🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 538
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Привет и от мен, момичета.
Нашето слънце продължава с усилени тренировки. Hug

Из Стори ИГ Джанко

# 511
Привет рагаци! Heart

Лелее страхотни красоти сте донесли момичета!! Изгледах сензационното видео на нашия пъргавелко.. Ахх на кака скокливото зайче усмихнато и сладко.. шегува се както винаги с неговото прословуто чувство за хумор.. с широка усмивка до уши ..ето за това, всички които са работили с него го обичат..
Прави чудеса от храброст на тези учения.. Голям е ГОЛЯМ!!

Сега и на новото стори ..  Спайдърмен! Продължава да ни дава материал.. Навлиза във все нови, интересни и трудни учения.. Толкова съм горда с него.. няма да спра да го повтарям!

Сандокан Малайзийският тигър!

Двете клипчета в едно видео и в Ютуб

https://youtu.be/sb6_bcCq4KM

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 19:55 от grozdence.

# 512
  • На юг от тук
Стефка: "Този пожарогасител има по-добър живот от моя Sob Sob Sob"

Не, ма Стефке, тези колани имат по-добър живот от твоя.... и от моя... Joy Joy Joy

Ели, от всички нас взети заедно имат по-добър живот.Ill

# 513
Джан и Лука : ))
Взривоопасна комбинация..  Опасен чар и изгарящи погледи..умножено по две!!

СМЯТАЙТЕЕЕ!

https://youtu.be/xLHKwrJEdWs

Само отбелязвам, че кефа ни ще е на макс..... Joy

# 514
  • София
И двамата имат страхотни усмивки. Nature Fire Nature Fire Nature Fire
Но, сорри Лука, на Джан е по-хубава. Пристрастна съм (и пристрастена).

А някой разбра ли какво им каза Джан, че ги разсмя всички? Или да сте намерили превод някъде.
Не се съмнявам в чувството му за хумор, обаче така ме гризе любопитството. А тези се хилят и не чувам добре и нищо не разбирам от казаното. А и италианския не ми е силен език, пък и превод не намерих никъде.
А любопитството ме гризе ли гризе... Thinking

# 515
Принцът на бял кон ви желае лека нощ Wink

Лили, цял ден ме човърка какво говори така сладко Джанко, обаче... не намирам превод. Прерових всички тагове в ИГ, писах под видеото на Джан на едни италианци и в някаква фенска италианска група да споделят какво се говори в клипа, но за сега никой не ме е отразил Cry Само чувам „сензационе, сензационе”. Той нали и това е написал под клиповете и ухилено човече. Явно е препратка към това, което си говорят и явно е смешно, ама... ХАЙДЕ, стягайте се!!! Да учим италиански!!! Joy

# 516
И ей това Мече ви желае Буона Нотте : ))

Още едно ИГ Стори от Зевса.. надписано
"Късни тренировки. Опитай се да спреш моята отдаденост "

# 517
Спите ли, момичета? Grinning

Джанко продължава да ни информира и забавлява посред нощ.

Новото стори. Stuck Out Tongue Winking Eye
Браво на тигърчето ни беее. Grinning

Grozdence, по едно и също време сме писали с теб. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но има още някой, който не спи, като мен. Hug

# 518

Всеотдайност %
Прекалено облечен %
Тъмни филтри %
Плюшено мече Animal Bear 1000%

Нашата любов Heart Безкрайна ....

Ангел къде ти.. да спя Joy аз сега застъпвам ...

Ели мЪ.. Ездача принц който си ни довела да го сънуваш дано! Направо скачай при/пред него и потегляйте.. гледай мн. мн. да не риташ за да не пострада мъжа ти.. после върви се обяснявай, че нямаш сестра ...

Нашият любим прекрасник..  

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 01:45 от grozdence.

# 519
  • София
Нашето момче ще е само тази вечер сигурно, щом пуска снимки в Инстаграм по никое време.

И при рускините прерових всичко и няма превод. А те превеждат всичко обикновено. И той не можа ли напише повече като е публикувал. Написал само "Сензационе", то това и ние го чуваме. Тюх, така сън не ме лови от любопитство значи, нокти не ми останаха от гризане. Кака Сийка така да пропусне тоя път...

И друг въпрос ме гризе мене. Що СандоДжан сам размахва меч и лее пот из залите? Де го Лука, де ги другите пирати, де е кака ти Марианка? Нали цяла банда пирати ще има, те що не тренират? Те не са ги обявили още кои ще са другите, аз се чудя що не тренират... ама сърце клюкарско не трае...
Може пък Джан да е подкарал отрано, щото ако се отдаде после на Ферзан и на феите за някой и друг месец, няма да има време и за толкова усилени тренировки. А дано това е причината, че ми се гледа нещо ново с него преди 2022 година.

