🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 657
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ели, мисля, че трябва да оферираш мъжа си за екскурзия до Рим или Бахамите за Джано. Представяте ли си картинка - Джано на сета на Бахамите, и около него 2000 женуря се пекат на плажа, пият коктейли и чакат да кажат "Стоп" да го наобиколят...
Иначе и в България има чистокръвни кобили - Дунавски кон порода, с черна и лъскава грива. Това, ако Джано реши някой ден да смени породата, само за информация, таковато...

# 91
  • София
Искате ли да изброите какви спортове сте го виждали да спортува?
Аз се сещам за:
- Бокс,
- Самозащита някакво японско бойно изкуство
- Плува
- Кара джет (не знам дали се брои)
- Кара мотор, джип, офроуд
- Играе баскетбол,
- волейбол
- футбол
Не се сещам за друго. Интересно ми е дали язди. Има ли го в сериал да язди кон?

Виждала съм клипчета да кара сърф. Сега не намирам клипче, но имам снимки под ръка.

# 92
Ели, мисля, че трябва да оферираш мъжа си за екскурзия до Рим или Бахамите за Джано. Представяте ли си картинка - Джано на сета на Бахамите, и около него 2000 женуря се пекат на плажа, пият коктейли и чакат да кажат "Стоп" да го наобиколят...
Иначе и в България има чистокръвни кобили - Дунавски кон порода, с черна и лъскава грива. Това, ако Джано реши някой ден да смени породата, само за информация, таковато...

Рязко ще им се развие туризма на Бахамите или там, където ще снима Джан Grinning

Иначе и аз съм с дълга, черна грива, ама по на магаре мязам Grinning Grinning Grinning

# 93
Аз съм си родолюбец и Джано само на наше девойче отстъпвам.
(шегувам се разбира се! Като се харесват младите, да се вземат. Все ми е тая, стига да снима нещо там да има материал).

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 00:23 от prolet_inchen

# 94
От romoloeucalittophotographer IG:

Последни указания от учителя Ферзан Озпетек, операторът Арналдо Катинари и
актьорът Джан Яман De Cecco Pasta

=======================================

#Repost @ilkerbilgifashion 
Сако, с което Джан Яман ще бъде облечен утре в C'e Posta Per Te
Ilkerbilgifashion го споделя с нас в профила си в Instagram

С Давид на Микеланджело, рисуван от Илкер
Nature Zap

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 21:45 от grozdence.

# 95
Давид на Микеланджело във Флоренция – идеал за мъжка красота!!!

https://blog.rual-travel.com/%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4-%D0% … 1%86%D0%B8%D1%8F/

Каква случайност само!!! Grinning Джан със сако, изобразяващо Давид - перфектния!

Една от любимите статуи на пътешествениците по света е Давид на Микеланджело, намираща се във Флоренция. Над 1,5 милиона туристи годишно идват да му се любуват. Давид е шедьовър на ренесансовата скулптура, създаден от гениалния Микеланджело между 1501 г. и 1504 г. Геният избира да увековечи героя, вдъхновен от историята за младия Давид, който с най-обикновена прашка изстрелва камък и побеждава великана Голиат.

Ето го съвременния Давид, който най ми е Дивит Grinning Grinning Grinning

Мога да се впусна в дълги съчинения разсъждания, но мисля, на всички ни е ясна символиката на това сако и не говоря само за перфектния външен вид на героя Давид!!! Wink

Публикацията на СЛЪНЦЕТО набра над милион гледания и хиляди коментари само за броени часове!!!

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 23:26 от Ели-Мели

# 96
Брей, брей, брей, нашият прекрасник пак го играе по неговия си уникален начин. Grinning
Много яко това с Давид, Ели. Благодаря, че сподели. Hug
И да ти кажа много ме развесели днес, като четох разговора ви с ТМ. Stuck Out Tongue Winking Eye
Джанко си е Джанко, един единствен, на себе си прилича. Heart
Добър вечер момичета, не се включвам много активно тези два дена тук в темата, но не мислете, че не следя с интерес какво пишете и не ви се радвам. Тук съм. Flowers Cherry Blossom
Нямам новини за слънцето ни, но все пак реших да мина да ви кажа едно "здрасти" поне. Simple Smile
И накрая сладки сънища Джанови момичета, да спите спокойно, да сънувате Джан в легло. (като за петък вечер по късни доби да си позволим малко лиготия) Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 97
  • София
Малко клюки и от нощната смяна. Те не са нови, от преди 2 дни са, но не съм ги виждала сложени тук.

https://www.blogtvitaliana.it/2021/01/sanremo-2021-can-yaman-non … o-ospite.html?m=1

Санремо 2021: Джан Яман НЯМА да бъде гост, официален отказ

Мениджърът на Can Yaman отрича присъствието на турския актьор сред гостите на Sanremo 2021.
Всичко започна с кратка статия, публикувана в Corriere della Sera: „Джан Яман към Санремо 2021 като супер гост“. Старт, който обаче никъде не е потвърден и който дори веднага намери официален отказ.
Няколко часа след появата на слуховете онлайн, всъщност италианският мениджър на актьора (Андреа Ди Карло) постави писалка на хартия, че никога не е имало преговори за Can Yaman в Санремо 2021 г. Неговите думи се появиха днес във вестник Il Messaggero:

Отричам слуховете: не е имало контакти с Амадеус и неговия мениджър Лусио Преста относно евентуално участие на Can Yaman на фестивала в Санремо 2021 като гост.
Но в края на краищата мениджърът на Яман все още може да се утеши, тъй като вече е успял да постави на фестивала друг свой помощник: футболистът Златан Ибрахимович, който ще бъде фиксираното лице на събитието Рай Уно през всичките пет вечери.

# 98
Добр утро!

Събота е, 6:30 е... вместо да спя като нормалните хора, аз се ровя за новости около Джан Яман... тежка диагноза, знаете как е... Weary

Обаче гледайте само какви новини нося!!! Джан и Дилета са се последвали в ИГ!!! Айде сериозна стана работата! До сега Джано само свекърва си следваше, ама явно децата са решили да заявят открито любовта си! Laughing

Олекна ми! Ще си сипя едно винце, нищо, че не е съмнало още Wine Glass

И на каква статия попаднах.

„Ива Заничи се отприщи: и тя е луда по актьора - секссимвол Джан Яман”

Да се превежда „Италианската Лили Иванова лудна по Джан Яман” Sweat Smile

Ето и част от статията:

"До първия път, когато Джан отиде при Мария Де Филипи в C'E posta per te, признавам, че изобщо не го познавах. Но по това време ми се обажда приятелят на мой познат и ми казва: „Ива, моля те, дай да се срещна с него, прави каквото е необходимо, обещавам ти, че ще приготвя тортелини за целия ти живот!“. Дори не бях чувал името му и си казвам: "А кой е той, Ататюрк?"”

„Нека си признаем, сега с тази пандемия на секса  - говорим за това, но вече почти не го правим. Той вдъхновява определени мисли, малко прилича на Кабир Беди, когато беше Сандокан.”

„Дамите го гледат, мечтаят и може би тогава се чувстват по-добре дори когато правят любов със съпруга си. Фантазиите помагат за преодоляване на скуката, нали? Няма нищо лошо ".

Представете си, че тя дори е отишла в Рим да го види, а не е на 16 години.

https://www.ilmattino.it/spettacoli/televisione/iva_zanicchi_can … 2021-5717990.html

Ах, палавата баба на 81 години! Какви мисли поражда Джан в нея!! Sweat SmileНяма младо, няма старо, всичко е луднало по Зевса!!!

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 08:08 от Ели-Мели

# 99
Добро утро,момичета на Джан! HugHeart

Благодаря на всички за откритото и споделено в темата!

Довечера очакваме Джан в предаването по Canale 5, от 21.15 ч, в Италия/наше 22,15ч.

Ето линк,проверих работи в момента....
https://mailocal2.xyz/lv/canale-5-in-diretta-streaming/

нова публикация сп. «Cioè»
Всички сериали с Джан Яман от ''Сърдечни работи'' до ''Сандокан''

Скрит текст:

Желая ви приятна почивка в събота! Two HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 100
Привет рагаци

И ето още един страхотен нов кадър от рекламата
на De Cecco pasta
споделено от Учителя Ferzan Ozpetek
с прекрасния Джан Яман Heart
Нямам търпение да я видя : ))

Скрит текст:

от турската преса..
Италианска преса: Джан Яман, той напусна Турция!

Според новините в календарния вестник; Джан Яман, който ще играе главната роля в телевизионния сериал „Сандокан“, който скоро ще излезе в Италия, се мести от Истанбул през следващите дни.

Според италианската преса, 31-годишният играч, който ще пътува между Неапол и Рим, вече е уредил местата за престой в тези градове.
 https://www.milliyet.com.tr/cadde/galeri/italyan-basinindan-olay … iddiasi-6413268/4

Влезнах набързо, че имам гости .. после ще пиша.. : ))

# 101
Господи, още колко пъти ще трябва да припадна в този живот...

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 16:04 от Ели-Мели

# 102
Красота .. харизма, грациозност, изящество, изисканост, изтънченост, финес и класа.. мнооого шик и блясък .. прелест, великолепие, очарователност, обаяние, вълшебство, магия ... МЕЧТА! Толкова от мен за сега, без грам преувеличение ...
Божествен е просто ...

Ели къз, всичко е точно надявам се .. Joy

От Бирсен, от преди минути ...

Can Yaman ще отнеме много време за уроци по конна езда и използване на мечове за драмата Сандокан, която ще бъде заснета в региони като Малайзия, Карибите и Мексико. Яман, който е заедно с италианската водеща Diletta Leotta, ще участва и в телевизионния сериал "Cahil Periler"/ "Невежите феи", заснет от Йозпетек.

Филм с Ферзан .. ей тази новина чаках.. Sunglasses и пак пишат за блондито..  пуууу

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 17:00 от grozdence.

# 103
Тамън станах от пода, викам да видя какво става... пак тази снимка... Ай, стига вече, че ми писна да събирам границите... Heartbeat

Редактирам се! Това го написах, когато мислех, че Джан и Дилета ще играят заедно в сериал. Малко „изгубени
в превода” стана работата Joy
Скрит текст:
Стига бе! Сериал с Джан и Дилета?!?? Брях, майко мила, това ще е нещо страшно... И като се сетя, че няма да има комшийската цензура... Пак почвам да виждам размазано и да ми пулсира главата Sign Underage

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 18:13 от Ели-Мели

# 104
Начи ко това стане да не казвам голяма дума ама рагацата русата нема да си я причинявам с Джан. Ще видим де може и да не издържа.

Мачото вече започна да се подготвя за пирата . Мммм искам да съм на Карибите и да се пека под палмите.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 17:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт