НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 2

• 20 533
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Tds, моето момче също ръмжи. Ние си правим майтап, че е мече Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз се чувствам спокойна. По-едно време ръмженето се беше засилило, както о болезненото изпускане на газове, но след смяна на АМ си остана само "спокойното" ръмжене.

# 91
Има надежда! Има, има, има, има, запазете вяра в чудесата, репликоните, еднорозите, тролчетата и добрите феи. На нас ни се случи! Той спа 8 часа !!!!! Алелулея

# 92
Ахаха, Дух, браво! Това си е за чиста радост, дано му стане навик, силно ти го пожелавам! 🙏

Tds, случва се да ръмжи особено, след като е ревал много и се успокова така, докато си заспива. Не съм чувала това да е някакъв проблем, който да заслужава притеснение.

И моето момче започна да вика и да си гука още повече от вчера. Чак ме стресна, както си лежеше в кошарата сутринта и изведнъж така извика... 😂

# 93
Моля, мамите които се оплакваха, че към сутринта много често се събуждат бебета да кажат дали има подобрение в ситуацията. След 3 часа е нещо страшно през половин един час се събужда малката. Ако я кърмя въпреки това се събужда след час и пада голямо повръщане ако я люшкам и я залъжа се събужда след 15 Мин пак и така до 7 сутринта.  Неискам толкова често да я кърмя, но иначе просто не спим след 3 часа. Точно на два месеца е дали е период ?

# 94
При мен викането и гукането се случи много рано, но смятам, че и аз имам роля там, тъй като не спирам да му говоря, но и той обича да му се говори и пее. Откри си ръцете тука тия дни (което ме кара да си мисля, че скокът в растежа е поприключил) и не си харесва бибата. Вместо нея иска да си забие и двете ръце в устата. Но пък благодарение на това все повече се кефи на активната гимнастика, защото почна да пипа играчките.

Моят господин будува между 5-8 обикновено и иска да си играем. Можете да си представите първия един час как го гледам като натровена. Но вече се случва няколко пъти и осъзнавам, че колкото и да ми се спи, трябва да бъда готината майка. Но таткото толкова добре го приспива, че си мисля, че съм недъгава майка.

# 95
  • София
И аз започвам да вярвам в еднорози. Вече цяла седмица се спи плътно от 22.30 до 8ч. Последното хранене е с повече АМ за сметка на кърмата, но при нас така и така храненето е смесено. Смятам, че това доста допринася, както и факта, че през деня доста я занимавам и дневното спане значително намаля, което пък се отразява на нощното Simple Smile дано се запази този режим, определено живнах!

# 96
Леле това е голяма мечта за нощния сън, аз често заспивам по време на нощните хранения докато ми е в ръцете бебо, а не искам да го храня легнал, че тогава е по зле ако заспя. Веднъж го оставих заспал в кошарата и като се събудих ми беше в ръцете спящ и напълно отвит - а аз без никакъв спомен как и кога се е озовал там .
Вие по колко време си държите децата навън. Някъде бях чела че след навършен трети месец може и по два часа, а преди това около час, ама то при тези хубави дни сега направо ми е жал след час да го прибирам. Днес го прибрах в часа за хранене и го събудих, не беше крив и яде, ма гледаше като треснат, а така сладко спеше... Май не е добре да се придържам толкова към тези графици...за сметка на това съм решила тези дни всеки ден да го извеждам колкото позволява времето, освен ако няма вятър или мъгла, за да свикне и в събота - дават го пак пролет - да направим голяма двучасова разходка. Вчера таткото ни заведе в центъра с колата и с количката - имаше много народ наизлязъл, времето разкош - не мога да ви опиша каква радост беше за мен - най-щастливия ми ден от месеци насам, исках да останем целия следобед. Покрай тази ковид изолация, бременността дето трябваше да изкарам почти изцяло на легло и да треперя да не се пресиля и първите два месеца свикване с малкото човеченце вкъщи вчера наистина се почуствах като жив, нормален човек.

# 97
Тези правила за по час или два даже не съм ги чувала . Само в началото първите няколко излизания спазвах някакво ограничение във времето . Вчера прекарахме от 11 до 16,30 след обяд на вън , като за кърмене само влезнах в колата нахраних си я  и се върнах в парка .

# 98
И ние сме стояли по 4-5 часа навън. Не следвам график в това отношение

# 99
  • София
Аз досега повече от два часа не съм била, тя и без това огладнява и ми е студено да я кърмя навън, та засега толкова. Чакам пролетта за повече 😃

# 100
Максимумът ми е бил 3ч и половина и то заради кърменето. И аз още не съм го хранила навън, може би ще пробвам пролетта. Досега само веднъж се е будил по време на разходка и то от глад, толкова бързах за вкъщи, останах без крака и накрая беше заспал. Чаках го още 40 мин да се събуди. 😄

И аз не спазвам часове, само в началото. Даже в един от много студените дни бяхме навън към 2 часа. Така сладко си спинкаше на студения чист въздух.

Забелязвам, че много се радва на други деца. Особено на племенниците ми, не знам дали усещат детското, но беше на 20 +/-дни, когато гледаше едната ми племенница и я следеше.

# 101
Ние излизаме навън откакто беше може би на десетина дена, ако е хубаво времето, няма да се приберем цял ден даже. Графици не спазвам, той навън не се събужда по три-четири часа да яде, аз нося шише с изцедена кърма и си го храня навън. Даже и като е студено, пак излизаме за час-два, стига да няма студен вятър.

# 102
Моето момиче от наколко дни също спи по 7-9 часа. Вчера се събудих цялата мокра от кърмата, която се е насъбрала, след като си спеше почти 9 часа. Дано така да се задърши и да си спим всички нощем.
Вчера беше прекрасен ден за разходка. Когато е приятно времето, сме навън по 1-2 часа. Мисля, че всички бебета спят добре навън. 😀

# 103
При хубаво време и аз съм нон стоп навън и то с часове. 2 часа преди обяд и 2-3 часа следобед.
Прибираме се към 16-17 ч.
Разкъсва се времето за разходка, тъй като се прибирам да храня Марти в нас.
Много е студено да го преобувам навън, а и не искам да го храня навън, тъй като ако се задави трябва да го извадя затоплен от количката.
Но основното е, че искам да сменя памперса.
Като се прибера хапвам и аз и после пак излизаме.
Даже и днес бяхме навън. Дъжда беше спрял, но духаше вятър. Разходих го един час между 16 и 17 часа. На мен ми беше студено, вятъра беше неприятен, но не издържах в нас. Голямо реване беше днес.
Сега го приспивам и лягам и аз.
Марти имаше до момента две последователни нощи, в които спа по 8-9 часа, но това беше преди десетина дена.
Все още не мога да изключа нощното хранене, което е между 2 и 4, зависи колко часа е ял последно и предходния ден колко АМ е изял като цяло.

# 104
  • София
Еййй, браво,  момичета,  аз на 4 часа се радвам като невидяла Simple Smile
Трудно ми е сутрин много. Мога да ги извеждам още към 10-11, но тогава обикновено тъкмо съм изпратила каката, сипала съм си чай, правя си упражненията, пооправя малко в нас.... чак след това към 13-14ч сколасвям да излезем и поне 1-2 часа изкарваме. Всъщност накрая гледам просто да съм наблизо,  или чакам да се събудят и ги качвам или ги оставям горе да си доспят в количката.не бих будила, защото е дошло времето за хранене. Вече са "големи".

Общи условия

Активация на акаунт