🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 4

• 43 474
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Според мен Грозде имат предвид новата колекция за сезон пролет / лято и явно е рекламна кампания

# 646
Според мен Грозде имат предвид новата колекция за сезон пролет / лято и явно е рекламна кампания
Еми да им е честито новото лице на марката тогава Joy Все пак ще им потръгне бизнеса, както никога досега .. това е сигурно Sunglasses Joy

# 647
Рагацииии , вашият ще ви умори

Цитат
По сообщению турецких СМИ скоропалительная свадьба Джана Ямана связана с тем, что в скором времени актер станет отцом. Его возлюбленная Дилетта Леотта ждет ребенка.
Колко е достоверно щом е от  турските медий , ама очакват дете. С тазо бърз годеж не е изключено
Скрит текст:
баба олдум ,  Гроздеее , прости ми че сложих снимката на снаата Animal Monkey Face

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 14:22 от femmi2

# 648
Феми спри да носиш глупости от Тиймито .. Joy тези копират всичко що видят.. едни от най големите Смешници са .. Joy и моля, слагай блонди в спойлер! Joy

Не мога да се справя със скоростта на развитие на тези любовни отношения. Утре ще има новини, че детето се е родило, а седмица по-късно, че е завършило училище Joy Joy

Сега ще се опитам да предскажа и следващите новини.. "Джан и Дилета избират сватбена рокля", "Търсят голяма къща.. предвидили са повече деца",  "Годениците са в процес на декориране на детската стая" и всякакви такива.. бедна ми е фантазията.. зациклих в един момент.. Joy

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 14:22 от grozdence.

# 649
Ами това го пишат медийте , те  само отразяват.  Има и важни сериозни новини там.   Ще видите ко са окаже истина , гответе  се Joy Новинате ще се пръкне  по всичките мрежи .  
Джан не спира с тази публичност.
 Хайде ще сложа блондито в спойлер .

редактирам се че не дава нов пост , ето казах ви .
Както е коментирала Гроздето ще ходят да избират дрешки за бебето и декорация  
 https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_907974

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 18:58 от femmi2

# 650
Здравейте, следобедно!

Много е готЯн хубавелякЪТ ни на новата си снимка! Пак да ви я пусна, ако не сте я огледали хубаво Grinning Ще се избият да им рекламира някакви неща! Аз почвам да се замислям да правя модна линия мъжко бельо и ще се наложи да викна Джано да ми е лице на марката! Аз заради рекламата, да не си помислите нещо друго!!!

Иначе Франческа е пуснала в сторито си колаж с нея и Джано. Вълнува се жената, че ще снима с него! Даже като нищо в този момент някъде в Рим двамата да се целуват страстно или да се въргалят зад бара... Rolling EyesJoy Освен да кажа, че и ТАЯ извади късмет, какво друго да кажа Grinning

Да ви кажа, намирам я за много красива жена и ще са взривоопасна двойка с Джан на екрана! 100% ще се завърти интрига за любовна връзка, въпреки че жената е омъжена с дете... па и нашият е зает...все забравям за това Grinning

# 651
Привет и от мен.

Тази не съм я виждала досега, а и от днес се върти май. Джанко с фен.

С маска е, ама си остава сладурче нашето Слънце. Blush

Ааа Грозденце, ще ти помогна със сценария, до къмто края на март ще женят и детето вече. Grinning

# 652
Ето го Джано - Италиано Kissing Heart Heart

Ето го цялото клипче.. тея женски го занимават, с глупости .. Joy https://twitter.com/Sonia41076700/status/1362444723223465984

Ели намерих ти и модел за модната ти линия за мъжко бельо.. разбрах, че си търсиш!
Това е човекът- фенът, който се е снимал с Джан по-  горе, дето Ангел го е сложила..
(от личният му архив е моделската му снимка)
 хахахах.. ако щете ми вярвайте.. спуквам се от смях в момента!
 Елито пак намаза!! Ели мЪ, трябва да черпиш! Joy

Отново Джан с на Ели Модела Joy

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 19:21 от grozdence.

# 653
  • София
От Джан.
Касиус. Най-добрият подарък, получаван някога.💯

Sᴀɴ ᴠᴀʟᴇɴᴛɪɴᴏ 🌺❤️

# 654
Феми, абе то жребец май - Касиус. Конят е красив, Дилета се глези сладко, но просто това преекспониране много ми идва. Приемам, че те ще са от Онзи тип двойки, дето всичко ще им е на показ. Аз мисля да си дам малко почивка и тогава да видя ще мога ли да смеля новия Джано. То и сега понеже няма  наснимани нови проекти, ами само някакви реклами и камеота, и даже професионално искам да си обсъдя нещо, ама няма. Направо ми се иска да се оженят следващата седмица и да заживеят щастливо, но де такъв късмет.

# 655
Джан днес е много активен в тоя ИГ бря. Grinning

Ся и стори ни е пуснало Слънцето.

Ааа не било много сега, гледам, ама аз сега го засякох.
Усмиханчо. Heart

# 656
Още едно стори от Джано "Безкрайни тренировки"

Редактирам се, че с Ангел сме пуснали сторито едновременно. Хайде ще сложа само ухиленото меченце Animal BearHeart Eyes

Грозде, мерси за предложението за рекламно лице! Kissing Heart Джано не може да му стъпи на малкия пръст на този АполончУ! Joy

А на снимката с коня и Дилета, там отзад в дърветата виждам как е кацнал един разтропан репортер, дето се надявам да ни осведоми откъде е купен Касиус и за колко евро! Joy

# 657
  • София
Публикация в Инстаграм на една руска девойка. Дано да може да видите клипчето. Joy Joy Joy

БЕЗ МЪЖ, КЪЩАТА МИ Е ПРАЗНА🤣

Особено, без такъв!

Не можех да издържам повече! Оцених всички плюсове (украсява стаята, радва окото, не иска храна, не те ядосва) и минусите (не дава пари😖☺️) и все пак реших да се съберем 🤷🏼‍♀️ ⠀
По някакъв начин стана по-забавно! Освен това, когато минавам , понякога все още трепвам от изненада (изглежда, че стои жив човек), но мъжкото присъствие се усеща.⠀
Може би така се ражда шизофренията 😹 Но аз правя толкова много глупости, че това - просто дреболия))))

https://www.instagram.com/p/CLb-NC4q6l3/

https://vk.com/video-173526015_456241562

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 04:28 от Lilly Di

# 658
Хахахха, тази рускиня с по-тежка диагноза от нашата Grinning Но поне е сигурно, че Джан няма опасност да й избяга Grinning

# 659
Добро утро,момичета!

Лелее,мамашата е тежък случай!Така съм се смяла....

нова на Джан с фенка...

Скрит текст:

Желая ви ползотворен ден! Two HeartsFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт