🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 541
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Нови Can Yaman Tudors Sunglasses

# 481
Днес пак сме на промоция със снимки Grinning Аз обаче още си чакам стори от банята... Rolling Eyes

Ей тука е убийствено красив! Heart Eyes Флюбих сА!

# 482

Can Yaman ⚔ Sandokan  

Скрит текст:

Ще се мре ви казвам!!

И още едно Стори от Зевса.. Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 19:37 от grozdence.

# 483
Днес отново са ни засипали със снимки-Грозде Hug Ели Hug,благодаря! Two HeartsTwo Hearts

# 484
Майко мила, каква красота, какви погледи какво чудо, как ни залива с разностранни снимки, луди станахме.
Аз романтични неща бях тръгнала да ви пиша, ама то ежеминутно тука се менят ситуациите, от инфарктни по-инфарктни, ще трябва да сменяме хапчетата с по-сериозни, казвам ви.
Ще си сложа аз романтичното нещо, пък като се поуспокоим всички, ще се върнем към него.

Ако знаеш как само те обичаме...❤️🔥🌞🌟🔥💖🤩 Изгоряхме
... Изгоряхме, момичета... по ей тоя момък прекрасен дето невинно ни гледа, ама дявол е той. В ада ще горим.🔥💖❤️🌟🔥🔥🔥🔥

# 485
Ей това вече ми е любимата снимка..

ЗВЯР!  

Слагам си я и на телефона и на лаптопа и плакат ще си извадя... докато ММ го няма ще е на видно място! Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 19:39 от grozdence.

# 486
Sonnni, прекрасно е това стихотворение. Two Hearts

Grozdence, ама и Джанко какъв поглед извадиии... Истински Сандокански тигъъър!!! Nature Fire Nature Fire Nature Fire Опасен е просто този Джан, няма друг като него. Ще се опитам да не припадам днес, ама до края на вечерта кой знае още колко снимков материал ще ни залее, както върви тези дни активно. Blush Grinning

# 487
Не знам .. аз в момента съм на пода.. и се чудя дали изобщо да ставам.. придърпах си лаптопа.. за да следя за нови бомби.. Joy

# 488
# 489
  • София
Илкер е изрисувал нова ризка с римски мотиви. Да не подготвя лятна колекция за нашия красавец?

А къде изчезна Аслъ Парлак? Внезапно ми залипсва тази жена.

# 490
Аз забравих за Аслъ-то, честно казано. След като Йозгюр почна да се облича с Тудорс, рязко изчезна от небосклона... Липсват ми железарийките й по Джановите дрехи Grinning

Аз понеже вече останах без думи, знаете, почнах с гифове да се изразявам. Ето, да ви покажа как се чувствам в последните дни Joy

# 491
Аз обичам думите, само тема ми дай, малко ли съм ви занимавала, но за Джан ми се изчерпаха и суперлативите, и възхитата, пък какво ни чака се плаша, толкова е голям и талантлив /плаша се за нашето здраве, не за него, той си е добре човека, свикнал да върви напред и нагоре и знае накъде е тръгнал. Blue Heart
Преди не можех да повярвам, че тези две снимки са на един и същи човек, просто не можех, докато не мина време и не свикнах да „виждам“ лицето му, извън ролите.

Разбирате ме, снимките са произволни. Примери много.
Сега по друг начин е различен, уникално различен, но вече не само визия, вече го няма нежното романтично излъчване, а е както го нарече днес Грозде: Звяр.
Йози ще ми липсва, признавам, но че ще се влюбя в СандоДжан хич не се и съмнявам.

Днес преживях ново недоумяване  колко талантлив трябва да си, хамелеон и колко дарба и воля, за да изкараш толкова много различни лица от своето. ЕВАЛА! Още веднъж го признах Патрона ни. Отново!
Вече ежедневно се налага  да надграждам възхитата си, ама то откъде толкова думи?!? Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 10:06 от sonnni

# 492
  • София
Момичетата на Джан сме ги виждали редовно, ето малко и момчетата на Джан.
Хайде юруш на макароните!
Ама трябвало е и ризки на Тудорс да се спретнат, за да е пълна картинката.

# 493
Добро утро,фенки на Джан!

за начало на деня нашата усмивка...Blue HeartNature Boom

от Стефани....

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 494
Добро утро Джаноманячки!
В последно време съм само консуматор, защото нямам никакво време за писане, но пък с удоволствие чета всичко.
Благодаря ви за всички новини, които ни намирате и пускате за такива като мене, където нямат време за нищо.
Сега набързо минавам, защото открих нещо интересно за нашата Дилетка.
Тя била много всестранна личност, даже книга написала!
"Изберете да се усмихвате"

Лек ден, дано и днес е богат на снимки (нищо, че получаваме сърцетуп) на нашето прекрасно момче!
Айде бягам, че работата ме зове!

Общи условия

Активация на акаунт