Беше ми дошло малко в повече, но сега общи взето кърмя към 1ч, 4ч и 7ч. Незнам дали това, което казвате е кърмаческа стачка или заради скока, покрай него говорих с консултант, също и с приятелки минали през това, и едната девойка ми принтскрийна разговора, когато тя е била по същия начин. Ми стигнах до извода, че всички минаваме долу горе през едно и също, и консултантката й казва, че точно около 3 месец много майки се отказват, защото мислят, че не им стига кърмата.Аз също бях във филма, още повече, че кърмя две, но започнах да кърмя по-често, на 2 ч, понякога дори на час и половина и сякаш се стабилизираха нещата. Също започнах да пия към чая и шуслеровите соли по схемата, която беше препоръчана във форума.
Надявам се тази седмица да посетим педиатърката да видя как върви наддаването и дали е по-добре от предния месец

здраве да е
В редките случаи, когато го няма или не може, просто пълня едно малко легенче, което ми се събира в мивката и му правя бърза вана. Слагам го полу седнал - с едната ръка подпирам гърба, с другата мия.