🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Ще излезе вярна приказката, че хубавите ябълки прасетата ги ядат 😀

# 616
Момичета, да гледаме позитивно на нещата. Поне Джан в последните седмици се доказа професионално. Той е един чудесен талантлив актьор.

# 617
  • Варна
Чок сме лоши в деня на добротата Joy
 кронкозавър , ама докопа шарана . С тия простотий   Джан ще го отнесе ама като се е фанал на хорото
 Коя ще се цани от вас за шаферки , аз не искам !
Аз ще съм шаферка, ще й спретна такива номера, че ще отмъстя за всички вас! 👹👹👹

# 618
А , като е за отмъщение може да си промена мнението Joy

# 619
  • София
Ето вече и датата и мястото на сватбата станаха ясни. Да се стягат шаферките...

"В средата на февруари 2021 г. Джан Яман направи официално предложение на любимата си. В мрачното сиво небе над Рим, малък самолет изтегли транспарант с думите "Дилета, ще се омъжиш ли за мен? Обичам те. Джан"
Казват, че влюбените в този момент обядвали в ресторант в едно от най-високите и романтични места на древния град. Джан Яман подарил на любимата си пръстен от "Тифани" със смарагд (на снимката май не беше зелен или аз нещо бъркам цветовете на камъните?!?, забележка от мен), които струва над 42 хиляди евро и
е специално закупен от актьора преди няколко дни в магазин на Виа Дей Кондоти в Рим.
Ето няколко снимки, на които е запечатан процесът на извънредно пазаруване няколко дни преди годежа. Джан пристигна в магазин „Тифани“ не сам, а е придружен от бъдещата си тъща, Офелия Касторина (на майката на Дилета Леота). Този бижутериен магазин, който всеки знае от филма "Закуска в Тифани" (англ. Breakfast at Tiffany's - романтична комедия с участието на актрисата Одри Хепбърн). Много жени мечтаят да получат годежен  пръстен точно от този магазин. Това ясно показва щедростта на Джан Яман към бъдещата му съпруга.
16 февруари 2021 г. италианската преса окончателно се размина по въпроса, какви са взаимоотношенията между Джан и Дилета. Голяма част журналисти публикуваха новини за предстоящата сватба на Д. Яман и Д. Леота през юни-юли 2021 г. в Сицилия - родното място на италианската журналистка. Втората част разглежда всичко, което се случва като начин за взаимно популяризиране на Джан и Дилета и категорично отхвърляща
възможността за брак между Д.Яман и Д. Леота в обозримо бъдеще. Във всички случаи новините за любовта между турският актьор и италианската журналистка практически не слизат от заглавните страници на италианската преса. С голямо закъснение попадат и в турските онлайн публикации, които не оплакват твърде
много сънародника си."

Източник - неясен

# 620
В рамките на месец, действията на един и същ човек..
Ама той човека откъде да знае, че ще срещне голямата любов.. и след 25 минути ще реши да се жени ... Rolling Eyes
"Моя работа. Точка. "

И задължително трябва да си постави името Джан накрая.. за да не се чуди Блонди, кой й предлага брак!

Няма да го хваля, обаче ..  защото е непослушен напоследък! Joy

Лили смятай че до Сицилия няма да се ходи.. и до юли ще се разделят 23478 пъти (ако изобщо са били заедно)! Joy

И моят съвет към младите е: освен фотографи, да си взимат и циркова палатка като излизат! Joy

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 16:10 от grozdence.

# 621
Джано си развя работата посред бял ден, до този извод стигам аз. За (мое) съжаление не си го представях точно така развяването Satisfied

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 17:37 от prolet_inchen

# 622
Като гледам това мазало си мисля колко е хубаво че някой личности са далеч от тези неща.

# 623
Ее, айде похвалете го, де! Вижте какъв е манекен! Стойка, дрехи, харизма! Зевса е това, Зевса! Grinning Божествения Аполон! Големи сте сръдли значи! Joy

Как така няма да се ходи до Сицилия? Аз отдавна искам да отида . Тъкмо днес казах на ММ, че сме канени на сватба на далечни роднини там и най-после ще си осъществя мечтата! Joy

# 624
Абе момичета, нали имаше преди слухове, че Джанко ще участва в турско-италианска продукция. ( Сандокан и Феите не ги броя. Stuck Out Tongue Winking Eye )
Ми то, това било, значи, само не сме знаели, че ще е сапунен сериал с главна роля Дилетка... Grinning
Грозденце, сега ще гледаме 3468 епизода с Обичам те, Не те обичам, Иди си, Ела си...Grinning

Ели, супер си е Слънцето. Манекенче...Nature Sunny

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 18:42 от Angel87

# 625
От днес влюбените тръгнали и по домовете да се представят.. Joy
Ако има някой неразбрал от медиите за тяхната любов .. да е наясно!
Joy

# 626
Стори от Джан:
"Ще се видим" и е отбелязал профила на "Бог да ни е на помощ" Wink

Значи е истинаааа!!! Tada

# 627
Елиии , разходите до Сицилия Джан л,и ще ги плаща ?
 Я като се жертваш да е на негови разноски .  Охарчил се за пръстен ама бълха го ухапала

Joy  техната либов стана банална и с тез маски като извънземни.
Хора вие сте по запознати такова нещо от Джан Яман някой очаквал ли е ? Flushed

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 19:43 от femmi2

# 628
Аз определено не съм. Нещо му е станало на нашето момче. Изпила му е мозъка тази!
Казах ли ви, че съм готова свекърва 🤣🤣🤣

# 629
Джан поздравява свой фен Алесандро.. да му имам сладкия Италиански и бачотата ..
https://twitter.com/SaraCY7/status/1362083485129793538

Аз все още съм 80/20 % сигурна, че са си в Бизнес Отношения.. и че се снимат двамата в нещо.. и само дето напразно нападаме жената/снахата Joy

Преди малко е качил две сторита.. няма и следа от булката .. дано, че пишман станах! Joy

Ели да, когато излезна новината се спомена, че от 17.02 започват снимките, и нашия Джано ни осведомява.. Айде да си изиграе ролята перфектно, иншаллах! И те и ние да сме доволни : ))

Общи условия

Активация на акаунт