"Отидоха да потърсят апартаменти, тъй като той ще трябва да остане дълго време в Италия по служебни причини". Ама как така служебни, я бързо да го оправят това!
"Двойката обмисля да заживее заедно..." Традиционалисти са хората. Първо се женят, после заживяват заедно.
Ние като избирахме майка ми защо се врътна и каза каквото решите не знам. Ще трябва да си поговорим, да си изясним отношенията с нея. Иначе годежният пръстен някъде го забутах после, сега се присещам, да взема да го потърся.
Допълвам се с малко информация за тъста и тъщата. Гугъл транслейт не е съвсем точен, така че не отговарям за подробностите, може и да се е получила неточност при превод от превод.
Бащата на Дилета е адвокат по гражданско право. Живее в Сицилия с втората си жена (майката на Дилета), с която са се запознали, докато и двамата са били във връзки с други хора. Било е любов от пръв поглед. От този брак се ражда само Дилета, която има три братя от майчина страна и една сестра мисля от бащина. Баща й се е надявал Дилета да поеме по стъпките му и й повтарял като малка, че не красотата била важна, а умът. Затова и тя завършва право. Баща й обича да гледа футбол, майка й се занимава с поддържането на инстаграм акаунт с информация за семейството.
Еми, ето. Джан ще гледа футбол с тъста, Дилета ще си цъка инстаграма с майка си. Супер си пасват.