🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 509
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Сестра Анджела, бивша затворница, която напълно е променила живота си, живее в манастира на Ангелите в Модена, който рискува да се затвори поради липса на призвания и поредица от икономически трудности. След това решава да преобрази манастира в интернат, с бар вътре. Тази нова ситуация носи нов живот в манастира, който се превръща в място, където се срещат различни видове хора. Сестра Анджела е особено свързана с три млади момичета: Джулия, Адзура и Маргарита, с напълно противоположни характери и проблеми. Първата е млада самотна майка, втората разглезено момиче, което живее в конфликтни отношения с баща си, третата наивна и сладка ученичка в първия си опит далеч от дома. Миналото обаче отново чука на вратата й: Елеонора Проваси, съпруга на убития при обира, в който участва като момиче, й прощава, преди да умре, и я моли да се погрижи за инспектор Марко Ферари, сина, който , като овдовял, нямал сили да вдигне. Задачата не е никак лесна: мъжът, израснал в институция, е много нацупен и никога не успява да установи трайна връзка с жена. Джулия знае нещо за това, която в миналото е имала връзка с него. От тази връзка е родена Сесилия, дори Марко да не знае, че е неин баща. Сестра Анджела успява да убеди инспектора да отиде да живее в интерната, за да може да бъде близо до него и да се намесва в разследванията му. С течение на времето Azzurra с помощта на монахинята се научава да не се интересува само от себе си и разбира, че университетът не е за нея, като по този начин решава да отиде на работа, за да се издържа. Маргарита от своя страна се научава да се справя сама и да следва собствените си амбиции. Монахинята, след няколко колебания, успява да разкрие истината за миналото си на Марко, който след първоначално отчуждение решава да прости на жената, която се е грижила за него през месеците, в които е бил настанен в манастира. Мъжът, включително истинската причина, поради която е изоставен от майка си, може да приключи сделката с миналото и да се свърже отново с Джулия, която се съгласява да се омъжи за него и му съобщава, че е баща на момичето, което се е научил да обича с времето
Брей, че завързан сюжет, брей

Допълвам се, тази снимка уж била от днес Дилета на живо.

Ако е така, има пръстен. Тя била ли е сгодена преди?

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 15:30 от prolet_inchen

# 571
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Заглеждала съм епизоди на първия сезон на "Бог да ни е на помощ" и ми харесваше. Всъщност Пролетинче, предала си резюмето точно на този сезон. Не знам в следващите сезони какво и как се е развивало като действие. Щом са го докарали до шести сезон, значи е продължил да бъде интересен.

Дилета Леота беше сгодена за собственика на предишния телевизионен канал, за който работеше. Голите ѝ снимки, изтекли след кражбата на телефона ѝ, бяха пращани до него. Приключи работата ѝ със Скай спорт, приключи и годежът ѝ. Май не се стремеше да го докара до следващ годеж с оня ММА боец, момчето все пак няма телевизия, а и не е първа хубост.

# 572
Споделям само какво се носи из соц. мрежи.. Пръстена го оприличават на този, от Тифани... ако се сещате за какво иде реч Grinning  Да очакваме след няколко седмици да се появи и първородното им дете Grinning

Държа да отбележа, че това са си чисто фенски разследвания и предположения, да не кажа измислици!

# 573
Заглеждала съм епизоди на първия сезон на "Бог да ни е на помощ" и ми харесваше. Всъщност Пролетинче, предала си резюмето точно на този сезон. Не знам в следващите сезони какво и как се е развивало като действие. Щом са го докарали до шести сезон, значи е продължил да бъде интересен.

Дилета Леота беше сгодена за собственика на предишния телевизионен канал, за който работеше. Голите ѝ снимки, изтекли след кражбата на телефона ѝ, бяха пращани до него. Приключи работата ѝ със Скай спорт, приключи и годежът ѝ. Май не се стремеше да го докара до следващ годеж с оня ММА боец, момчето все пак няма телевизия, а и не е първа хубост.
Дилета много оправна бе, тези неща не ги знаех.
Ели, не ми се смейте много, но от седмица-две си мисля, че единственото обяснение за това любовно препускане към олтара е бебе.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:36 от prolet_inchen

# 574
Рагаци нахлувам в темата с едно бързо Добър Ден.. и бързам да ви пусна ей това нещо .. Joy

"сега в небето на Рим.."  
Diletta Mi vuoi sposare? TI AMO CAN ♥️ / Дилета Ще се омъжиш ли за мен? ОБИЧАМ ТЕ ДЖАН ♥️

Видеото било от сега.. това е първоизточника в ТТ  Grinninghttps://twitter.com/GianlucaMeschi9/status/1361690665877463042

Не знам вече.. следващият ход е .. снимка от видеозона на малкото Джанче .. Grinning

# 575
  • София
"В крайна сметка любовта е и перфектното престъпление. Понякога те убива, понякога те прави по-силен, но във всеки случай представлява идеалното алиби за всяка лудост."

Какво друго да кажа. Всички сме били влюбени и всички сме правили порядъчно количество лудости. Поне аз със сигурност съм натрупала солидно количество на младини. И като си познавам акъла и сега бих ги направила, само да намеря съмишленици...

Така че що пък и те да не постъпят лудо.
Пръстен, годеж, бебе... ПР, любов, страст... Поне не ни оставят да скучаем докато си очакваме Сандокана. Или Феите, за които аз продължавам да се надявам, че ще се случат, понеже не ми се чака до 2022-ра, за да гледам Джан.

Грозде, нека да се размножават. Аз отдавна казвам, че тези перфектни Джанови гени не трябва да стават зян. Не едно малко Джанче, много малки Джанчета да има, ще въздишаме и по тях като пораснат.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 17:32 от Lilly Di

# 576
Рагаци нахлувам в темата с едно бързо Добър Ден.. и бързам да ви пусна ей това нещо .. Joy

"сега в небето на Рим.."  
Diletta Mi vuoi sposare? TI AMO CAN ♥️ / Дилета Ще се омъжиш ли за мен? ОБИЧАМ ТЕ ДЖАН ♥️

Видеото било от сега.. това е първоизточника в ТТ  Grinninghttps://twitter.com/GianlucaMeschi9/status/1361690665877463042

Не знам вече.. следващият ход е .. снимка от видеозона на малкото Джанче .. Grinning
А дано, аз като единствена поддръжничка на тази двойка, ще съм щастлива! Въпреки, че и аз мисля, че е много рано, ама щом се обичат нека да се вземат.

# 577
А дано, аз като единствена поддръжничка на тази двойка, ще съм щастлива! Въпреки, че и аз мисля, че е много рано, ама щом се обичат нека да се вземат.
Елизка да ти е честита снахата тогава! Joy Много е хубава.. Ето я, позната на цял свят, в цялата си светлина и блясък, тук можеш да я разгледаш по- обстойно Joy http://videocelebrities.eu/diletta-leotta-leaked-pictures-twitter-september-2016/

========================================

П.С Ето треньора на Джан е качил видеото Joy https://www.instagram.com/p/CLW7_r4hxb5/ все още смятам че си правят шеги с нас... или е някакъв кадър от някакъв проект, галиба.. Joy Joy
Още едно П.С
Както разбирам по коментарите от това видео.. този Франческо е бил качил видеото, изтрил го е после.. и сега пак го е качил отново.. всичките тези глупости ми идват малко в повече! Joy

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 18:29 от grozdence.

# 578
Пролет, разби ме с този бебешки сценарий Grinning Посмях се от сърце! А циникът в мен ще каже, че Джано бърза да вземе италианско гражданство, за да си купи къща в Италия Grinning

Оф, хубаво, де! Предавам се! Обичат се безумно, да са живи и здрави! Ще очаквам онлайн излъчване на сватбата по Канал 5 Grinning

Всъщност аз не разбирам едно! Нали й предложи в неделя в Амалфи и Дилета днес е била сутринта с пръстена. Как така от преди малко Джан й предлага брак с този надпис? Нищо не разбирам вече...

# 579
Като се обичат младите, да се вземат пък. Джан направо сложи Кардашиян и Ко. в задния си джоб...
Ели, твоята теория за къщата по ми харесва Stuck Out Tongue Closed Eyes
Грозде, този линк, дето го слагаш не е ли опасен. Че цъкнах без да гледам и изпаднах в притеснение...
Но иначе да са много щастливи, да се обичат, да се уважават и като пуснат реалити канала 24/7 ще хвърлям по някое око.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 01:33 от prolet_inchen

# 580
Какво да мисля вече то всичко е мама мия . Ако наистина се женат някой коментира за малко Джанче ,може и да са направили белята. Не се съмнявам че имат интимни отношения ,може и страст да ги задържа засега.

Леота е шавлива и Джан с неговата ревност да не стане кат в сериалите Joy
Стефка сега скърби защо бе аморе ми причиняваш това ,пръстена трябва да е за мен .

# 581
Какво да мисля вече то всичко е мама мия . Ако наистина се женат някой коментира за малко Джанче ,може и да са направили белята. Не се съмнявам че имат интимни отношения ,може и страст да ги задържа засега.

Леота е шавлива и Джан с неговата ревност да не стане кат в сериалите Joy
Стефка сега скърби защо бе аморе ми причиняваш това ,пръстена трябва да е за мен .
Феми, аз пък сега си мислех, че като обявят Мариана, ако се окаже някоя засукана италианка на Дилета да не й изстине мястото. Безсмъртната им любов не знам там как ще издържи. То това повече сапунка от сериалите на Джано  Satisfied

# 582
Пролетче ,Марианка ко се окаже русата снаха в сериала нема от кой да го пази.
Ще има ашк в сериал и реал.
Много показност.... трябва да е с граници.

# 583
Грозде, този линк, дето го слагаш не е ли опасен. Че цъкнах без да гледам, а работя на този компютър и изпаднах в притеснение... Дилета по организъм Джано да й се любува, аз снахата не я долюбвам.
Пролет прелестите на снахата ги взех от тук https://gong.bg/football-sviat/italia/multimedia/gallery/yellow/ … leta-leota-401527 не знам дали е опасен линка. Опасен е за тате Гювен и мама Гюлдем по- скоро Joy

Рагаци дайте с десен бутон върху коментарите и "транслейт на Български" вземете си пуканки и четете коментарите на видеото на първоизточника Франческо https://www.instagram.com/p/CLW7_r4hxb5/ има много интересни гледни точки и относно Лукс Виде .. абе ЦИРК !!!

# 584
Грозде, този линк, дето го слагаш не е ли опасен. Че цъкнах без да гледам, а работя на този компютър и изпаднах в притеснение... Дилета по организъм Джано да й се любува, аз снахата не я долюбвам.
Пролет прелестите на снахата ги взех от тук https://gong.bg/football-sviat/italia/multimedia/gallery/yellow/ … leta-leota-401527 не знам дали е опасен линка. Опасен е за тате Гювен и мама Гюлдем по- скоро Joy

Рагаци дайте с десен бутон върху коментарите и "транслейт на Български" вземете си пуканки и четете коментарите на видеото на първоизточника Франческо https://www.instagram.com/p/CLW7_r4hxb5/ има много интересни гледни точки и относно Лукс Виде .. абе ЦИРК !!!
Грозде, ще разчитам да сложиш малко инфо от инстаграм, че нещо не ми се получава с транслейта. Карай, то дето се вика всичко вече е у къра, слагай смело да се посмеем...
Момичета аз искрено се забавлявам. все ми е тая Дилета ли, друга ли, но просто ситуацията ме напушва отвсякъде. Голям филм.

Общи условия

Активация на акаунт