🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 506
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Давайте инфо че и аз от телефона не се орентирам . Какво за Лукс Виде това ли им е практиката със звездите ?

# 586
А дано, аз като единствена поддръжничка на тази двойка, ще съм щастлива! Въпреки, че и аз мисля, че е много рано, ама щом се обичат нека да се вземат.
Елизка да ти е честита снахата тогава! Joy Много е хубава.. Ето я, позната на цял свят, в цялата си светлина и блясък, тук можеш да я разгледаш по- обстойно Joy http://videocelebrities.eu/diletta-leotta-leaked-pictures-twitter-september-2016/

========================================

П.С Ето треньора на Джан е качил видеото Joy https://www.instagram.com/p/CLW7_r4hxb5/ все още смятам че си правят шеги с нас... или е някакъв кадър от някакъв проект, галиба.. Joy Joy
Още едно П.С
Както разбирам по коментарите от това видео.. този Франческо е бил качил видеото, изтрил го е после.. и сега пак го е качил отново.. всичките тези глупости ми идват малко в повече! Joy
Мерси Грозденце,
А ти не се коси толкова след 3 дена ще свикнеш и ще видиш колко ще ти хареса.А за прелестите на Дилетка може само да мечтаете, много си е хубава мацката, на който не му харесва няма вкус.Аз съм доволна , че с Джанчик имаме еднакъв вкус.
Сега поне ще се спре с това чифтосване на Джан и Демет, че ми идваше малко в повече.

# 587
Аз се отегчих от всички тези глупости.. и спирам да коментирам до изясняване на ситуацията

# 588
Верно е, мечтая си за прелестите на Дилета, но със сигурност не си мечтая да ми лъсне голия задник в интернет Rolling Eyes Но пък то няма опасност, защото с моите къси крака и голям нос, кой ли ще тръгне да ме качва и да ме показва Laughing

Какво стана сега, Дилета каза ли „Да”???

# 589
Верно е, мечтая си за прелестите на Дилета, но със сигурност не си мечтая да ми лъсне голия задник в интернет Rolling Eyes Но пък то няма опасност, защото с моите къси крака и голям нос, кой ли ще тръгне да ме качва и да ме показва Laughing

Какво стана сега, Дилета каза ли „Да”???
Ели Ами има какво да покаже момичето и показва, ако и аз имах щях да покажа, не ме е срам ама нямам.
На евиния плаж всички са така, какво толкова. Майтапа настрана, ама представяте ли си утре турските журналисти моралисти колко работа им се отвори. Има да я нищят снахата та ум да ти зайде. Ще имаме доста хейт за четене.

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Как да кажа ... разочарована съм от клишетата и ниското качество на сценарната работа в този проект. Очаквах от Джан класа и оригиналност, а не скъпо и изтъркано.
Колкото до Дилета, имаше един виц за тъщата и тигъра - "сам е влязъл при нея, сам да се оправя", та и Дилетка ми е като тъщата. Джан да му мисли. Бих се радвала за него, ако наистина е любов. Дори и да се опари. Но при целия този водевил, който ни се поднася ударно в ускорено темпо, май любовта е в най-задната позиция. Няма шанс да забравя, че още в началото чинно им бяха сметнали общия брой последователи в инстаграм. Wink

# 591
  • София
Ох, аз продължавам да си мисля за онзи дизайнер на сватбени облекла и официалната му публикация, че Джан ще е лице на сватбената му колекция. Или нещо в този дух беше. Не, че не е възможно да срещнеш някого, когото познаваш от 2 часа, а имаш чувството, че го познаваш цял живот и да не искаш да го изгубиш. Не, че като си влюбен не ти се иска да го изкрещиш на целия свят... Ама цялата тази показност и крещене ми идва в повече и не разпознавам Джан в нея. Поне не и този Джан, който познавам от последните 5-6 години. Вярно, не го познавам лично (за жалост), но от публикации, интервюта и действия досега, съм изградила някаква представа за него и като човек все пак. И всичко това изобщо не ми се връзва с него. Вярно е и това, че от няколко снимки, няма как да знаем какво и как се е случило. Ама все пак всичко ми е прекалено прибързано и показно...
Оффф, ще спирам и аз май с коментарите по темата, че вече не знам кое е истина и кое измислица... Thinking

