🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,момичета на Джан!

Мобилната игра Pasha Fencer, чието лице е Джан Яман, достигна над 500 хиляди изтегляния за месец.
Връзка за инсталиране на играта https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qjz ..

Списание "Donna Moderna" (Италия) ... Какво искате да знаете за него? Че може да говори 5 езика? Че е учил в италианска гимназия в Истанбул (и то много добре)? Че може да стане адвокат в Турция?
Или че #JanYaman изпод завивките ни напомня, че скоро ще можем да му се възхищаваме като Sandokan? Да, скоро предстои нова поредица, посветена на пиратите в Малайзия, а красив турски актьор ще играе ролята на Тигър Момпрачен. С него е Лука Аргентеро в ролята на Жанес и, вероятно, Алесандра Мастронарди като Перлата на Лабуан. Докато чакате, можете да видите историята. Прочетете или препрочетете шедьовъра на Салгари, гледайте или прегледайте легендарната драма от 1976 г. за Raiplay.

Скрит текст:

Желая ви приятен и спокоен петък! HugFlowers Four Leaf Clover

# 76
Алоооо, нерде сте, бе рагаци???

Джано изчезна и всички се покриха Grinning Сега аз имам оправдание, снощи заспах към 9:30 Grinning Какво е вашето оправдание? Grinning Айде всички на отчет! Коя, къде, какво и с кого е правила? Thinking И най-важното колко време отделихте вчера на Джано? Grinning

Днес съм на ретро вълна... Нося ви едно младо, крехко пиле Animal Hatched Chick

Месеци наред аз все още продължавам да се питам защо не съм срещнала Джано в асансьора?!?! Коя ли не го срещна, коя ли не беше в обятията му по тия асансьори.. Да не би да е, защото нямаме асансьор в блока??? Thinking

# 77
За Сандокан ще трябва друго поле за изява да му спретнат, освен асансьора. Някоя каюта, или да метнат там някой хамак на някоя палма... Той и с хамаците има опит от Птичката. В краен случай, от мен да мине, някой чаршаф да му постелят на плажа...
Джано ще се материализира на другия край на света според мен, като излезе от затъмнението. Макар че, ако не побърза, ще затворят границите в Европа и ще си откисне в Стамбул града.

# 78

Какво могат да правят момичетата на Джан, Ели? Мислят за Джан, мечтаят за Джан, чакат го от някъде някое неразгадаемо послание да пусне или песен, ако може не италианска.😄
Ели, ако знаеш колко много искам да ни изнесе Джан някой урок, затъжих се. За разнообразие може и ти на него този път да изнесеш ,😀 с любов.
Хайде пожелавам ви хубав ден, за първите няколко по един Джан за красота, цвят, въображение и мечти.

# 79
Привет рагаци

Нас ни няма, защото и Джан го няма.. Мъка ни наляга, когато изчезне така ..нашето момче златно..
Сега се мъча да се сетя, освен Сандокан, участието му в Имаш поща и участието му през март на Сан Ремо (което не е сигурно) нещо друго знаем ли, дали му предстои?
Няма как 8-9 месеца да го кара само в подготовка за голямата роля, трябва да има и други ангажименти.. айде бакалъм, чакаме следващата му изява.. дано е скоро! Heart

Нова от ИГ
De Cecco Готови ли сме ... рекламата идва скоро : ))

Can Yaman и Claudia Gerini заедно в рекламата, актрисата: „Не е тъмно, а напротив“ от реклама за марка паста и разкрива мнението си за турския актьор ..
Клавдия направи изявления за главния герой на DayDreamer, казвайки, че Can е остроумен и че приятелите и познатите й са й завиждали, че го познава.
Тя заяви, че освен че е щастлива от работата, режисирана от режисьора Ферзан Озпетек, тя е имала късмета да има Can Yaman до себе си и разкри: „Но преди всичко в рекламата не бях сама: с мен беше Can Yaman , турският актьор, за когото всички говорят и който има огромна база от фенове / последователи. Само ви казвам, че пред римския хотел, където снимахме Не знам колко фенове го чакаха. Измина известно време, откакто бях виждала толкова много жени от всички възрасти, диви, в екстаз за актьор."
Мнението на актрисата за Can Yaman
Клавдия описа Can Yaman като красиво момче, добавяйки какво харесва в него: "Той има изящно лице, широки рамене, интензивен поглед, но той не е мрачен, а напротив, той е по-скоро остроумен, експанзивен, ироничен. Беше забавно да общуваме с очите си по време на снимките."  Герини каза още, че по време на обедната си почивка, тя и Джан разговаряли за Истанбул, неговия град, за италианското училище, което е посещавал, той говори нашия език много добре.
Клавдия разкри, че е получавала много обаждания и съобщения от приятели и познати, за да направи селфи на Яман, автограф:`` Мнозина ми казаха, че съм най-завиден в Италия и макар да не обичате да предизвиквате завист, в този случай това ме забавлява."

момичета този превод намерих в ТТ, доста е странен.. плюс това е качван в различни публикации, които съединявах, но засега толкова.. поне добихме представа, за мнението на жената.. относно Зевса.. : ))

Скрит текст:

И превод от Турски от Aydan
 „Той е красиво момче, има правилно лице и широки рамене. Той не е песимист, а по-скоро хумористичен, ироничен. Снимането беше страхотно забавление. Разговаряхме на обяд, за град Истанбул и италианското училище, в което е ходил. Ето защо той говори нашия език много свободно.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 14:56 от grozdence.

# 80
Нямаше ли да снима филм с Ферзан пролетта? Ако ролята е поддържаща, не виждам защо да не успее.
Иначе на Скарсгард например 5 месеца му трябваха за подготовката за филма Тарзан. Та за Джано като включим и, че ще трябва да говори на английски без акцент или с акцент, какъвто продуцентите искат, и там ако има допълнително да учи сложни каскади...Може и да си откара месеците в подготовка.
Ако ще става Холивудски актьор след Сандокан (пък то това е идеята, доколкото разбирам), там снимат веднъж годишно, максимум 2 пъти, и филмите излизат около година след снимачния процес, така че ще трябва да се настроим положително и да чакаме. Иначе поне пък чакането ще си заслужава.
Допълвам се - сигурна съм, че ще има публикации как вървят тренировките, какви бойни изкуства учи, фехтовка щял да учи. Кон дали ще язди? Той май може, виждала съм му снимки до конюшни. Искате ли да изброите какви спортове сте го виждали да спортува?
Аз се сещам за:
- Бокс,
- Самозащита някакво японско бойно изкуство
- Плува
- Кара джет (не знам дали се брои)
- Кара мотор, джип, офроуд
- Играе баскетбол,
- волейбол
- футбол
Не се сещам за друго. Интересно ми е дали язди. Има ли го в сериал да язди кон?

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 12:37 от prolet_inchen

# 81
и още едно изказване..

Офф много обичам някой да го хвали Зевса.. направо ме отменят понякога и си отдъхвам.. Joy

Federico Fashion Style за Can:
 "Той е наистина добър и специален човек и не осъзнава популярността си. Той е страхотен актьор и красив. Знам, че той често ще идва в Италия, не мога да разкрия твърде много, но ще го виждаме много много често в Италия "

Пролет бях забравила за филма на Ферзан.. надявам се да го видим в една от Главните роли и там : )) ее в очакване сме, както каза Федерико (не го знам кой е този), Джан ще е в Италия често, със сигурност зает с проекти, а не на разходка из улиците на Рим и Милано с Дилетка.. Grinning

Mail for You в събота 23 януари 2021 г. Там е красивия Can Yaman!

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 12:57 от grozdence.

# 82
Грозде, за главна роля три месеца трябват снимки, ще ги поберем ли в графика - април, май, юни... да, може да ги поберем. Джано ще става Италиано май. Аз одобрявам.

# 83
След много чакане, най-накрая утре, 23 януари, ще можем да видим Can Yaman в
Ce Posta Per Te, водена от Maria De Filippi
 21:15 Ит. време

Утре в програмата C'è Posta per Te Can Yaman!

„Най-очакваното събитие в тази част на програмата е участието на талантливия турски актьор Can Yaman, който покори сърцата на хората. Миналата година Can Yaman участва в програмата беше гледана от почти 6 милиона зрители.

КРАЛ

П.С Рагаци утре ще си "начешем крастата" Joy Мнооого съм развълнувана, този прекрасник Божествен, каква ли добрина пак ще направи.. а ние зрителите, колко ли емоции и любов ще изпитаме, гледайки го ..

От групата от ФБ... Аз ще се раздам, както винаги : ))

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 14:34 от grozdence.

# 84
Набързо да пусна пост,че Гроздето Hug да не редактира....Two Hearts...

позата...на краката...WinkSimple Smile

# 85

И акция ще има, и Джанко ще гледаме по нощите, какво да кажа... Джан е достатъчно, за да е съботата ни различна и еуфорична.❤️❤️❤️❤️🌞🌞🌞🌞🔥🔥🔥🔥🔥😄😄😄😄

# 86
Can Yaman ще бъде гост на третия епизод на Ce Posta Per Te и е готов да ви развълнува.
Очакваме Ви утре в праймтайма на Canale 5!

ЕТО ГО!!

Тук със звук https://twitter.com/CePostaPerTeOff/status/1352603326551105537

Крясъците са мама миа.. Grinning Леко са превъзбудени рагаците.. Joy Дайте си го на голямо прозорче, и се чувствайте прекрасно.. гледайки това БОЖЕСТВО.. ТОЛКОВА Е КРАСИВ И ПЛЕНЯВАЩ.. нямам думи да го опиша това харизматично създание!!

Злате Hug Благодаря! Heartbeat

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:21 от grozdence.

# 87
Ах, мадре мия! Какъв ми е спретнат прекрасник с този костюм! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Сърцето ми подскочи до Луната и се върна!

Отново ни очакват много вълнуващи моменти и дни! Heart

Хайде малко да ви разсмея! Разговор между мен и ММ от днес:

Аз: Като свърши тая пандемия задължително отиваме към Истанбул, трябва да се срещна с Джан!
Той: Аха, добре. Ти с твоето Грозде ли ще ходиш?
Аз: Е, не знам. Ти няма ли да дойдеш?
Той: А, да бе! Какво да правя аз там.
Аз: Ми ще ни снимаш с Джан.
Той: Ама ти си много перверзна. Не стига, че ще ходиш при друг мъж, ама искаш и да ви снимам...

Не им е лесно на Момчетата на Джан, определено JoyJoyJoy

П.С. Как да му обясня на ММ, че само ще се снимам с Джан...

П.С. Пролет, Джано язди, да! Само расови кобилки! Animal Horse

# 88
Света полудя, каква реклама, луднахме всички, пък аз миналата седмица защо си помислих, че ще бъде, не знам,изгледах незнайни хора на незнаен език и да знаете отиде до 2 часа, хич не си и мисля, че утре ще е различно, нооооо  абе ако трябва и хич няма да спя бе, Слънцето всеки ден ли ни го дават? От сега ми се разтупка сърцето и не е да няма защо.
Няма друг такъв човек, няма! HeartHeartHeart

# 89
Утре ще се мре!! От сега ви казвам, взимайте мерки, гледайте предаването седнали (не ставайте, не подскачайте.. станете ли, не се знае как ще паднете)! Косите си приберете на кок.. не се скубете (в момента сме в сезон на капане на косата) щадете външния си вид! Не крещете и не истерясвайте..(при нас се пада след 22 часа.. с полицаите шега не бива.. а и какво ще им обясните?!) Хапчетата пригответе, и мекичко си постелете!!

Ели вие сте модерно семейство.. Евала на мъжа ти! При подобен разговор с моя .. шутовете 100% щях да изям.. и "грим" за снимките с Джано щеше да ми направи..
Joy до сега бой не съм яла, ама никога не е късно..
За тази красота неземна и боя бих си изтърпяла!! Joy

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 16:18 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт