🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Джан Яман ще бъде гост на известния италиански водещ Амадеус Себастиани на фестивала Sanremo 2021, който ще се проведе в театър Ariston на 2-6 март!

Докато сложната организация на протоколите за безопасност монополизира обществения дебат, фестивалната машина продължава да работи с пълни обороти дори върху артистичния състав и 31-годишният актьор на „Крилата на мечтата“ ще бъде последният удар, нанесен от Амадеус и неговия екип.

https://www.ilmattino.it/AMP/spettacoli/can_yaman_sanremo_aristo … AYmmvXqDqqcoEjMMo

Айде и дата си имаме Grinning Март месец, Джан да стои далече от Дилетка и да си намери ново гадже сред певиците Grinning Дилетка, да си гледа спортистите (боксьори, футболисти) и да не се бута в артистичните среди, да си спортува .. и да е много здрава момата, но да не се меша при нашия Joy това е моята молба към Блондито!! Grinning Сладка е, ама до там.. кой откъде е... Който разбрал, разбрал! Grinning

# 46
Грозде, добре завърнала се.
Ели, много хубави очи има момичето, наистина,:stuck_out_tongue: ама и песента хубава, не те приспива, ами те зарежда, ей какви времена бяха и Джанко като ни ги пускаше такива песни, дето да си струва да ставаш да проверяваш буден ли е или не, мисли ли за нас или не,  ама зарад италианските му, хич даже не си отварям и едното око.
Видяхте ли сега защо са заедно, една от нас не се жертва и едно упражнение да направи, как не ни подканяше човека, намери си сродната душа, дето да си тренират заедно, може онлайн, може на живо, на хубава музика неиталианска.

Аз съм си пуснала да гледам ей тези сладури, защото много ги обичам и съм се затъжила за тях. Не напразно обраха сума ти награди.

# 47
Амии докато Джано ни пускаше песента Swing ние спахме, а Дилета е завъртяла ханша и се видя резултата Joy Къде сме ние, къде е тя Joy

В тези многоъгълници да взема да се включа и аз Joy Ще стана един ъгъл, колко му е! Само се надявам да съм съседен на Джановия ъгъл Joy

# 48
Амии докато Джано ни пускаше песента Swing ние спахме, а Дилета е завъртяла ханша и се видя резултата Joy Къде сме ние, къде е тя Joy
Ели,  ние не се класираме по никой параграф. Аз ако застана така, най-много да ме питат дали съм се схванала. Бая хляб имам да изям, докато я докарам до майсторския клас. Знае Джано какво да избира.
ПП> Дилета не използва филтри на снимките, или поне аз не съм видяла, което много положително го оценявам.  И  грима, винаги е много добре направен. Не е от онзи тип изрисувания контуринг, дето и собствената ти майка няма да те познае, като те види така. Ами е стилен и макар, че според мен има много нанесени продукти изглежда естествено, а не намазано.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 09:39 от prolet_inchen

# 49
Спортуващата Дилетка и аз я огледах, без грим (с малко грим) и с нормална коса (без букли).. говори и изглежда миличка (такава като Йозгето), перфектната фигура извади (изваяни мускули), ноо не мога да свикна Джан да има връзка и това е при мен проблема Joy

Ето .. до сега си говорихме с Джано по вайбър.. докато спортувах..

# 50
Грозде, много космат крак извади ти, бе жена Flushed Той Джано за това така гледа Grinning

Аз до сега мислих за тия многоъгълници... Колко много женички по света се цаним да сме ъгли в тази фигура, обаче осъзнах, че определено аз ще съм от тъпите ъгли... хич не знам какво да правя с на Джано хипотенузата... Thinking

# 51
Момичета, да ви кажа от всичките му гаджета, които са ми известни,
Дилетка ми е най- хубава, а и май най-начетена ще дойде.

# 52
Мани, мани... официално ме кефи, а вътре дълбоко в душата ми е черна... черна  Grinning Grinning Grinning

От как се появи тази рагаца в живота ни не спирам да мисля "ЗАЩО, ГОСПОДИ, ЗАЩО ДЖАН ИЗБРА НЕЯ, А НЕ МЕН??!?!?" и днес намерих отговора...

Джан:

Дилета:

Аз:

# 53
Аз ластик хващам, само като ще си връзвам косата...

# 54
Момичета чок сте забавни . Joy
Нека има смях и веселие.

Елиии ,ще си крадна една твоя мисъл чок ми хареса за черното .
Ама аз не мисля че Джано изгаря по лИбов по нея. Да речем че му е интересна. С тези многоъгълници стана бетер сапунка.

Гроздеее ,темата е супер . Мерси Flowers Hibiscus

# 55
Той завладя света за кратко време
2021 г. поставя името му навсякъде.. а сме само в средата на Януари.. нали бяха казали, че най- хубавото тепърва предстои.. Nature Fire Nature Sunny кой знае още какво ни чака... : ))
 Божествения ще придобие допълнителна известност и слава.. предвид рейтинга и важността на самия фестивал..

Нека пей нашето слънце.. Пей сърце... Heart
Нека радва милионите си лудо влюбени фенки по света.. било то с красота, глас или танци..
Grinning
Направо ще разтърси сцената усещам..този ХОДЕЩ ЧАР.. Sunglasses

Писмо до Джан от "Неговите Момчета"

Ние сме "МОМЧЕТАТА НА ДЖАН ЯМАН" О, да скъпи Джан. Не ни виждаш, но ние съществуваме. Ние сме съпрузите и гаджетата на "ТВОИТЕ МОМИЧЕТА", Които живеем с проблеми. Ние сме онези, които, когато отваряме хладилника, трябва да внимаваме да не повредим, твоята огромна снимка. Пием кафето си в чаши, от които ни се усмихваш, спим в чаршафи с Джан Дивит до нас, подаряваме на нашите съпруги пътувания до Истанбул, където очакват да се запознаят с теб. Ние сме онези, които на рождените им дни им подаряваме торти с твоя лик и много често спим сами, защото нашите момичета са на дивана гледайки твоя сериал и влизайки вкъщи всеки ден, поздравяваме твоята снимка в натурален размер. Ние сме онези, които трябва да искаме прошка, за черния зъб нарисуван на снимката ти. Тичаме да купим твоята книга и помагаме на нашите момичета да бъдат твоите момичета в Рим или Милано, когато пристигнеш. Ние сме онези, които слушаме в колата плейлист на Ранобудна птичка и Мистър Грешен и се научихме да превеждаме от турски, защото "ТВОИТЕ МОМИЧЕТА" ни поздравяват с едно Günaydın. Подаряваме им таблет, за да могат да те виждат по-добре и онези, които трябва да се откажем от паста Barilla, защото вече ще ядем паста De Cecco. Ние сме онези, които трябва да слушаме проповеди, защото нямаме плочки, като Джан. Ние сме и онези, които намират риза на Тюдорс на райета, но не ни седи както на теб. Ние сме ония, които трябва да ухаем на Savage, защото това е парфюма, който използваш ти. Колега/приятел, твоите момичета те избраха за своите мечти, а ние? Твоите момчета сме ги избрали в живота и трябва да живеем с тях, искаме да кажем макар и с теб насила. Следователно споделяме всичко всеки ден, като семейство!
ТВОИТЕ МОМЧЕТА 

Ели спуках се от смях.. с тази гифка с ядящата мадама Grinning

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 01:32 от grozdence.

# 56
Гюнайдън!

Какво друго да кажа след това трогателно писмо JoyJoyJoy

Горките ни мъже, хич не им лесно! Ей го моят, прави се на корав и непукист, а тайно се надява Джан да се ожени за Дилета, да си народят деца и никога никой повече да не чуе за тоя... с плочките... Базикам, се ММ тайно се надява той да се ожени за Дилета, пък аз да си взимам Джаното и да заминавам, където очите ми видят Rolling Eyes

Тези Момчета на Джан са забравили да споменат и, че си къпят всеки ден несъвършените тела под зоркия поглед на съвършения Джан от завесата за баня... Както и, че се страхуват да поставят ултиматум на жените си „Аз или Джан”, защото знаят, че отговорът няма да е в тяхна полза... Animal Speak No Evil

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:57 от Ели-Мели

# 57
Добро утроо!

Ей,какви са тези ваши мъже!Моя си ме знае отдавна и изобщо не се обажда.Той си гледа неговите си работи,аз моите! Simple Smile Е,вие сте и по-младички,може би за това.

Heart...от бразилските фенки...Heart

Хаштаг #CanYaman в #IG е достигнал 𝟐.𝟒 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐢𝐨𝐧 поста...Nature BoomNature Fire

Желая ви приятна и забавна сряда! WinkSimple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 58
Гюнайдън!

Какво друго да кажа след това трогателно писмо JoyJoyJoy

Горките ни мъже, хич не им лесно! Ей, го моят, прави се на корав и непукист, а тайно се надява Джан да се ожени за Дилета, да си народят деца и никога никой повече да не чуе за тоя... с плочките... Базикам, се ММ тайно се надява той да се ожени за Дилета, пък аз да си взимам Джаното и да заминавам, където очите ми видят Rolling Eyes

Тези Момчета на Джан са забравили да споменат и, че си къпят всеки ден несъвършените тела под зоркия поглед на съвършения Джан от завесата за баня... Както и, че се страхуват да поставят ултиматум на жените си „Аз или Джан”, защото знаят, че отговорът няма да е в тяхна полза... Animal Speak No Evil

Добро утро и от мен момичета!
Няма да ви черпя с кафе, защото Злати всеки момент ще ни го донесе да не се предозираме.
Ели с тия снимки много бързо ме разсъни!
Мисля си какво явление е нашето момче, щом и Сан Ремо го привика, ама хич не са балами, колко публика ще привлекат с него. Аз не знам фестивала дали върви с такъв интерес като миналото, но ако е НЕ сега Джан ще им помогне. Ах тия италианци какви са хитри. Тя Дилетка миналата година е била водеща.

Ето аз докато пиша Злати ни донесе кафето, за което много й благодаря.

# 59
По статистика Сан Ремо го гледат всяка година около 10 милиона души, а приходите са порастнали през последните три години на 37 милиона. Само че ми се струва, че не е много международен вече, а ми си е по-скоро местен фестивал. Ако някога е бил международен де. Само майка ми го е споменавала, аз никога не съм го гледала.

Общи условия

Активация на акаунт