Къдрокоси красавици - 6

• 54 051
  • 777
  •   1
Отговори
# 420
Даа, поръчах, получих и пробвах - много съм доволна! Че то си е досущ като крема, аз не видях разлика в действието. И нали беше намаление и аз да не се мина нещо - поръчах и крема Grinning Остава ми около една супена лъжица крем на Маракеш да разкрам и оттам нататък ми остават само неща, от които има чудесен ефект - желето, крема на БиоСилк, балсама и крема на Лакме - доволна съм! Диана, чудесни къдрици като за седми ден, браво!

# 421
Здравейте!
Да попитам и в тази тема, че още съм боса с професионалните серии за коса. Подариха ми шампоан Kerastase elixir ultime le bain и маската от новата блондинска серия на  Kerastase, те  хидратиращи ли са или протеинови? И подходящи ла са за чуплива изрусена и суха коса? И може ли тази маска да се ползва след цитирания шампоан?

# 422
Диана,като за 7ми ден много добре изглежда косата ти.
Балсамът е балансиран,много "чист" ,няма ги Керастазките силикони например,и няма вариант да ти утежни или замаже косата.Можеш да го ползваш редовно
Другите предложения за протеин или баланс вече ги споделих,можеш да си харесаш нещо

Avalon,и двата продукта са балансирани към хидратиращи.Маската е по-скоро с лек намек за баланс,поне за мен.Аз не бих ползвала двата продукта заедно.Но ако ти е много суха косата можеш да експериментираш.

# 423
VanessaDe,  отново ще ти се доверя и ще си взема Ланзата. Благодаря отново. Spiritlight,  радвам се че си доволна.😊

# 424
  • БГ
Здравейте,
ползвали ли сте leave in крема на Pantene? Вчера търсих новото мляко за коса на Balea, но още не са го заредили.

Скрит текст:

# 425
  • София
А защо пък да не може да се ползва Aphogee на всяко миене. Мия си косата приблизително на всеки 3-4 дни и всеки път го нанасям по дължини. Това правя от около месец и половина. Преооловила съм опаковката. Ами, добре си ми е косата. Моята е по - скоро чуплива отколкото къдрава, гъста, но с тънък косъм.
Ванеса, моля, кажи

# 426
Не че не може,може,но ако косата няма нужда от толкова протеин ще се втвърди с времето,ще се изсушат връхчетата и ще почнат да се чупят.

# 427
На мен не ми понася добре желето, ако някой го иска да ми пише....

# 428
И за моята коса не върши работа, уви.

# 429
  • Асеновград
Момичета някоя от вас може ли да ми препоръча добра фризьорка , която да разбира от къдрави коси . След достигане на заветните почти 100см ,сметнах ,че е време да скъся и оформя .. на този етап имам къдрици по цялата дължина до час ,два след измиване , а след това се разтягат и падат под раменете и се губи целия обем от корена (ставам като зализана )..Cry  Преди няколко дни бях при фризьор ,който за бога искаше само 90 лв за подстрижка Angry и просто станах и си тръгнах  . Моля препоръчайте ми някоя по земна и разбираща от работата си в Пловдив, Асеновград или околията !

# 430
90лв.......това само за ножицата ли Scream
УжаСт!!!!

# 431
Момичета някоя от вас може ли да ми препоръча добра фризьорка , която да разбира от къдрави коси . След достигане на заветните почти 100см ,сметнах ,че е време да скъся и оформя .. на този етап имам къдрици по цялата дължина до час ,два след измиване , а след това се разтягат и падат под раменете и се губи целия обем от корена (ставам като зализана )..Cry  Преди няколко дни бях при фризьор ,който за бога искаше само 90 лв за подстрижка Angry и просто станах и си тръгнах  . Моля препоръчайте ми някоя по земна и разбираща от работата си в Пловдив, Асеновград или околията !
Здравейте, аз от 10-15 години ходя на една и съща фризьорка в Пловдив и съм супер доволна. Аз съм с чуплива коса, но много жилава коса. Само тя се справя с нея , да ми направи трайна прическа, без да ми третира ужасно косата, а и всеки път да ми измисли нещо различно. Но най- се възхищавам с какви умения и търпение се справя с къдравата ми русокоска (дъщеря ми). Цените са у повече от прилични. Ако те интересува, пиши ми на лични или тук.  Че не знам до колко е удачно да споделям тук координати.

# 432
Аничка, дъщеричката ти е с разкошна коса Heart

# 433
Благодаря Simple Smile
Всъщност най-вече заради нея чета в темата, въпреки, че за малки деца-къдракоски няма много подходяща козметика. 
Най-вече имаме проблем сутрин след ставането с разресването на косата. Колко спрейове купихме, все без резултат. Добре, че най-накрая открихме подходяща четка (на Десита), та поне след къпане, много балсам: става 🤗

# 434
  • Асеновград
90лв.......това само за ножицата ли Scream
УжаСт!!!!
Хах да ,мина с оправданието ,че била над 60 см...

Общи условия

Активация на акаунт