Къдрокоси красавици - 6

• 53 712
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
Не съм го намирала по други сайтове, но изчакай няколко дена, бързо зареждат. Преди месец пак се бях наканила и беше свършило, но след 2-3 дена го заредиха. А може и да звъннеш и да питаш кога.

# 151
Да. Аз го поръчах докато уж беше налично, но ми се обадиха да кажат, че до ден два ще го има.

# 152
  • В полите на Пирин планина
И на мен така ми казаха - до два дни ще е налично... Simple Smile

# 153
  • София
Колко души сме се насочили към този продукт и всички сме в очакване. Smiley

# 154
Моля ви, недейте така! Ще ме разорите 😄
Онзи ден купих крема на O’right и ще имам за много време, за да взимам и това 😄
Ако някоя мацка иска да направим размяна за проба с желето и него, насреща съм 😊
Скоро направих така с друга мацка тук, която ми писа с крема на мароканойл и нямам търпение утре да пробвам и него Simple Smile

# 155
  • София
Аз също съм склонна да тествам желето /не повече от 1 супена лъжица/, имам какво да предложа в замяна Simple Smile. Ако на някой му се share-ва Simple Smile

# 156
Това е страхотна идея, но аз съм далечко от София. Иначе с удоволствие бих се видяла с вас, момичета! Simple Smile

Амии, иначе все си повтарям, че няма да трупам стилизанти, но все чакам някой магичен!

# 157
  • София
Лейди, разменяме със Спиди обикновено /офис-офис е 3.5 лв/ Simple Smile

# 158
Лейди, разменяме със Спиди обикновено /офис-офис е 3.5 лв/ Simple Smile

Аха! Това е супер идея. Тогава съм отворена за размяна. Като дойде желето ще пиша. Simple Smile

# 159
Момичета, благодаря много за милите думи HeartFlowers Hibiscus

Ще се радвам и на ваши снимки с желето Simple Smile

# 160
  • София
И аз чакам желето. От отоплението и сухия въздух косата ми заприлича на захарен памук и ми се иска да опитам да сменя пяната за коса с нещо по-леко.

# 161
От къде поръчвате желето?

# 162
# 163
Идвам да кажа за желето на As I Am - уааааау!!! Абсолютно никакъв фриз, бляскава и жива коса, перфектно оформени и стегнати къдрици, обем! Сложих много малко, топнах два пръста и размазах по дланите, не съм загребвала от продукта. Не знаех, че прави каст, изчаках да изсъхне и го разчупих. Косата е супер мека, жизнена и оформена. А и с това ползване, ще ми стигне за две години Grinning Чудесна покупка, направо удар в целта!
може ли да споделите на следващия ден как усещате косата и как изглежда? Аз досега не съм ползвала никави гелове, желета, пяна и т.н. с фиксация, имам само това:

# 164
Поста го писах на следващия ден. В момента съм на трети ден от миенето, косата си е същата, както и вчера.
Момичета, получих 6 съобщения на лични с молба за отливка, включително и от дами, които не пишат в темата Grinning Моля ви, не искам да си изпращам половината бурканче Joy

Общи условия

Активация на акаунт