Или да тръгвам да търся тоалет, че ще ходим на сватба... А тези темпове, с които ни сервират всичко, нищо чудно сватбата да е следващата седмица, трябва да сме подготвени... Joy Joy Joy Joy

# 592
Как да кажа ... разочарована съм от клишетата и ниското качество на сценарната работа в този проект. Очаквах от Джан класа и оригиналност, а не скъпо и изтъркано.
Колкото до Дилета, имаше един виц за тъщата и тигъра - "сам е влязъл при нея, сам да се оправя", та и Дилетка ми е като тъщата. Джан да му мисли. Бих се радвала за него, ако наистина е любов. Дори и да се опари. Но при целия този водевил, който ни се поднася ударно в ускорено темпо, май любовта е в най-задната позиция. Няма шанс да забравя, че още в началото чинно им бяха сметнали общия брой последователи в инстаграм. Wink
Защо не си оставите разочарованието за вас, ако не можете да бъдете позитивна, не е нужно да ни завирате в очите вашия негативизъм в прекрасната ни тема. Как разбрахте, че не е любов, светите ли им или сте в обкръжението им. Това, че сега разбираме не значи, че знаем от колко време са заедно, за да говорите за ускорено темпо.
Не виждам нищо изтъркано,  когато човек обича истински,  не се притеснява да го направи пред целия свят. Щастлив е  иска да изкрещи, че обича. Какво странно има в това, не разбирам?
Дай Боже всекиму такова романтично предложение. Браво на Джан така се прави!
Аз заставам зад неговия избор.  Джан ако не е влюбен не би направил такава крачка. Ако сте истински фен ще го разберете и подкрепите, а ако не ,значи не сте. Ако има право някой да го съветва, това не сме ние, за щастие има прекрасни родители ,те са хората, които могат да го съветват. Дори и да е грешка, както повечето смятате, как ще го разбере, ако не се опари. Никой, когато се жени, не знае дали е сполучил или не, времето ще покаже. Може и гражданство да му трябва и затова да избързват, но това не значи, че не я обича.
Хайде да не си разваляме тази хубава и позитивна тема. Никой не може да промени нищо , за да го дъвчим.
Давайте да се стягаме, че сватба ни чака .

Lilly Di Джан вече не е в Турция и явно се чувства по освободен и не го мисли много, много, просто е щастлив. Ако беше в Турция сигурна съм, че не би го направил по тоя начин. Не се коси Джан наистина изглежда щастлив. Всичко ще си дойде на мястото.

# 593
Абе аз не, че нещо, но потвърждение от Джан за годеж не съм видяла... Той ли го пусна това видео, че нещо не помня, припомнете ми, момичета... Grinning
Извинете, но докато не видя Джан или Дилета с официален фотос в ИГ с пръстен или нещо, което да потвърждава тази "новина", за мен всичко е плод на нагласеност и фенски измишльотини. Дето се вика да не стане много шум за нищо накрая.
И да, темата е много приятна, мисля, че всеки има право на мнение. Нека го уважаваме взаимно и да го приемаме, макар, и различно от нашето, за да продължим да я поддържаме все така приятна и забавна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:51 от Angel87

# 594
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Elizkata, я по-полека с размахването на пръст и квалификациите!
Никоя от нас никога не си е позволявала да напада друг участник в темата. Вие сте единственото изключение, с което всъщност я разваляте.
Хич няма и да питам къде и как виждате негативизъм в мнението ми. Не ми пука какви са Ви субективните усещания, явно не четете с разбиране.
А темата не ви е бащиния, че да нареждате кой какво да пише. Претенциите Ви да определяте кой е истински фен и какво прави истинският фен за мен са смехотворни.

# 595
  • София
Малко снимки на Джан от днес. Всъщност от вчера, но за който виси по нощите и не си е лягал, вчера още му е днес...
От личния папарак на Джан, г-н Барбиери, са снимките и по традиция са леко размазани. Явно като види Джан и ръцете му почват да треперят на човека... Joy Joy Joy

# 596
profi_1Нямам намерение да влизам в спор, каквото имах да кажа го казах, който разбрал..разбрал

# 597
Добро утро, рагаци!

Още ли спорите обичат ли се или не се обичат младите? Оставете тая работа, загуба време. Бъдете като мен, помислете за наистина най-важното нещо в цялата тази история... какво ще облечете на сватбата!!! Joy

Аз цяла нощ търсих, гледах модели и си избрах! Малко трудно ми беше да избера модел, защото до сега бях гледала само булчински рокли за бъдещата сватба на Джан... ама... нямам късмет или както се казва на турски шансъз, или на италиански - сенца фортуна, или най-кратко кратко казано... изтървах! Мисля поне шаферка да бъда! Гледайте каква стилна рокля си избрах, пък и с лек скандален мотив отзад, да съм в тон с темата на сватбата!

И друго мислих цял нощ.. дали ще си татуират имената? Толкова ще е романтично! Откъде ми дойде на акъла ли...

Скрит текст:
Другата ми любов, руския певец, от 3 години разправяше по всички интервюта, че вече е сериозен мъж, иска да се срещне сериозна жена, да създават семейство и да имат деца. Но все не може да си намери, защото попада на разни златотърсачки, на интересчийки и несериозници. От 3 месеца се е загаджил с 19 годишна Лолитка, а на Св. Валентин си показа чисто новата татуировка на ръката си с нейното име! Та и там чакам сватба!

И друго мислих! Нали казват, че човек се учи от работата си, израства! Ето, Джано е научил най-важното от работата си! Всичко е точно!

Та, така де... аз днес съм се заредила с всичко необходимо и чакам следващия епизод на това мега-яко и вълнуващо реалити!

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 10:14 от Ели-Мели

# 598
Добро утро,момичета!

Днес е световен ден на добротата!
Нека бъдем по-добри! HugHeart

Скрит текст:

Ново за Джан, събитията през февруари -
Свети Валентин и събитията, предшестващи го.

Заглавие на седмичното списание Chi:
"Джан с тъщата  избират апартамент."

Скрит текст:

Желая ви спокоен ден! HugFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 599
Еййй, човек да иде да си заведе детето на ясла... Пак изтървах началните надписи на днешната серия... Нейсе... Оп, забравих, че вече сме на италианска вълна... Ке коза май (запомнете го!, "както и да е" на италиански, често ще го чувате от мен Grinning)

Какъв зет, бе! Браво! Молто бене! Така се печели сърцето на жената, като ухажваш майка й! Ела сега, мила ми тъщо, да ми помогнеш за пръстенчето, за апартаментчето.. Браво! Hands Clap Използвам публично да се извиня на майка ми, че не й доведох зет като Джан, по-скоро... точно зетЯТ Джан! Та... ке коза май...

От списание "Chi":

Джан Яман със свекърва си отиде в Тифани, за да потърсят пръстен. Докато Дилета Леота обяви участието си в риалити шоуто на знаменитости, зад гърба й се подготвяше голяма изненада. Някои фенове объркаха свекървата с дъщерята й, защото на снимките се виждат много сходни вкусове, например използват същия модел ботуши.

След пазаруването Джан Яман и Офела Касторина отидоха да разгледат апартаменти, тъй като той ще трябва да остане в Италия дълго време поради служебни причини. Ръководството на г-жа Касторина беше много полезно, тъй като тя е архитект и експерт по дизайн на дома. Двойката обмисля да заживее заедно, докато се подготвя за голямата сватба. Избраните апартаменти за окончателно вземане на решение са 2 мезонета: един в центъра и един в Париоли, последният в жилищно място, където живеят няколко известни личности."

Ами... мисля, като сме от страната на младоженеца, редно е да опознаем сватовете. Ей, ги! Тръпна в очакване на една обща семейна снимка на фамилиите Яман и Леота!!! Хади бакалъм! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт