🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 666
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Привет! Hug

От Ранини ..
#JanYaman ще бъде гост на музикалния фестивал в Сан Ремо.
71-ият италиански музикален фестивал тази година ще се проведе от 2 до 6 март. Яман ще бъде един от гостите на фестивала в един от тези пет дни. Според новините "Adnkronos" артистичният директор на фестивала Амедео Себастиани наистина (особено) искаше актьорът да участва във фестивала. Освен това се предвижда фестивалът да се организира с обществено участие в съответствие с правилата на пандемията. Организира и излъчва фестивала, националния канал на Италия RAI,
домакин ще бъде Росарио Тиндаро Фиорело.
Придобивайки широка фенска база в Италия чрез #ErkenciKuş и #Dolunay, Джан Яман скоро ще се появи на екрана на италианския телевизионен сериал Sandokan. Поредицата, вдъхновена от романите на Емилио Салгари, ще бъде показана в нова версия на минисериала от 1976 г., адаптирана от същата серия романи. Действието на романите е през 19 век и разказва историята на пират, който се бори с колониалните сили в Югоизточна Азия.
Поредицата е продуцирана от Lux Vide, която също продуцира сериалите "Devil's" и "Leonardo". Сценарият е написан от Alessandro Sermoneto (Devil's) и Davide Lantieri (The Guest). Снимките за Sandokan започват тази година. Яман в поредицата, ще бъде придружен от Лука Аргентеро (DOC)

Почетните гости на Сан-Ремо 2021г.
Освен Джан познах и Златан Ибрахимович,който играе в ''Милан'' ...за др.двама - не...

Тяг #CanYaman, как винаги е в световния тренд....

📰🇮🇹В новия брой на списание "Chi" се разказва за затварянето на комуникацията с феновете в Twitter и Instagram, за реакцията и отговора на Джан Яман и Гювен Яман за негативни коментари за Дилета Леоти.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 14:07 от Zlatina3

# 61
Привет рагаци

Четейки на мн. места разбирам, че участието на Джан на Сан Ремо, за сега е само слух.. няма нищо официално потвърдено..

"в този последен период цените на Can Yaman скачат рязко" ей тази извадка от статията ми стопли душата ..
Крал разби ги всички.. Начичат го "Легендарният" Sunglasses има ли нужда и аз да го хваля? Не! Той си е похвален от Господ, още с раждането.. Grinning
Искам ги всички завистници и хейтъри, с елките в ръце и да смятат.. Joy
в “ la Republica” публикуват, че Джан е най-желаната и очаквана звезда, която да вдигне рейтинга на Сан Ремо...
Името Джан Яман продава.. рекламира, вдига рейтинги.. Sunglasses хайде сега ВСИЧКИ С ЕЛКИТЕ!! Joy

https://www.superguidatv.it/sanremo-2021-e-il-problema-degli-osp … dloIe107_MRozwlj8
Бг. превод на статията..
Скрит текст:
Санремо 2021 и „проблемът“ на гостите. Сега проверете името на Can Yaman
20 януари 2021 г. от Карло Лана
Клюки и още клюки за Санремо 2021 . Малко повече от месец след телевизионния си дебют, вторият италиански музикален фестивал, организиран от Amadeus, все още е забулен в мистерия. Повече от всичко друго, за да усложни нещата, е епидемиологичната ситуация у нас и указите на премиера Конте. Две тежести и две мерки, които по очевидни причини създават много проблеми за организационната машина на Фестивала. Факт е, че според разкритото, Sanremo 2021 ще се проведе от 2-ри до 6-ти март с присъстваща публика. Обявени са 26 големи имена, но все още има вето сред гостите. След новината за евентуално събиране на Аба и 883, преди няколко часа се появи поредната недискретност, която привлича всички.
САНРЕМО 2021: ЧАКА ГОСТИ
Новинарската агенция Adnkronos и както се съобщава също Fanpage разкрива, че Амадеус би искал легендарния Can Yaman на сцената на Ariston . Турският актьор, който сега е на гребена на вълната благодарение на успеха на Daydreamer, може да бъде един от многото най-очаквани гости на фестивала. Нищо сигурно, това е вярно. Засега това е само слух, но тъй като източници, близки до организационната машина на Sanremo 2021, изглежда, че Amadeus има всички намерения да убеди красивия турчин да се появи на сцената. За събитието това ще бъде голям удар, тъй като в този последен период цените на Can Yaman скачат рязко.
МОЖЕ ЛИ ЯМАН В САНРЕМО 2021?
Актьорът, много обичан от италианската публика, е намерил много приветлив дом у нас. Не само, че наскоро е работил по реклама на Ferzan Ozptek заедно с бога Клаудия Герини, но се подготвя за ролята на Sandokan . Римейкът на известния сериал от 70-те години е в процес на изграждане и ще бъде готов за следващото лято. И това не е всичко.
През последните дни клюка за личния живот на Can Yaman също изтече онлайн. Изглежда турчинът се е впуснал в любовна история с Дилета Леота и дотолкова, че е бил буфериран от феновете в социалните мрежи, е принуден (временно) да затвори профила си. И с тези преамбюли това е чудесна възможност за Amadeus.
Остава само да изчакаме определени новини и със сигурност ще има изненади. Въпреки това не липсваха критики към Фестивала, дори ако за момента изглежда, че никой не е разбрал колко важно е събитие от такъв мащаб. Секторът трябва да се рестартира и защо да не го направите с музика?

===========================================================

Джан е прочел писмото от "Момчетата на Джан"
Ето и отговора му..

Смешно му е просто на човека.. сладур голям ни е той!! Joy

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 17:09 от grozdence.

# 62
Здравейте, момичета.
Много хубави новини за Джан, навсякъде го искат, търсят, канят, коментират, пу-пу да ни е жив и здрав, Слънцето.Sparkling Heart
Направо се радвам да ви кажа, че не съм аз само така пристрастена, ето, световно е, магия е, чар е, наркотик е, който не действа само на мен, т.е. аз вина нямам, ето, оправдах се в собствените си очи, НЕИЗБЕЖНО Е щом го зърнеш, пък колкото повече... толкова повече. Затъваш. Завинаги!!! Sparkling Heart
И да питам аз, защото не съм разбрала. Освен Сандокан, тази година Джан ще участва ли в "Като един дъх" ли беше? Толкова я търсихме тази книга по едно време, и доколкото бях чела, скоро ще излезе на бг пазар. Била преведена, да проверяваме, имаше някакво запитване и така са отговорили. И, знаете ли ако да, долу-горе кога? Само за Сандокан се говори напоследък, и не само де, ама аз сега за филма питам.Sparkling Heart Тоест, гледа ми се вече Джанко по-скоро, мноооооого се затъжих вече, нищо че ежеминутно, когато не може ежеминутно - ежечасово, ако не може - правя да може - все си го гледам, но друго си е да го чакаме, коментираме и гледаме отново заедно. Дано е скоро!:blue_heart:
Дотогава така ще ни гледа, и ние така ще го гледаме.Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 17:21 от sonnni

# 63
Айдее отиде още един Диазепам..

Уфф колко спокойна и равнодушна оставам гледайки снимката сега.. Grinning

# 64
Ето и аз си взех дозата успокоителни... Толкова съм равнодушна към тези снимки, че чак се чудя какво правя в тази тема изобщо Thinking

# 65
Добра вечер, момичета. Flowers Cherry Blossom
Днес е тихо и спокойно, очаквам затишие пред буря...
Ели, Грозде, хич "нищо не ми трепва" и "не припадам"... Grinning

Джанко е лайкнал и коментирал писмото на италианската рагаца (Ели, ще ме извиниш, че ти копирам израза за рагаците
 този път Blush) за "Момчетата на Джан"

Аххх, сладурчеее мило Heart Значи не може да е толкова сладък и земен, момичета.. Не може... Heart Eyes Какъв е този мъж??? Heart Stuck Out Tongue

И за десерт, повтаря се, но нали, колкото повече, толкова повече, един Джан Дивит от мен. Blush

Аз съм ето така, всеки път като видя Джанко. Blush

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 22:32 от Angel87

# 66
Добро утро,

редактирам си поста от снощи, ама така сутрешно рано се появи нова снимка на СЛЪНЦЕТО с приятелите му Назлъ и Бурак, че не мога да не ви я донеса за едно ведро и усмихнато начало на деня Blush

Еййй, Гроздето като каза айде вадете елките, защото цената на Джан се е вдигнала... какво мислите, че правих до сега...

Значи като почнах да смятам на Джано цената:
- красота - няколко милиарда Dollar
- сексапил - няколко милиарда Dollar
- доброта - няколко милиарда Dollar
- интелигентност - няколко милиарда Dollar
- професионализъм - още няколко милиарда Dollar

Смятах, смятах, накрая елката ми вика „Ерор, ма, ерор! Не мога да го сметна това съвършенство, не го побирам!!!” MoneybagMoneybagMoneybag

Да му мислят продуцентите как ще го „купуват”!!!

П.С. Ангел, той израза за рагаците не е мой, а на Джано, за всеобщо ползване е Wink

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 06:48 от Ели-Мели

# 67
Здравейте,момичета на Джан! WinkHugTwo Hearts

Ели Hug,рано, рано ни е донесла нова снимка....

....да се заредим с усмивка за деня...Nature Boom

...новини от Испания, списание Diez Minutos....

нов клип от канала за МГ...

https://youtu.be/xkTdNm0iJXU

Хубав ден,приятели! Flowers Four Leaf Clover

# 68
Добро утро, момичета Hug
Много ми хареса това обръщение на Злати - "момичета на Джан". Ами така си е, негови сме, обсебил е мислите и живота ни, изпълва го с вълнение и красота.

Наднича от тук да види как сме - как да сме - всеки ден все по-щастливи, че го има.
Права е Ели, че няма цена Слънцето, и то не само в парични измерения. Ние ще му се отплащаме с любов. Имаме я безкрайна за него в сърцата си.
От него нищо друго не искаме, освен усмивката да не слиза от лицето му. Защото знаем, че другото ще го постигне и успеха му ще се увеличава. Heart

Ей такава муза ми е, от нищото ги сътворих рано-рано.🌞🌞🌞💕🔥
Хубав ден на всички.

# 69
  • София

Май е започнал да си отглежда Сандоканската коса... Или е просто някак сънлив и рошав и така ми изглежда.

# 70
Привет рагаци

Стори от De Cecco Pasta
Lui è arrivato - "Той пристигна ... "

Отворете му на този човек вратата де!! Rolling Eyes
Рекламата е на път.. ади бакалъм..

# 71
Само да ми почука на вратата, веднага отварям!

"Мерхабаааа"

Цял ден диря рецепти за спагети Spaghetti

Като наготвя, Джано има да ядеееее, да ядеее...

А аз...

# 72
Аз пък сега сложих водата да заври..

И се ослушвам Някой да почука на вратата ми.. Joy

Чук, чук, чук, чук,
чук, чук, чук.
Кой е тук? Кой е тук?
Кой е вече тук засмян?
Джан Яман е най- желан!

Искам още щом го зърна,
от сърце да го прегърна,
че си знам, че си знам —
той ми носи дар ГОЛЯМ!

# 73
Грозде, вие с Джано сте си гъсти като сос за спагети Болонезе Spaghetti На тебе специално ще ти донесе НАЙ-ГОЛЕМИЯ пакет с макарони! Ревнувам малко Rolling Eyes

# 74
Ели ще си поделите макароните и Джано с Гроздето .
  Ще ви пусне песни , само да не се изпокарате коя  първа да удари  романтичен танц с него Joy

Общи условия

Активация на акаунт