# 520
Ехаа, Мечо Пух ни е дошъл на гости в темата Animal Bear Да, ама кака ви вече пътуваше към залеза на гърба на Джинджър Animal Unicorn По едно време като се събудих се оказа, че съм яхнала възглавницата...  Animal Hear No EvilAnimal Speak No EvilAnimal See No Evil

Наш'то детИ все с качулка ходи. Пуска косата май, сигурно вече започва да заприличва на разплетена кошница Grinning Сега ще ни държи да тръпнем в очакване. Интересно, че ако участва във Ферзановия сериал, явно ще е с някаква дълга коса Thinking Аз все си пиша „АКО” за проекта с Ферзо, щото все още нямаме потвърждение, въпреки десетките тагвания в ИГ...

А, и добро утро! Blush

# 521
Добро утро,момичета на Джан!

да сложа още кадри от тренировките....Blue Heart

Джан до сега през какви тренировки премина,очакваме следващите....

Желая ви приятна почивка в събота! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

======================================================================

ПП допълвам превода на двете видеа,които търсехте...Wink

📌Превод на първото видео:
Треньор - Хайде, хайде!
Джан - Оттам? Аз трябва да го направя ...
Треньор - Чувствай! Чувствай!
Джан - Имам чувството ... Да тръгваме (посочва настрана и всички се смеят).

📌 Превод на второто видео:

Треньор - Две, едно ... Хайде! Да! Чисто! (Искам да кажа, че го направи перфектно).

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 10:45 от Zlatina3

# 522
Здравейте рагаци!

Турската преса
(няма да слагам линкове, много са.. пълно е с писания за Зевса, прекопирани един от друг)

Джан Яман се готви за  грандиозния проект „Сандокан“
Известният актьор Can Yaman започна подготовка за екшън сцените и влезе в интензивен работен график. Той се установи в Рим, за да заснеме телевизионния сериал „Сандокан“. Успелият играч е в усилена работа.

Браво! Ашколсум на тях! Евалла! Сетиха се ..
Джан е във всички новини..Харесва ми, че всички говорят за него, ехото на неговия изключителен ангажимент достига и до родната му Турция..
И както се вижда от всички, големите усилия които полага за Сандокан, са си много труд и отдаденост..

В статиите се разказва за историята на Сандокан, за интензивните тренировки.. за хонорара му от 100 000 евро на епизод, равен на 935 000 ТЛ.. За десет епизода (от по 50-60мин) Джан щял да вземе 10 милиона Турски лири..
Всичко са пресметнали амуджите.. няма лошо .. никъде не е написано със заядлив тон, само информативно "уж".. Нека да се знае колко е ценен, колко високо е заплатен.. ако някой ден решат да го наемат Турски продуценти и филмови агенции.. Joy Ако могат да си бръкнат в скъсаните турски джобове и да извадят 1 милион Турска пара за епизод (от 50 минути) да заповядат.. Joy Явно за това се набляга на хонорара в турската преса.. за да се знае "кон боб яде ли" ма***ата им турска завистлива.. Joy Писаха 34567 интриги и глупости, сега могат само да копират инфо за него от Запада.. Турските му колеги (които се изказваха за него много "ласкаво" могат само да му носят вода .. и да му се кланят, разбира се могат и да се учат от него, ноо скришом! Joy

И като заключение на моите разсъждения, мога само да кажа: Ще триумфира, защото е ДЖАН ЯМАН!!

Лале се оплаква, че детето й е много уморено .."синко" Joy Joy

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 14:00 от grozdence.

# 523
Момичета, докато наш Джан тренира и денем и нощем, милия ни, аз съм се зачела в една книга. Тия писателки, нали са жени, и описват едни красиви и прекрасни главни герои, няма да ви кажа колко пъти ми напомниха на нашия Герой.И хайде, в книгите, лесно, представя си и тя, и ние, своя идеал,  трудно е ако решат филм по книга да правят. Де го тоя идеалния, Джан не може навсякъде да огрее...
Шегувам се тука ама такова е положението. Затова казвам,че Слънцето ни е повече от герой от филм или принц от приказка, защото е Реален - и ни споделя цената на славата - тренировки, работа, отдаденост. А най-хубавото от всичко е, че извън всички ангажименти не забравя за нас, хората, които го обичаме.
Затова, момичета, да напомня, тази вечер в 9 ч. Бг време които може в ТТ, за ето това прекрасно същество.❤️🌟🌞💓🔥💞💕

# 524
Грозденце, нека, нека, само така. Сега само ще му дишат прахта. Ще съжаляват за цялата помия, която изляха по него и за всички измислици, които изписаха. И да пишат, и да не пишат вече "Късно е либе за китка". Не го оцениха, когато трябваше, не им харесваше, че е по-широко скроен от тяхните ограничени промити мозъчета. А пък завистта и стремежа да окаляш по-успелият и по-талантливият от теб човек си я има откак свят светува и ще продължи да съществува. Но пък аз виждам положителен ефект от това, защото такива хора ни амбицират да се развиваме и да показваме добрите си страни. И те така те...
Браво на Слънцето, неговият път е само напред и нагоре, и тепърва ще се изкачва все по-високо, и високо, защото го заслужава напълно!!! Heart Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт