🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 539
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ехоооу, нерде сте? Джано е качил нова убийствена снимка в ИГ преди час... а тука тихо като в пустиня... хубаво де, признавам си и аз сега видях Joy

„Каскадьорска работа за Сандокан ⚔️”

Зашеметих се, спор няма! Flushed Божее, каква стойка, какъв поглед... Ще ги изяде с парцалите всичките си врагове и на живо, и на ужким Hands Muscle

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 16:13 от Ели-Мели

# 496
Привет! Hug

Тихо е в темата ....да пусна новото... Wink

От Джан в #IG....... Практикува каскадьорски трикове.....

нашите влюбени си разменят лайкове

Tudors ❌ Can Yaman

ПП Ели HugWink,писали сме едновременно...

# 497
Задават се епични неща .. Идва Тигърът на Малайзия ..
с адска концентрация и решителност ... нашето силно, усърдно, трудолюбиво и упорито момче.. Знаех си, че няма да позволи някой друг да му изпълнява каскадьорската работа.. Ще ги трепе и нокаутира с поглед..  вече тренира не само физиката, но и влизането в образ за ролята .. получава му се УБИЙСТВЕНО!
Тези тежки и дълги тренировки го правят още по -неотразим и несравним ..
Благословени сме, че споделя с нас моменти от  подготовката и обученията,
и виждаме толкова много усилия, отдаденост, дисциплина, професионализъм, емоция ..и вече съм в голямо очакване за още и още ..

И коментар от Роберто Мацелари: "Страхотна работа с каскадите"

# 498

Някоя си всеизвестна Марибел.
Чукам на дърво. Много обичаме Слънцето, ама викам чак до тук да не стигаме.
Грозде, много си променя Джан визията, и абсолютно съсредоточен, амбициран и упорит. Ще е пак как и защо, ще е чудо невиждано. Радвам се, че не ни забравя и ни прави съпричастни с процеса по превъплъщаването в ролята. Огън е.❤️🔥

# 499
Тръгнал човекът да прави изненада на жената от Tiffany&Co, а папараците го издадоха Grinning

# 500

Ба*и тупалката дет е.. абсолючен гъзар .. пич! Sunglasses

Толкова е елегантен и екстравагантен.. вече си прилича на Италианец!
Не знам какво купува от Тифани.. ако купува на перхидролката подарък.. нека й.. супер че се развали изненадата! (малко съм долна и злобна.. ноо, не мисля че си струва да харчи готова пара..) Joy
Гледам, веднага са го наобиколили, едни снимат, други го аплодират, така е.. няма начин,
откъдето мине Божествения *трева не никне после*..
демек който го види.. забравя за останалите завинаги...
Joy
а след това какво се случва.. е ясно на всеки!! Joy
описано е много добре.. даже в поетична форма : ))
“Първият път, когато го видях, в главата ми настана тишина.
Всички неволеви спазми, всички постоянно изникващи образи, изведнъж се изпариха.“

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 21:42 от grozdence.

# 501
Уф, Грозде, много си лоша! Grinning Аз да бях, хич нямаше да се разстроя, щото надали ще ми пука за бижута и изненади, когато гаджето ми е Джан Яман... Grinning Ама ей на, не съм аз Grinning Във фенските фантазии вече се вихрят сценарии за годежни пръстени, сватбени дни и много рев и сополи (от страна на момичетата на Джан) Grinning

Наистина си е голямо гъзарче Нашият! Ето вижте... в дясно някакво си там кафяво палто върху някой си фотомодел.  В ляво... това палто оживява! Не е същото палто, нали? Само аз ли го виждам така? Grinning

И тука... в дясно най-обикновен черен памучен суитчър, дето ги има под път и над път. В ляво... е суитчъра на Звяра, на завоевателя! Не дрехите правят Джано, а Джано прави дрехите! Стара фенска поговорка Grinning

# 502
Понеже следващата тема ще е черно бяла.. се поразрових да потърся черно-бяло видео на Зевса, разбира се първо погледнах при Maliaxx..
и открих (май сме го слагали тук) Сега ще сложа последното направено от нея : ))
Винаги когато гледам клипове на Maliaxx оставам безмълвна.. гледам и не вярвам на очите си, че това е мъж от тази планета.. а като го знам какво прекрасно и мило човешко същество е ..
С две думи .. много го обичам този човек!

Прекрасен, изключителен, ненадминат и специален е Джан..
много таланлив актьор и несравнимо красив мъж.. красив до пръскане...

А това е черно-бялото видео,, то ви е за Буона нотте! : ))

П.С .. а след този клип автоматично следва моя любим.. който мацката му направи за РД.. https://youtu.be/DnWJ3IryPd8 много е добра, много! Пуснала съм си ги да ми вървят на тв-то.. и съм казала на децата да не ме занимават, докато съм в транс .......... Joy

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 23:59 от grozdence.

# 503
  • София
Наркотичето ми сладко то. Гледам клипчетата, които е пуснала Гроздето и си мисля (в редките промеждутъци, в които имах тази възможност), че знам всяко кадърче от къде е. Явно си взимам дозата редовно и по много и само се надявам да не хвърля топа някой ден от свръхдоза.
И ей така да не е само бла-бла-бла, пускам ви и едно вълшебно духче, което изпълнява желания. Засега само насън, защото само тогава можем да го докопаме.

==================================================
И малко папарашки снимки на Джан. Не помня дали са слагани вече, ама нека да има.
Имам чувството, че този Барбиери са го назначили за личен папарак на Джан. Само виси и го дебне из Рим.

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 01:20 от Lilly Di

# 504
Добро утро, както не бях събудена, ей тоя усмивко ме събуди и усмихна сутринта, появявайки ми се на екрана. Бързам да предам сладката зараза и на вас, дано имате хубав ден, пък макар и студен да е външно.

И красив СандоДжански колаж

Грозде, страхотни клипчета, то може ли да не са, Слънцето е на тях.

# 505
Добро зимно утро!

От всякъде е изловен Джан и пуснат в пресата и в темата ни! Wink
И аз какво да ви пусна?Ще трябва доста да се поровя! Simple Smile

отблизо като излиза от Тифани

Арт. PaquiMoya

Желая ви приятен петък! HugFlowers Four Leaf Clover

# 506
Рагациииии! Гледайте и се дръжте!!! И гледайте да останете в съзнание, въпреки че е трудно!!! Grinning Grinning Grinning

Клиповете са от Джан в ИГ с надпис:

Сензация 😂

@luxvide
#sandokantheseries
🗡🩸

https://www.instagram.com/p/CLMPhnpBkpp/?utm_source=ig_web_copy_link

П.С. гледах тези клипчета 100 пъти вече... Много сладко говори, бе... И с тази лъчезарна усмивка... Думи нямам! Забавляват се докато работят, много хубаво!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 14:36 от Ели-Мели

# 507
Елиии Hug, и аз не знам колко пъти го пусках ....Simple Smile

хайде отделни кадри от видеото...Blue HeartNature BoomNature Fire

# 508
  • София
Черна нинджа в атака... Nature Fire Nature Fire Nature Fire

# 509
Стефка: "Този пожарогасител има по-добър живот от моя Sob Sob Sob"

Не, ма Стефке, тези колани имат по-добър живот от твоя.... и от моя... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт