Къдрокоси красавици - 6

• 53 999
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Хм,хубав въпрос.Не съм го ползвала след Про лонгър,а нямам ампули отдавна,ползвам концентрата като преуош.Вчера го ползвах след маската Епруваж,която е балансирана към хидратираща,а Про лонгър си е към протеинова.Самото "лепило" е балансирано,така че няма проблем да се ползва след всичко.
Ампулите са терапия,а лепилото е финиш,т.е. ползват се едно след друго.За мен не са взаимозаменяеми,а допълващи се.Можеш да изключиш ампулите и на тяхно място да ползваш маска,но финиша е задължителен,даже два, ако ползваш сешоар/преса

# 541
Vanessa, може ли още нещо да те попитам? Трябва да се боядисвам скоро. Първо да боядисам или първо да приложа Олаплекса?

# 542
VanessaDE, благодаря! Доста логични разсъждения, ще те послушам за финиша Simple Smile
За pro longer аз не се изразих правилно - като написах "ампула" имах предвид концентрата, но не в голямата разфасовка, а малката. Имам следното объркване за този концентрат:
В описанието на този продукт в сайтовете пише, че голямата разфасовка се ползва като пре уош, а малките са за след измиване. Всъщност това различни продукти ли са?

# 543
WavyGirl реално погледнато,N3 е смес от 1+2,само че, в по-лека концентрация.Олаплекс се води продукт за предотвратяване на щети по време на боядисване и за възстановяване на такива след боядисване.Той възстановява скъсаните връзки в косъма,най-просто казано.Така че,няма смисъл да се ползва преди боядисване,разбира се,ако започваш тепърва да боядисваш.Но ти се боядисваш редовно,няма проблем да си го ползваш преди и след, като терапия.Аз бих ползвала сериозен протеин преди,и N3 на следващо миене след боядисване,ти си прецени.

Dudu това с ампулата и концентрата вече го коментирах.Съставът им е един и същ,но за мен,концентрацията е различна.Ползвала съм доста ампулите,ползвах и концентрата вместо ампула(след измиване).Резултатите са доста различни,с ампулата косата става тежка,плътна,подредена,а с концентрата,пършива,суха, почти изправена.Сещам се за преуоша(балсам) и маската Терапист,същия резултат.Производителят не случайно е написал изрично начина на използване.

# 544
Момичета, използвате ли Пантен ? Как се отразява на къдриците? Имам шампоан и балсм и ми се иска да си взема някаква маска тяхна.

# 545
Моята коса много хубаво се къдри след шампоана на Пантен и по принцип това е шампоанът, който ползвам редовно. Но от балсамът косата ми ставаше някак увиснала. Маска не съм пробвала.

# 546
Аз си купих един комплект и бяха заедно шампоан и балсам , моите къдрици сякаш натежават, въпреки, че не са от най-едрите. Aussie 3 miunte miracle reconstructor ми ги прави много красиви и фиксирани.

# 547
Здравейте, къдрушки! Скоро си закупих един термозащитен флуид за къдрици от Arlen.bg на Paul Mitchell Round trip, но нещо не ми допада особено. Използвала съм го един два оъти.Ако някоя от Вас желае да го изпробва и има други продукти, с които би се разделила, може да разменим 🙂

# 548
Момичета, използвате ли Пантен ? Как се отразява на къдриците? Имам шампоан и балсм и ми се иска да си взема някаква маска тяхна.
Използвам само маската 3 минутно чудо (в лилаво). От шампоанът се получава твърде много обем за мен, а балсам не съм пробвала.

# 549
Сега осъзнавам, че и на Оси маската (имат и балсам от тази серия) се казва 3 минутно чудо Grinning

# 550
Здравейте момичета. Аз от години не бях виждала косата си здрава . От изрусяване я съсипах  ужасно много. От две години само подстригвам без никакво боядисване и се оказа,че косата ми е къдрава. Онзи ден отрязах пак около 15 см ,защото искам да имам хубава и здрава коса,но сега се чудя как да я поддържам. Всички продукти които имам са за суха и изтощена коса. Поръчах продукти на Canu,четох хубави отзиви за тях. Искам косата ми да стои по подредена,а не така рошава. Не знам към кой номер съвпадам 2а или 2 б 🤔 не мога да преценя.Ще съм благодаря за вашите мнения. Ще приложа снимка за да ви ориентирам. Благодаря и хубав ден 🥰

# 551
Здравейте момичета. Аз от години не бях виждала косата си здрава . От изрусяване я съсипах  ужасно много. От две години само подстригвам без никакво боядисване и се оказа,че косата ми е къдрава. Онзи ден отрязах пак около 15 см ,защото искам да имам хубава и здрава коса,но сега се чудя как да я поддържам. Всички продукти които имам са за суха и изтощена коса. Поръчах продукти на Canu,четох хубави отзиви за тях. Искам косата ми да стои по подредена,а не така рошава. Не знам към кой номер съвпадам 2а или 2 б 🤔 не мога да преценя.Ще съм благодаря за вашите мнения. Ще приложа снимка за да ви ориентирам. Благодаря и хубав ден 🥰

Какви продукти на Cantu ползваш и какво ще означава по подредена ? 🤗

# 552

Още не съм ги използвала,поръчах шампоан,балсам и крем активатор. За по подредена имам в предвид ,че сега е някакси разхвърчана и стои като кошница. Някак искам тия къдрици или вълнички да ги направя по оформени .

# 553
Цитат на: Teri Petrova

link=topic=1296291.msg42695190#msg42695190 date=1618611753

Още не съм ги използвала,поръчах шампоан,балсам и крем активатор. За по подредена имам в предвид ,че сега е някакси разхвърчана и стои като кошница. Някак искам тия къдрици или вълнички да ги направя по оформени .

При мен активатора както и крема за къдрици вършат добра работа , подчертават и оформят къдрицата , но моята е 2б и много гъста , много добре ми елиминират фриза , но нямат фиксация . Понякога слагам и custard .

# 554
Alexandrova, какъв активатор ползваш?
Цитат на: Teri Petrova

link=topic=1296291.msg42695190#msg42695190 date=1618611753

При мен активатора както и крема за къдрици вършат добра работа , подчертават и оформят къдрицата , но моята е 2б и много гъста , много добре ми елиминират фриза , но нямат фиксация . Понякога слагам и custard .

Общи условия

Активация на акаунт