Къдрокоси красавици - 6

• 54 007
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
  • В полите на Пирин планина
Много пъти е коментирано. И в тази тема, ако не се лъжа, няколко страници по-назад.
Аз се включвам да питам. Преди известно време се коментираше някакъв серум за цъфтящи краища. Някой да има спомени или съвети? Ножицата е ясна....

Може би серума на Маракеш?
https://www.zlatnaribka.com/image/cache/catalog/1Baneri/Marrakes … 0-min-700x700.jpg

# 526
Този серум на Маракеш въобще не ми допада на мен, иначе е много хвален. На мен ми прави краищата разхвърчани и сухи, за цъфтенето - нямам наблюдения да е намаляло.

# 527
  • В полите на Пирин планина
И на мен не ми харесва. Не видях никакъв ефект от него и ми прави косата замазана и без блясък.

# 528
босоногата херцогиня аз ползвам това

Лепило за връхчета.Едновременно запечатва и уплътнява връхчетата и е термозащита,а блясъкът е невероятен.
Не знам дали си фен на корейската козметика,но този продукт е много добър и цената му е съвсем нормална.Погледни в бг сайтовете за корейска козметика

WavyGirl преди измиване с шампоан,навлажняваш косата,нанасяш Олаплекса,завиваш на кок,слагаш шапка за баня и хавлия/тюрбан и стоиш поне 2 часа,за да има добър ефект.Ако не те притеснява да спиш с продукт по косата,най-добре е да преспиш с Олаплекса.
Може и на суха коса да се нанася,но отива много продукт,косата го изпива.Ползвай го веднъж седмично,ако не ти е третирана косата,може и веднъж на две седмици

# 529
Благодаря, Ванеса, боядисвам я, няма как, побелях☹️. Има още нещо, което не ми е ясно. Аз мия на 4 дни, някъде четох да се направи на следващия ден след измиване. Така ли трябва според теб? И разните стилизанти, тях сигурно трябва да ги изплакна, нали така?

# 530
  • Враца
босоногата херцогиня аз ползвам това

Лепило за връхчета.Едновременно запечатва и уплътнява връхчетата и е термозащита,а блясъкът е невероятен.
Не знам дали си фен на корейската козметика,но този продукт е много добър и цената му е съвсем нормална.Погледни в бг сайтовете за корейска козметика

Това много ме заинтригува, дали би могла да ми снимаш състава. Благодаря. Flowers Hibiscus

# 531
  • София
В KoCos го има - и като наличност, и с изписан състав. Вече поръчах най-малката разфасовка, за да пробвам.

# 532
Ще чакам отзиви за това лепило.

# 533
WavyGirl това не е вярно,ползвай си го както ти казах.Финишите не бетонират косата,Олаплекса е достатъно силен,че да проникне в косъма през тях.Но ако ти се занимава,можеш преди да го нанесеш да изплакнеш косата,не е нито грешно,нито задължително.

zoia мисля че добре се вижда.

# 534
VanessaDE, благодаря ти! Ей такова категорично мнение ми трябваше ☺️

# 535
  • Враца
В KoCos го има - и като наличност, и с изписан състав. Вече поръчах най-малката разфасовка, за да пробвам.
Състава от сайта е доста различен от снимката на Ванеса, ако е това де.
https://kocos.bg/bg/Esentsiya-za-Kosa-Lador-Keratin-Power-Glue-150g.p2898

# 536
  • София
Същият е, бе, душа☺️

# 537
  • Враца
Не е, в този от сайта няма Layryl Alcohol, Mystil Alcohol, Stearyl Alcohol/все хубави овлажнители/, Butylene Glycol, ох изприщих се докато ги напиша Joy
Затова написах дали не са различни. Макар че сега прочетох на сайта това:
Имайте предвид, че списъкът със съставките може да се различава от партида до партида. Моля, прочетете списъка със съставките, който е на етикета на Вашият продукт за най-актуален състав.

# 538
И аз сравних сега съставите,има няколко съставки,които липсват в сайта.Но,най вероятно са писали състава още при първото зареждане на продукта и от тогава не са го актуализирали,а съставите на продуктите се менят периодично както знаем.Снимката също е различна,но като чета описанието,става въпрос за един и същ продукт,просто Кокос трябва да си актуализират инфото

# 539
VanessaDE, много ценни съвети даваш, както винаги Simple Smile
И аз се заинтригувах от този корейски продукт за краищата. Въпросът ми е комбинираш ли го с ампулите на pro longer? Сходно действие ли имат? Нямам опит и с двата продукта и се чудя, дали могат да се редуват или как би препоръчала ти?

Общи условия

Активация на акаунт