на рождения ми ден, ми разби сърцето и на Св. Валентин SobScream

JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт