Къдрокоси красавици - 6

• 54 013
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
На мен,с всички олиа,от най-евтино до най-скъпо.Никакви къдрици не падат,косата ми става на кошница,като бухал съм.
Като си изправях косата ми действаха много добре,запечатваха и изглаждаха връхчетата,обаче на къдрава коса са катастрофа.Ако изобщо мажа нещо маслено накрая,са натурални масла,купешките не са за моята коса

# 511
Ванеса, мога ли да те попитам за  Mediceuticals. Спрейовете за стимулиране на фоликулите алтернатива ли са на Регаин, или са по- слабички? Мога ли, като ми свърши Регаина, да премина на тях? Виждам, че си добре запозната. Благодаря предварително!

# 512
Catley не съм ползвала Регаин и не мога да ги сравня.
Отказвам да ползвам Миноксидил и всички продукти които го съдържат.Има много странични ефекти и резултатите са временни,докато се ползва,а съотношението цена/количество не е никак изгодна.Специално за Регаина не видях някакви впечатляващи изследвания и резултати,а мненията по темата са доста противоречиви.Ако някога все пак се реша,ще е чист Миноксидил,дано не ми се налага.
За спрейовете на Медисютикалс мога да говоря от опит,достатъчно дълго време ползвам,една година.Аз виждам разлика,никне ми коса на места, където съм имала проблем от години,най-вече около челото,бакенбардите и на врата.А, и на мястото на рогата Grinning там ми е най-големият проблем,боря се с това наследство от баща ми.Излизаха нови косички,но падаха още преди да са стигнали 1-2см,сега обаче вече са около 5-6см Hug
До сега ползвах Целаген,който се води за жени,привършвам го и ще взема Нуминокс,който е за мъже и се бори с мъжкия тип оплешивяване,надявам се да има още по-добър ефект.

# 513
Много ти благодаря, Ванеса, ще се възползвам от опита ти и ще пробвам продуктите! Аз преди две години ползвах Регаин и бях доволна, но пак започна да ми се разрежда косата над челото. И аз имам лошо наследство от страна на баща ми и неговият баща- много рано са оплешивели. Сега ще си използвам двете опаковки Регаин и ще опитам и тези лосиони. Още веднъж благодаря! Flowers Rose

# 514
Catley само да натъртя,че бързи резултати може би няма да видиш,иска се търпение.Препоръчах серумите на приятелка и тя след месец ми казва,че резултат няма и ще ги спира...Цяло шише изхабила за един месец като се поливала с него,освен това чака да и поникнат коси след месец...няма как да стане,дори и най-вълшебният серум да е.Моята коса расте по 1-1,5 см на месец та всеки може да си направи сметката колко време ми е било нужно за да отгледам тези нови косички до 5-6см...

Щях да разказвам за концентрата Про лонгър на Лореал и се отплеснах.
Вчера го пробвах вместо ампулата,на измита коса.Първо измих веднъж с ДПШ на Шу,после с Ш Про лонгър,накрая нанесох концентрата.Постоях 15-20мин,измих и нанесох термото Про лонър и накрая хидратиращия крем за блондинки на Редкен...Коса катастрофа получих накрая,както и предполагах.Почти права,суха,хвърчаща,някои връхчета даже и почти заплетени...ужас,все едно бях излязла по ДПШ.
Както преди бях споменала,според мен концентрацията в ампулата и концентрата е различна,такъв ефект с ампулата не съм имала.Ще си го ползвам по предназначение,експеримента беше успешен поне за мен,нищо че ходих като извънземно цял ден Blush

# 515
Дами, не мога да не се похваля с подобрението в състоянието на косата ми днес и преди година. Ако трябва да съм честна, единственото, което ми помогна, беше ножицата 🤣 На сегашната снимка съм с шампоана за обем за Лакме, от който, ако трябва да съм честна, не съм очарована. Известно време ползвах и дрогерийни хидратиращи и протеинови маски за коса. В крайна сметка се отказах от експериментите и реших да се върна към балсама на Арома за 2-3 лева 🤣 Да, него сложих след шампоана на Лакме, колкото и иронично да звучи 😃

Скрит текст:
Преди:

Сега:

# 516
  • В полите на Пирин планина
Коте, страхотна ти е косата!!! ♥️

# 517
Косата ти е супер......и сега и преди ми харесва.
Представям си на какви пружинки ще стане ако е къса Grinning

# 518
Лейди,благодаря 🥰
Щастлива мама, благодаря и на теб. Мислела съм си го, но не искам да я подстригвам, винаги съм искала дълга къдрава коса. И ме е страх с къса коса да не съм като бабичка 😂

# 519
Котка, аз харесах не само косата ти Blush Личи, че изобщо си хубаво момиче.
Днес е влажно и косата ми се напружинира, за моя радост 😂

# 520
Момичета, имате ли мнения за подобни четки с горещ въздух и четко-преси?
Вършат ли работа и добре ли става косата?

Имам впредвид тези
Скрит текст:

Скрит текст:

Това е косата ми - с тънък косъм съм

Скрит текст:

# 521
  • София
Четка с горещ въздух мога да препоръчам тази на Лидл около 43лв струваше ако не се лъжа макс 50. Бързо и лесно се оформя косата и наподобява изсушаването със сешоар.

# 522
Здравейте,
Бих искала да ви попитам дали сте попадали на добър фризьор с опит в подстригването на къдрави коси. За София се отнася въпросът ми? Благодаря!

# 523
  • София
Много пъти е коментирано. И в тази тема, ако не се лъжа, няколко страници по-назад.
Аз се включвам да питам. Преди известно време се коментираше някакъв серум за цъфтящи краища. Някой да има спомени или съвети? Ножицата е ясна....

# 524
Здравейте момичета,
Не знам какво ми стана, но си поръчах Олаплекс 3. Може ли да споделите опит? Чета, но така и не ми става ясно как точно да го прилагам.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт