🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 649
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Суз бе!! Няма да са колеги.. аз бях сложила объркан превод.. и така се разбираше .. ТЪП ПРЕВОДАЧ!! Joy

направо бях снимала, директно това.. което е пълна глупост като превод Joy

Иначе.. превода "Невежлив опасник" ... е един път! Joy

Сега сложих (редактирах в предния си пост) нормален превод Joy

Това ви го слагам, за да влезете в час и ритъм ..

# 106
Грозде ама аз пак разбрах че Дилета ще участва в продукция. Ама ся с Джан или без него ?
Ся като е зает и мулатки около него русата рагаца да му мисли . На бой ли ще се фърга кво шЪ прави Joy

# 107
Още един път слагам превода : )) за да няма заблудени.. Grinning

копнах го от ФБ сега..
от Бирсен  👉Джан Яман ще взема дълго време уроци по конна езда и използване на мечове за филма "Сандокан", който ще бъде заснет в региони като Малайзия, Карибите и Мексико.  Яман, който е заедно с италианската водеща Дилетта Леотта, ще участва и в телевизионния сериал "Cahil Periler", който ще бъде заснет от Ферзан Йозпетек.

Става на въпрос за нов филм/сериал "Заблудените феи" на Ферзан или само заснет от него.. все още няма друго инфо.. .

Нямам търпение, да видя тренировките по езда... пък да става каквото ще с мен тогава ... Joy

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 17:50 от grozdence.

# 108

Толкова бързам да си свърша всичко, в 9 ч. да съм на линия за Слънцето.
Толкова се радвам, че ще снима с Ферзан, няма значение какво, той да е там, няма значение с кого, но с Дилета няма да е, с нея си е само в живота - къде снимка, къде стори, къде песен и така докато се видят някой ден.💓
Прекрасника ни той - толкова невероятно се държи на сцената, знае, че публиката го обожава, че света е луд по него и е толкова уважителен, скромен,  грам не се величае, и миналата седмица имаше известна личност, и той зарадва фенка, но... При Джан има Взаимност, Величие, Съпричастност, Класа, но не по самочувствие и Вижте ме кой съм, а по Човечност. Ако ме разбрахте. Ако не сте вижте снимките, те говорят най-добре защо обожаваме Точно и Само него. Така се вълнувам като тръгна да пиша за него, думите не ми стигат...💖💞🌟🌞🔥❤️❤️❤️❤️

# 109
Тези новини изпълват сърцата ни с радост .. и сме супер горди с нашето слънце! Nature Sunny
2021 е годината на Джан .. само 20 дена са минали, а проектите му се множат ли множат.. ВЕЛИК Е!

да напомня ..
"И това е само началото ...
 Най-доброто предстои ... "

# 110
  • София
Туитърки, един тъп въпрос, ама се оплетох като патица тука. В колко часа е акцията тази вечер? На едно място пише 20 часа турско време, на друго 20 часа италианско време. Пък те различни май доколкото знам. Та ако някой го е сметнал в колко е нашенско време, ще съм му много благодарна, ако каже. Да не влизам да проверявам на всеки час, че трябва да довърша превода на Деметкиния сериал.
Предварително много благодаря. Heart Eyes

# 111
Много хубави новини сте ни донесли, и макар да се очакваше, че няма да спрат сътрудничеството си с Ферзан с една реклама, все пак мед ми капе на душата. За Дилета - пак казвам, като се харесват младите, да се вземат.  То и в Турция около 30 години се женят, така че нищо чудно и тази работа да я свърши тази година. Щом и с майка й си инстаграми, значи нещата са сериозни.
А пък турската преса нещо май в шах и мат ми се струва. Щото се опитаха да го съборят всякак, ама не им се получи. В Турция ако актьор е признат и снима навън, това е огромно постижение за тях. Да не говорим да отиде там да живее. То по-добре да ви кажа. С тази цензура по сериалите, хората на изкуството са силно ограничени. В Италия ще снима по европейски. Дано, стискам му палци на момчето!

# 112
Язък, така се въодушевих за сериал с Дилета и Джан... Много са секси двамата, щеше да е горещо! Нейсе... Сега този нов проект „Невежлив опасник” ли ще е или „Палавия феЙ”??? Joy

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 18:22 от Ели-Мели

# 113

Лили, 9 ч.   наше време, другите не ни интересуват в момента.❤️
Ели, дават ти време да приспиш малката и да се отдадеш на Зевса.

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 18:24 от sonnni

# 114
Пролет , каква женитба нИ дей така .
Имай милост към Гроздето ,тя го дава само временно на грешния Joy
Пък Дилета квато е палавница след някой месец ще я спретнат с друг.

За Италия по добре.  Родината нещата немат оправия с цензурата. Освен на цифровите платформи.

# 115
Сонни, мерси, че сподели, защото аз какво реших, че е от 19 часа наше време... Моето диване вече заспива към 11 часа... Та ще изтърва акцията, поне се надявам да хвана Пощата...

# 116
"В момента няма новини за членовете на актьорския състав на сериала, но наближаването на началото на снимките, може скоро да доведе до някаква нова информация."

ей това сега го взех от ТТ .. и из нета се разтършувах, няма НИЩО за сега ..

Еми ще почакаме малко, няма проблеми : ))
Джан е пътник, да си стяга яките гъзарски куфари, и прав му път! Много късмет му пожелавам на Италианска земя, и да ни е здрав и щастлив прекрасника!!

# 117
  • София

Лили, 9 ч.   наше време, другите не ни интересуват в момента.❤️
Ели, дават ти време да приспиш малката и да се отдадеш на Зевса.

Благодаря, sonnni. Kiss Flowers Bouquet

# 118
Момичета ,вие прочетохте ли за филма на Ферзан Йозпетек?
"Le Fate ignoranti". Това е историята на жена на име Антония, която преминава през драма - съпругът й умира в автомобилна катастрофа. Скоро след това тя научава, че съпругът й е имал любовник Микеле. Отначало тя е много враждебна, но постепенно се сближава с Микеле, който я въвежда в света на гейовете и транссексуалните, и това напълно променя живота й. 🤔
Сега, Джан - Микеле ще ни въвежда в света на гейовете ли?
То и преди го обсъждахте това, че в който и негов филм да играе такава роля няма да му се размине и ВСЕ ПАК ВЕРНО ЛИ???
Вероятно просто ми трябва време, аз докато не видя не вярвам на което не ми отърва, та няма да го мисля още това.  Ще си мисля за акцията, предаването, Сандокан и т.н. Джан си е Джан, Йозпетек си е уважаван, вероятно ще е нещо Велико, нищо, че сега като прочетох това и веднага тук дойдох да пиша с предубеждение, което, естествено не ми прави чест, но първо винаги ми трябва време... понякога.
 Все пак човека от кога иска да играе с него, какво разбирам аз?!? И реклама направиха, няма да се тревожа.Stuck Out Tongue Нали така?

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 20:15 от sonnni

# 119
Сюжет от поредицата "Le Fate ignoranti"  "Невежите феи" Can Yaman Ferzan Özpetek

Антония, лекар, специализиран в ХИВ, открива, че наскоро починалият й съпруг от години живее двоен живот, като има връзка с друг мъж на име Микеле.
Въпреки, че в началото това ще бъде тежък удар, тя решава да се срещне с човека, с когото съпругът й споделя тази интимност.
След трудна и сложна първа среща и за двамата, с времето тя ще се сприятели с Микеле и неговата група приятели, които, изправени пред дискриминацията, на която обществото ги подлага, те споделят живота си и си помагат, сякаш са семейство. В групата е Ернесто, пациент със СПИН, за който ще се грижи Антония, Сера, турски имигрант, избягал от страната си поради злоупотреба и преследването, претърпяно от сексуалната му ориентация и брат му, Емир или Мара, транссексуална жена от малък град в Южна Италия.
Антония ще опознае всички тези хора и ще открие другия свят, в който е живял съпругът й, реалност, която тя дори не си е представяла и която ще й позволи да го опознае по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт