🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 570
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Като е гарга, да е рошава!

# 466
Като е гарга, да е рошава!

Елиии ,днес ша ма спукате от смях Joy
Стори от банята Йок ,щото ша е за 18 плюс и ша има умрели от припадане .

# 467
АЛЛАХ.. АЛЛАХ.............

Скрит текст:

П.с  Първо си помислих че е по халат.. излиза от банята, както Ели предложи.. Joy

# 468
Алах, малах, ай стига вече! Нерви не ми останаха, очи не ми останаха... Сърцето ми на пепел стана... Даже нямам сили и гифове да диря. Предствете си, че съм хвърлила топа, ако сте живи...

# 469
  • София

И аз имам такава топка вкъщи. Обаче мога да правя само ей това, подритването, с нея. А ако опитам да повторя другата част от клипчето, после ще трябва да търся пластичен хирург да ми оправя разбития нос. Head Band

Само като му гледам трнировките на Джан и получавам мускулна треска. Ама то затова той има плочки на корема, а аз... Cry ...ами аз нямам. Cry

# 470
Бебешка работа... Animal Bear  People Baby Misc Baby Bottle

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Разходката на кобилите Wink - https://scontent-den4-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/148473947 … da353d2d3c32d72b8
Мисля, че не сме я слагали.

# 472
Добро утро! Nature Sunny

Много ни разглези Джан последните дни. Вече трябва да публикува поне по 2-3 снимки и сторита на ден, че ще се разсърдим иначе Joy

Аз и Джан в черно-бяло. Мисля, че сме хубава двойка Thinking

# 473
Добро утроо!

Джан усилено тренира и ни пуска снимки и сторита!Срахотен е!Тези качулки модерни ли са,или не иска да му се вижда косата?

да го пусна и аз на белия кон да го има и на тази страница...Wink

пресата

Скрит текст:
От влиятельного итальянского издания Corriere della Sera....
Дилетта Леотта и #ДжанЯман снова вместе на фото в соцсетях: после фото, опубликованного турецким актером в своем аккаунте, настала очередь телеведущей и представителя Dazn опубликовать снимок с Яманом.... пока они ласкают лошадь: его рука, мягко положенная на ее спину, не ускользает от внимания. Снимок, явно подтверждает и оформляет их союз, который продолжается уже более двух месяцев.Именно еженедельник «Chi» открыл эксклюзив их первой романтической встречи в Риме, в отеле «Эдем», где они оба остановились на уик-энд и где зародилась их любовь...они никогда не подтверждали и не отрицали своих отношений. Мы думаем, что социальные сети проясняют ситуацию, и, как видно из фото, пара более сплочена, чем когда-либо. Они подписались друг на друга в социальных сетях только в конце января, во время его участия в качестве гостя в «Тебе есть письмо», и теперь не жалеют друг для друга сердец и лайков. Хорошо информированные источники говорят о возможном совместном проживании, неизбежном для преодоления проблемы расстояния (он в Турции, она в Милане): несомненно, что Дилетта Леотта и Джан Яман - самая обсуждаемая пара начала 2021 года.
https://twitter.com/Corriere?s=09
p.s. в переводе возможны неточности
Да се радваме на хубавото време и  разходките,че от другата седмица се връща зимата! Simple Smile

Желая ви приятна сряда! HugTwo Hearts

# 474
Джан и Дилета на корицата на списание  "Diva e Donna"

"Целувка като влюбени"

# 475
Привет момичета!

Ели какво ти трябваше да искаш по много снимки всеки ден..  е на.. снимки колкото щеш.. Joy

Я вижте какво става тук.. Тц.. тц.. тц..тц......
Джан с Леля си...

Няма и какво да му коментирам на това нещо... ще пропусна .. Joy

Лелее ще се гръмна.. Joy  Какво доживяхме.. Joy
Не ми се търси гифка как се гърмя, защото ми е лошо..... Joy
П.С
Сега излизам по работа.. докато се върна.. този цирк/представление/театър/.. дано е свършил по някакъв начин..
Joy

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:04 от grozdence.

# 476
Привет и от мен отново, прекрасни Джанови рагаци. Flowers Cherry Blossom
След известно затишие от моя страна, аз пък идвам да ви покажа едно гъзАрче.

Ма какъв ми е сладур, манекенчето ми то! Heart Simple Smile

P. S. Не знам дали е показвана досега, нямам спомен вече. Но нали сме на "Колкото повече, толкова повече" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
Брех, човек да не излезе на разходка за 2 часа... Grinning

Ангел, не сме го виждали това гъзарче... Скандално готин! Nature Fire

# 478
Нещо май не го харесаха Принца ни на белия кон, Принца на мрака го направили, но верно и тука не лъже. Всичко му ходи, много хубав стайлинг напоследък, не че някога е бил лош, само казвам, че сега е по и най-. Да видим до коя му степен на хубавеене ще ни издържат сърцата.❤️
Хубавото ни момче, прекрасник.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 13:18 от sonnni

# 479
Стори от Джан Hands Muscle

И снимка от Джан "Баща и син" People Older Man People Boy

Общи условия

Активация на акаунт