Къдрокоси красавици - 6

• 53 964
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
  • В полите на Пирин планина
Лично аз знам за какво говориш, Lavatera, защото след 1-вата ми бременност косата ми беше в трагично състояние. На мен много ми помогна редовно правене на маслени маски - всяка седмица, а понякога и по два пъти в седмицата. Миех и сега мия косата си често, обикновено през ден. Не, че се омазнява, но много лесно се смачква и е мека, а също така се заплита, защото е тънка.
За себе си харесвам шампоаните на Лакме:

https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-body-maker--za-obem/sha … body-maker-300-ml

Серията Frizz control: https://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-frizz-control-za-izglajdane

особено балсама без отмиване.

Този на Милкшейк:

https://www.zlatnaribka.com/energizirasht-miks-shampoan-milkshak … aign=Lower_Funnel

# 601
Здравейте,
Колко често е добре да се ползва дпш? Може ли да се прекали с него и ефекта всъщност да стане негативен?
А какви са признаците на утежнената коса?

# 602
Lavatera Точно тези продукти на Напура ги има само в БГ и Италия,Щатите не ги броя.Писах на производителя с молба да организира някаква дистрибуторска мрежа и в Германия,но за сега нямали намерение да го правят Confused не знам Златна Рибка как са се добрали до тях.Можеш да си поръчаш от БГ с превозвач или директно от Италия,но доставката е малко солена.Аз другия месец съм в БГ и ще напълня куфара с Напура Grinning

emjay средно през две седмици е добре да се ползва ДПШ,ако косата е рядка с тънък косъм може и 3 пъти месечно.Но,пак зависи и от ДПШ-а, от професионалните има такива които могат и всяка седмица да се ползват.Ако миеш обаче веднъж седмично,1 път в месеца е достатъчно.Аз мия през ден и ползвам ДПШ 2-3 пъти в месеца.
Можеш сама да забележиш че косата има нужда от такъв продукт.Корените се зализват,продукти които обикновено ти действат добре,започват да ти утежняват или замазват косата,дължините изглеждат и се чувстват сплъстени или мазни,не можеш да докараш желаната прическа...
Негативен ефект трудно можеш да постигнеш с професионален шампоан,но ако миеш прекалено често с много агресивен такъв ще я премиваш и скалпа автоматично ще произвежда повече себум,от там и корените ти ще се омазняват по-често и започваш да се въртиш в един омагьосан кръг.
Ако се боядисваш,честото миене с този вид шампоан сваля боята.

# 603
Аз за стимулиране ползвам тези  продукти . Не са от най скъпите , но път вършат работа .

# 604
Здравейте! Имам малко странен въпрос -тези, които спите с хваната на ананас коса, боли ли ви понякога скалпа? При мен е ужас вече две седмици, а не е стегнато горе, даже напротив и ползвам различни ластици...с всичко е така. Дори шнола, ако сложа през деня, после боли все едно корените ми са опънати максимално.

# 605
Аз спя с коса на ананас, след като вече се е поразскубала и така или иначе ще я нося вързана и буквално не си развръзвам косата 2-3 денонощия понякога. Мен почти непрекъснато ме "боли косата", но странното е, че винаги ме боли от едната страна, а не там където е била вързана. Предполагам, че причината е, че спя винаги обърната на тази страна и явно нещо ми се притискат корените на косата. А понякога си мисля и че може да си е изсрастнала на тази страна и като я обърна наобратното, затова да боли скалпа.

# 606
Аз косата си не я връзвам отдавна или в краен случай долу.Докато ми расте бретона го защипвах с фиби да не стърчи,една фризьорка ме видя и каза никога да не си защипвам/връзвам косата обратно на растежа,трябвало косата да се оставя да расте в посока естествен растеж.Обичах да я връзвам високо горе и винаги ме болеше скалпа,от както не я връзвам нямам проблеми

# 607
Не ме боли нищо, ананасът ми е много хлабав. Не си представям как ще си легна върху косата нощем. Представям си де, но на сутринта гледката не е приятна и поправянето на изгледа отнема много време Joy

# 608
И мен ме боли понякога (скалпа), най вече зависи как съм спала или поне така си мисля 😀

# 609
Странен въпрос и ако искате не ми отговаряйте, ама трябва ли да правим секс все с вързана коса? 😃 Моята е в ужасно състояние след това обикновено и я връзвам на опашка после, ама ще ми е странно да си я вържа на ананас специално заради това 🤣 Изобщо как да си предпазим косата в тези случаи 😬😃

# 610
Е що за въпрос "трябва ли" Joy Както се случи Grinning При мен понякога се случва вече да съм си на ананас и сексът да започне ненадейно - той или сам си пада, или мъжът ми го разваля, а понякога така си остава, а после го оправям за сън. Ама чак пък специално да си правя ананас преди секс... Joy Никакво предпазване, щетите се оправят после, а и обикновено след това е време за сън, няма нужда от кой знае каква прическа. Ако времето и местоположението не са в леглото - после се оправя с мокри ръце Grinning

# 611
Никой мъж няма да те остави с вързана коса докато правите секс Joy освен ако не е някакъв спонтанен, бърз на непозволено място Stuck Out Tongue Winking Eye
Хидратирай си редовно косата и си купи копринено/сатенено спално бельо!

# 612
Здравейте, момичета! Смятам да си взема четката на Denman за оформяне на къдрава коса. Искам да попитам каква е разликата между тази с 7 реда и тази с 9?

# 613
Според мен никаква , 9 редовата е малко по голяма , поне мен не ми е удобна и си ползвам 7 редовата  . Бях ги купила от Hairmag и двете , но 9 редовата я подарих на една приятелка понеже на мен не ми е удобна ☺️

# 614
Здравейте Simple Smile моята коса претърпя регресия - не ми стои добре вече след желето на as I am, от вчера съм и с раздразнен скалп от Джойкото ..... май ще трябва да сменям шампоаните - ползвам основно Джойко хидратиращ и балансиран към хидратиращ, а протеин Лореал профешънъл . И сега се чудя в тези ценови категории какво да избера. Косата ми е с добър блясък и изглежда здрава, но се изправя много бързо и сега с появилия се сърбеж съм много учудена как стана това Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт