🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 679
  • 980
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Да е Ники Илиев. Хем е участвал в оня филм, хем е кльоща.
Ама не може да пее Wink Поне аз не помня някъде да е пял Simple Smile

# 961
Марта с това предложение за Папи Ханс направо ме уби 😂

# 962
На мен не ми се стори Носорогът да може да пее особено добре. И започна доста несигурно.

# 963
  • Варна
Като съм гледала Орлин Павлов в " Черешката..." не ми е направило впечатление да е веган или претенциозен спрямо храната.
Ники Илиев е веган, но не зная как пее.

# 964
... За разлика от миналата година, когато маските бяха като от филм на ужасите. Явно е свършил тъмния период на Кремена.
Тази година са прекалено милички и сладникави костюмите - малинки, госпожици, перли, зайчета... Миналата година бяха по - хард и повече ми харесваха. От таз годишните пак си паднах по такъв тип костюми - Прилепът и Носорога. Много жалко за Камъка - определено от долу се крие талант, но грозен костюм.

# 965
На мен гласът на Ники Илиев ми е забит в главата от Забранена любов, трябва още веднъж да чуя Носорогът и ще съм сигурна той ли е.

# 966
Букетът изненадващо ми хареса особено това, че са решили да го обърнат. 💐 Смятам че е Мила Роберт, гласът доста прилича, пък и тя е така висока.

Камъкът доста опърпан... всякаш не са се старали много-много 😁

Госпожицата не знам дали ми харесва или ми идва малко детинско..

Носорогът явно са го шили заедно със самураят. 😅 Мисля си за Ники Илиев, но той пее ли така?

# 967
  • София
4 декади и легенда за мен са само Васил Гюров и Жоро Пентаграма, за които се сещам в момента и които да са облечени в кожени дрехи. Не знам Жоро може ли да пее. Скоро подсетиха света за него с някаква награда.

Пентаграма е надхвърлил 4-те декади, 1956 г. е роден. Васил Гюров и той.
Васо Гюров, че е легенда - легенда е; може и от 16-годишен да е известен, т. е. вече 4 декади, аз го помня от примерно 26-годишен Simple Smile Жоро Пентаграма обаче беше Жоро Шивача и беше известен с това, че шие кожени якета, включително и своето собствено с пентаграма на гърба, което не знам колко е легендарно Simple Smile))

# 968
Носорогът не беше ли роден край морето? Кой от всички коментирани е от там? За четирите декади и аз го разбрах така- че е известен от три декади, даже почти четири, а не че на възраст е толкова.

# 969
от всички маски мисля,че носорога е Миро,самурая Владо Михайлов.Камъка като маска според мен е страхотна,но кой е вътре идея нямам.Мисля,че завършека на изпълнението на носорога,не може да се сбърка, и това е Миро.

# 970
Харесаха ми маските. С изключение на Малинката и Гларусът. Можеше повече да се постараят с техните маски.
Водещите не ми харесват. Радков е дървен, може би и да се притеснява. Геро го харесвах, но малко по малко започва да ме дразни.
Азис и Алекс са ок. Но Марта и Владо??? Защо? Хеле пък Владо. Още с първото предположение и пак Дара. Циркът бил Драго Чая. Не може да е толкова очевидно, а и Драго е по-едър. Говори си ги и той едни, колкото да не заспи.
Кой е под маските. Не мога да коментирам. Не съм толкова запозната с детайли от живота им, за да ми подскажат нещо в уликите.
Във фейса мернах, че в момента Рут и Мила Роберт били на някакво участие, в Плевен, мисля (ще ви излъжа за града, но беше различен от София).

# 971
Госпожицата не знам дали ми харесва или ми идва малко детинско..
Госпожицата е поп арт стил и никак не е детинска.

Рут беше в публиката.

# 972
  • София
Коцето-Калки мисля е вегетарианец.

# 973
Не беше Рут в публиката. По-напред се изкоментира, че тя има татуировки по ръцете.

# 974
  • Велико Търново
Самураят ми звучи като Любо Киров
Любо е треньор в Гласът на България този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт