🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Dizzy Face Това не може да е истина,
чета и гледам..гледам и чета,
още една пиявица,този път жабарка..*
Joy Joy

Weary

# 631
Рагаци, редактирам си публикацията, защото преди малко чичо Гугъл ми предложи една уникална статия от българска медия за Джано-Дилетината история! (въобще не мога да разбера защо Гугъл ми предлага постоянно статии за Джан Яман Rolling Eyes)

Никога не си позволявам да пускам нашенски статии, защото те са далеч от истината, но просто тук се впечатлих от изказа, от думите, въобще от цялата история! Grinning Много моля нека не залитаме пак в спора истина ли е или не любовната история на Джан и Дилета. Публикувам този текст изцяло с развлекателна цел. И поздравявам автора, посмях се от сърце, особено на частта, оцветена в червено! Hands Clap JoyJoyJoy

Звездата на турските сапунки Джан Яман поиска ръката на най-бленуваната от италианците мома Дилета Леота от... небето на Рим!

В ранния следобед във вторник над Вечния град закръжи едномоторен самолет, на който бе закачен огромен транспарант с надпис: „Дилета, искаш ли да се омъжиш за мен? Обичам те! Джан.“ Необичайната покана за сватба привлече вниманието на десетки хиляди римляни, които впериха взор към висините, по улиците се заформиха задръствания от коли, станаха и няколко леки катастрофи, за радост без жертви и ранени.

Според авторитетния милански всекидневник „Кориере дела сера“, точно когато самолетчето с транспаранта се извисило над Рим, Джан и Дилета били седнали да обядват в ресторант на име „Гъбата“.  Той се намира в южния баровски квартал EUR на италианската столица, не блести с някаква страхотна кухня, но е популярен с огромната си тераса нависоко, от която се открива страхотна гледка и надолу, и нагоре. Та точно от „Гъбата“ сексапилната тв-водеща Дилета съзряла в небето молбата на влюбения Джан и го обсипала със страстни целувки. А разтропан репортер засякъл с бинокъл от  средиземноморски бор в съседен парк, че любимецът на милиони жени по света подарил на знойната блондинка пръстен с диамант за 40 хил. евро. Единственото, което не се разбра от вдигнатата из медиите суматоха, е нейният точен отговор на предложението за брак на хубавия момък от югоизточната ни съседка.

Тийсет и две годишният актьор Джан Ялман и двайсет и девет годишната тв-водеща Дилета Леота се запознават на купон по повод началото на снимките на римейка на популярния от миналия век сериал за добрия пират Сандокан. В бъдещата продукция асът на турските сапунки ще играе главнта роля и целият екип е ентусиазиран от участието на популярна и обичана звезда като него. Още повече, че  мускулестият хубавеляк говори перфектно езика на Данте, тъй като е завършил италианския колеж в Истанбул.  

Тук и пълният текст:
https://www.monitor.bg/bg/a/view/djan-jaman-poiska-rykata-na-dil … Y1KjHYrskNNZPipsI

Знаете ли какво не съм правила скоро... Ето тази любима моя снимка от последното стори на Тудорс е един много добър повод да...

JoyJoyJoy

И малко скрийншотчета от поздрава на Джано Blush

# 632
Ох ,бе със сълзи се смея Joy
Нашите разбиват .
Мускулест хубавеляк Joy
Обаче е готино смешен израз ще го приватизираме.
Раздропан репортер Joy
И как може да няма отговор като ти подарът пръстен ,който струва 40хил евро  Moneyи то от най желаният мускулест ерген .
Тая Дилета що не написа публично Евет !

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 22:53 от femmi2

# 633
Ели, този репортер уби рибата направо! Със сълзи се смях! Средиземноморския бор ме довърши! Този човек е за Пулицър Satisfied
Допълвам се. Някоя си Бирсен Алтунтас, дето била достоверен източник (така ли е), твърди, че Джан няма да участва в сериала с Ферзан за феите. Причина - голямата ангажираност на турския актьор. Все пак се очаквали други общи проекти, демек не са се изпокарали, ами просто проблем с графика.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 22:58 от prolet_inchen

# 634
От половин час си ходя из нас и се смея като лудите Grinning А като го прочетох първия път ревах от смях Grinning

На това му се казва професионалист! Щото, ако се беше качил тоя разтропания репортер на някое орехово дърво, нямаше да може да види добре с бинокъла колко точно струва Дилетиния пръстен Grinning Но от средиземноморския бор всичко се вижда!!! Ще знам, ако ми се наложи някой ден да шпионирам Grinning

A мускулестия хубавеляк е новото име на Джано в нашата тема! Grinning Grinning Grinning Зевса, Аполона, Божествения... пасти да ядат!

П.С. А за сериала с Ферзан, не се учудвам, че няма да участва. Много е зает хубавелякЪТ, пък снимките на Феите почват април. Все пак трябваше да го играе музикант, да ходи на уроци по пеене, свирене на инструмент. Джано не е давал такива индикации, подготвя си се за Сандокан усилено.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 23:04 от Ели-Мели

# 635
Като прибавим освен физическата подготовка за Сандокан, да не забравяме и че ще се снима на английски. Джан преди съм му гледала интервютата на английски и определено не беше на нивото на италиански. Та мисълта ми е, че сигурно набляга и там сериозно, а това си е доста време необходимо за подготовка на ден.

# 636
Ето я новината и от Aydan

Йозпетек в интервю каза, че скоро ще направи филм по неговата книга  “Come un respiro “ / "Като дъх"
 Винаги съм мислила, че Джан ще бъде част от него!
Heart

Ели посмях се до скъсване на тези Бай Ганьовски бисери .. Joy

# 637
Хахахах, направо се търкалям от смях по пода много забавна статия...Grinning
Браво Ели, благодаря, че ни я показа да се посмеем и ние качествено.

# 638

Със сигурност тази монахиня ще си разсее съмненията за нула време.. Joy

Те ще бъдат двойка в последния епизод на италианския сериал  "Бог да ни е на помощ"  "Che Dio CiAiuti" 6
Джан ще си партнира с Francesca Chillemi, героинята с която ще имат любовна връзка!

==============================================

Монахиня Анджела, заедно със сестрите си, управлява интернат, в който се намират момичета и хора от различни среди. Тук има и бар, "Божественият кът"

Хехехе точно като за Божествения .. направо готов, с името си отива и застава зад този бар "Божественият кът" Joy
Гледайте какво съвпадение ... Joy

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 00:04 от grozdence.

# 639
Тази Франческа е голяма симпатяга. А главната актриса, която играе монахинята, май е доста известна в Италия. Бил и много гледан сериалът.

# 640
Добро утро!

Пак ми почва с усмивка и добро настроение деня! БОЖЕСТВЕНИЯТ ще е барман в бар "Божествения кът" в сериала "Бог да ни е на помощ" JoyJoyJoy

Подозирам, че продуцентите на сериала са чели по разни форуми и групи как всички фенки на Джано се вайкат "Бог да ни е на помощ, бог да ни е на помощ, ще се мре от този сексапил" и са решили да го поканят Grinning Grinning Grinning

Ето още малко за образа на Азура:
Този манастир е и мястото, където ще се движи Адзура (Франческа Чилеми), която е решила да затвори дизайнерските си дрехи в килера, за да носи разпятието на врата си и да облече роклята за начинаещи монахини. Франческа Чилеми иска да успокои феновете: „Азура ще остане себе си, дори и да носи тотално различни дрехи, нейната модна част очевидно ще бъде по-малко, но това, което има значение, е нейният дух, който ще бъде същият както винаги».

Т.е. Азурка сладурка е някаква дизайнерка, дето е станала монахиня. И иде бате Джано да я изкуши!

Отсега ми е жал за Азура... голяма мъка ще й е! Grinning

Първата им среща!!!

Елена София Ричи, която играе главната роля, е известна италианска актриса. Участва също в комедийния сериал "Скъпи учителю", който ми беше много любим като бях дете. Направо се върнах толкова назад във времето, бях го забравила този сериал, но ще пробвам да го издиря и да го гледам. Имам много хубави спомени, че много сме се смели с майка ми докато сме го гледали Simple Smile

# 641
Добро утроо!

Благодаря за всички новини и коментари! Two HeartsFlowers Hibiscus

Да видим днес какво ще се появи? WinkSimple Smile

Ще си го гледаме...Blue Heart

Желая ви приятен зимен ден! Nature SnowflakeNature Snowman

# 642
Привет рагаци

Пристигам с нова снимка от ИГ на Джан Sunglasses

@pyrexoriginal 👊🏻

Сериозна работа ... Скрил е косата с шапки и качулки .. тц тц тц

Езги и Йозгюр спечелиха първото място за най-добра двойка от любими сериали на dizidoktorucom

За най красиви турски актьори за 2020г, победители са съответно мъже/жени Джан и Демет
Джан е с бая бая бая гласове ... ама и не се учудвам
Joy

Джан Яман, Амадеус и Фиорело са мъжете на момента и обещават да ни държат залепени за телевизора. В новият брой на #miosettimanale, редица пълни с ексклузивни интервюта.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 12:32 от grozdence.

# 643
  • На юг от тук
Обеден привет рагаци /както казва Гроздето/.
Спокойно сватба няма да има, поне в Сицилия- и Етна не е съгласна. Stuck Out Tongue Какви красиви снимки от изригването се разхождат в нета.
Ако е вТоскана ще уважа поканата,но за Сицилия-йок,нема си правим труда:smile:

# 644

Не съм наясно с новината.. Нов сезон на какво? Нова реклама ли му предстои? Ще се разбере Sunglasses

Ето намерих ги в ИГ тези PYREX ® https://www.instagram.com/pyrexoriginal/

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 13:23 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт