Къдрокоси красавици - 6

• 53 960
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Да не си я претрупала? Кой балансиран към хидратиращ Джойко имаш предвид? По съм склонна да вярвам че е от Лореал,какъв е той?

# 616
Здравейте, момичета! Смятам да си взема четката на Denman за оформяне на къдрава коса. Искам да попитам каква е разликата между тази с 7 реда и тази с 9?

Разликата е в размера. Всеки има различни предпочитания. Можеш да си вземеш 9 реда и ако са ти много, да махнеш редове.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 00:28 от Не се сърди, човече

# 617
Да не си я претрупала? Кой балансиран към хидратиращ Джойко имаш предвид? По съм склонна да вярвам че е от Лореал,какъв е той?
Хммм, не ми се вярвала- на предното миене използвах ДПш  на Милкшейк, иначе балсамът винаги ми е Хидрасплаш . Протеиновият ми е златистият на ЛПро- харесвам си го. Сега ще чета назад в темата за препоръчани от вас хидратиращи продукти - много неприятно - толкова ги харесвам Джойко и не се лутам какво да поръчвам , ама сега ....

# 618
И аз съм изненадана за Joico . Може би ти е дошло вече too much . Трябва смяна с някой друга марка , добре е да се редуват . Дори мисля пак да пробвам тяхна боя , имат хубави цветове .

# 619
MарT Лореал нямат протеинова златиста серия,в най-добрия случай са балансирани.Дефакто,ти нямаш протеин.
Щом искаш хидратация,този е най-добрият хидратиращ-терапевтичен за мен.Не утежнява и влияе добре на скалпа
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/shampoan-za-stimuliran … hydroclenz-250-ml
Балсам само хидратиращ ли имаш? Хидрасплаш е много лек,почти нищо не дава на косата

# 620
Ами пише, че е с екстрат киноа и протеин .... може би това ме е подвело Simple Smile А имам един въпрос- Ванеса, сега ми препоръча шампоан, който харесваш- благодаря, за което!, но пише, че е против косопад, който аз нямам и ако се ползват продукти с такава насоченост, при липса на проблем няма ли да й дойде “много” на косата ? И да , ползвам само този балсам към момента.

# 621
Шампоанът се ползва и за поддръжка,не е задължително да имаш проблем.Аз също нямам косопад,но превенцията е по-добрата стратегия,поне за мен.
Само един лек балсам не е достатъчен.По-добре си вземи хидратиращ и протеинов и си ги върти.Една маска по-богата,с превес на протеина също.Една девойка на 20 може да мине с Хидрасплаш,но зрялата коса,и особено боядисаната изисква повече грижи.
Нека и другите дами да си кажат мнението

# 622
MарT Лореал нямат протеинова златиста серия,в най-добрия случай са балансирани.Дефакто,ти нямаш протеин.
Щом искаш хидратация,този е най-добрият хидратиращ-терапевтичен за мен.Не утежнява и влияе добре на скалпа
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/shampoan-za-stimuliran … hydroclenz-250-ml
Балсам само хидратиращ ли имаш? Хидрасплаш е много лек,почти нищо не дава на косата
Благодаря за препоръката, ще го пробвам. Flowers Hibiscus

# 623
  • София
Напълно съгласна с Ванеса. Моята коса с течение на времето се поизправи - от боя ли, от ЕГН ли... В момента е по-скоро чуплива и се къдри само на някои места, гъста, с тънък косъм и естествен обем, пък и руса. Но наистина изисква все повече грижи. Давам пример какъв беше протокола за измиване вчера.
Седях няколко часа намазана с черно ямайски масло и масло от репей.
Измиване с ДПШ Red label, защото предстои боядисване
Второ измиване с Kerastase resistance
Маска на скалпа Mediceuticals, по дължините - Kerastase resistance, реконструктора Aphogee.
На всичкото отгоре сложих и една ампула по дължините Milk shake repair.
Ресах, Мачках, за да се напои хубаво. Поседях малко, докато свърша другите неща в банята.
След изплакване и попиване на водата
На скалпа - серум Mediceuticals, по дължините - коприната на Chi и онова корейското чудо за връхчетата.
Манджа с грозде, ама след сешоара резултатът е чудесен.

# 624
Аз нямам претенции да съм компетентна. Но не ви ли притеснява да слагате всичката тази химия на косата си? И то силни професионални продукти. Лично мен би ме притеснявало подобно третиране да не даде обратен ефект 😣

# 625
  • София
Ами приблизително от две години промених начина, по който поддържам косата си. Резултатът определено е в положителна посока, разликата е видима. Да не говорим, че имам много нови растежи. Благодаря на момичетата в групата и най вече на Ванеса.

Да, ползвам много продукти, но в ограничени количества. Според мен ефектът ще е обратен, ако се прекали с количествата на даден продукт.

# 626
Босонога Херцогиня, от къде поръчваш маслата и като топла маска ли ги нанасяш?
За балсам кой бихте ми препоръчали? Бях разбрала, че е хубаво винаги балсамът да ти е хидратиращ Simple Smile и ползвам само този до сега Simple Smile
Някой ползвал ли е сметаната на Милкшейк, какви са ви впечатленията?

# 627
  • София
Ямайското масло го поръчах някъде от нета. Маслото от репей купувам от Берьозка. Аз лично не ги затоплям, просто ги смесвам, намазвам се, слагам кърпа или шапка и седя така. Понякога включвам сешоара, за да затопля главата, понякога спя така. Зависи от времето, с което разполагам и от настроението.
За балсам - не знам какво да отговоря. Моята коса предпочита протеинови или балансирани продукти.
Да, ползвала съм сметаната. Ами, не я намирам за нещо особено, освен че мирише страхотно, иде ти да я изядеш☺️. Не е лоша, не прави фиксация и май нямаше термозащитни свойства.

# 628
Никакъв забележителен ефект при мен. Само на аромат го докарва, замина в olx 😀

# 629
Искам само да благодаря на всички, които пишат в темата, специално на Ванеса. Информацията за протеините и хидратацията ми беше изключително полезна, за 2-3 месеца косата ми се възстанови, толкова здрава и силна не я помня от години, само след включване на 2-минутния реконструктор на Aphogee. Взех и Joico K-Pak Intense Hydrator, но засега не мога да уцеля как да го ползвам, ще трябва да почета повече из темите назад къде бъркам. Много и много полезна информация има в тази тема, браво и благодаря  ако на всички, които споделят опит и знания.

Общи условия

Активация на акаунт