🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 503
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Ели, не се притеснявай, те в 12 дават повторение и преди всеки епизод кратко систематизират в "Досега с Джано"... Колко да изпуснеш.
"Отидоха да потърсят апартаменти, тъй като той ще трябва да остане дълго време в Италия по служебни причини". Ама как така служебни, я бързо да го оправят това!
"Двойката обмисля да заживее заедно..." Традиционалисти са хората. Първо се женят, после заживяват заедно.
Ние като избирахме майка ми защо се врътна и каза каквото решите не знам. Ще трябва да си поговорим, да си изясним отношенията с нея. Иначе годежният пръстен някъде го забутах после, сега се присещам, да взема да го потърся.

Допълвам се с малко информация за тъста и тъщата. Гугъл транслейт не е съвсем точен, така че не отговарям за подробностите, може и да се е получила неточност при превод от превод.
Бащата на Дилета е адвокат по гражданско право. Живее в Сицилия с втората си жена (майката на Дилета), с която са се запознали, докато и двамата са били във връзки с други хора. Било е любов от пръв поглед. От този брак се ражда само Дилета, която има три братя от майчина страна и една сестра мисля от бащина. Баща й се е надявал Дилета да поеме по стъпките му и й повтарял като малка, че не красотата била важна, а умът. Затова и тя завършва право. Баща й обича да гледа футбол, майка й се занимава с поддържането на инстаграм акаунт с информация за семейството.
Еми, ето. Джан ще гледа футбол с тъста, Дилета ще си цъка инстаграма с майка си. Супер си пасват.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:53 от prolet_inchen

# 601
Аз още снощи си избрах рокля за сватбата, но не можах да я кача, че телефонът ми беше облян в сълзи, а нали знаете, че като са мокри не реагират 🤣
Ей, така ще се спретна.

Няма да си кривя душата, определено таз девойка не ми е по вкуса. Нито външно, нито никак. Не смятам, че отива на образът, който си създаде Джан. Но за жалост той не дойде да ме пита. Сега да се оправя сам 😀

# 602
Еее, Лимонче, какво е това черното сега! Разбирам, че сърцето ти е разбито, ама бъди по-широкоскроена, радвай се за Патрона! Joy

На мен Кораба майка почна да ми говори, то от злоба и ненавист ми се отключват тези дарби, и получих някаколко факса за събитията от Големия ден!

Ето ни НАС докато гледаме сватбата по телевизията! Beers

Кадър от сватбената фотосесия Nature Sweat Drops

Кадър от пътя до олтара! Мисля, че е редно Джано да не прекалява с тренировките да не стане някой сакатлък!

Хвърлянето на букета!
Когато булката знае, че всички свободни жени на сватбата искат да се омъжат за мъжа й! Joy

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 11:57 от Ели-Мели

# 603
Хаха, Ели 🤣Разби ме! Но нищо, ние сега ще си поревем, но после Джано ще си бие главата, защо не е избрал някоя порядъчна Българска булка, а се е заженил за та развратница 😀

# 604
Нали! Някоя родна мома с име на плод - я Грозде, я Лимонче! Будала! Joy

# 605
Тъй де! И Елито да беше взел, пак нямаше да сбърка! А ние щяхме да сме спокойни, че е в добри ръце.
Поне да беше по-хубава таз Дилета, а тя в лицето мяза на кронкозъбел, а от снимките пуснати от Гроздето и в тяло се разочаровах.
Ако имат дете, дано да е момиче, че да прилича на Джано.
Сега, като се прочетох, съм готова свекърва, жалко, че нямам син 😀

# 606
Оооп тук съм!!

То туй дете тяхното сигурно и него публично ще го раждат.. и без това булката няма никаква срама! Grinning

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 11:06 от grozdence.

# 607
Може и публично да го направят, ако зависи от булката. Тя и без това вече няма какво да крие.

# 608
Аааа не! Първо да вържи Джано на булката червената пандела преди сватбата.. после ще показват останалите малко неща, които не сме видяли от тяхната голяма любов ..

# 609
Лимонче, нИдей говори така за снахата! Кронкозъбел, мронкозъбел... обиждаш работата на брат й, пластичния хирург!

Ама нека го направят бебето публично! Аз ще гледам с интерес. То и без това явно Джано наживо гол няма да го видя, поне да е в стори в ИГ, поне това! Дай, Боже, на всяка Джанова фенка!

Айде аз излизам сега по задачи. Грозде, имаш ми телефона. Звънкай, ако почне пряко предаване от обредния дом или от родилното!

# 610
Ели кат почнат болките ще ти звънна.. те и без туй не спазват сценария нашите влюбени гълъбчета.. може и кръщене на бебето да направят преди да се пръкне ..
Нали първо на 14-ти и надяна пръстена.. а на 15- ти и предложи брак.. объркаха се в бързината Joy

Това селфи от вчера сме пропуснали да отбележим

Колко щастлив изглежда този току що сгоден човек.. сияе, по погледа му се вижда!
Моля вии, спасете го.. че ме е грях да го гледам ...
А булката какъв хитър лисичи поглед вади ..
Joy

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 11:46 от grozdence.

# 611
Е, Грозде, пък и ти. И ти да беше прекарала деня с тъщата по търсене на пръстене и апартаменти, и ти щеше такъв поглед да вадиш. То не са едно и две неща, които зетят трябва да направи. Виж колко работа му се отвори на момчето.

# 612
  • София
Нали първо на 14-ти и надяна пръстена.. а на 15- ти и предложи брак.. объркаха се в бързината Joy

Грозде, 14-ти беше в неделя и пилота е имал почивен ден, затова така стана. Ама ей на, в понеделник веднага си изпълни ангажимента човека... Joy Joy Joy

# 613
Тук е момента да благодарим на охранителя на Джано, чиято задача е... да му охранява личния живот. Този мил човек снима интимното предложение и го публикува на обществения си Инстаграм. И така и ние феновете бяхме съпричастни с този момент.

# 614
Чок сме лоши в деня на добротата Joy
 кронкозавър , ама докопа шарана . С тия простотий   Джан ще го отнесе ама като се е фанал на хорото
 Коя ще се цани от вас за шаферки , аз не искам !

Общи условия

Активация на акаунт