🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 38 416
  • 980
  •   1
Отговори
# 345
Уффф, точно Марта ли? 🥴
Откраднат живот свърши все пак, трябва да се набутаме някъде...Rolling Eyes

За Азис и Алекс и аз се радвам, за другите двама ще си замълча.

# 346
  • София
Марта пък според мен добре се беше подготвила и се беше постарала. Владо не знае защо е там. Азис им е най-доброто попадение за сега.
А кой излъга, че Хилда ще е в панела?
Аз се радвам, че Вергов няма да го има, изобщо не му се получават тези изяви.

# 347
  • Испания
Е, попариха ми надеждите. Оставаха ми още 3 дни.

За Азис и Алекс много се радвам. Мартина и Владо за нищо не стават.

# 348
Хич не съм доволна за Марта и Владо, особено за него.

За Алекс и Азис се радвам, те правеха шоу.

# 349
Хубаво е , че Азис ще е отново в панела. Радвам се и за Марта Вачкова, но Владо Пенев за какво им е? Миналата година изобщо не се представи добре като детектив

# 350
  • Испания

Марта Вачковa, Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев ще влязат в ролята на детективи в третия сезон на „Маскираният певец“

# 351
Цитат
Фънки няма да е в панела, Марта Вачкова ще е
Значи все тая.Докарват го по габарити.Тъпото е,че всички от журито,ще се превземат и правят на ударени,дори целият свят да е разпознал някой участник.Това преиграване ми идва в повече.Мин.сезон ги зарязах още на 1ви епизод,заради тъпите им коментари и лигавите водещи.По-късно хвърлях по едно око от време на време и то заради Боби.

# 352
Аз затова по едно време гледах в ютюб само изпълненията. Чиста работа.

# 353
Аз съм доволна долу горе, ако това ще е състава на панела. Simple Smile Владо не ми пречи, кефи ме. Само Марта не си я спомням как беше сред тях, дали се стараеше или го караше на интуиция.

# 354
Интересно Магърдич въобще гледал ли е предишния сезон!?Joy Защото ако беше, щеше да е запознат с неадекватното поведение на Пенев и нямаше да го наема повече. Пълна излагация.

# 355
Интересно Магърдич въобще гледал ли е предишния сезон!?Joy Защото ако беше, щеше да е запознат с неадекватното поведение на Пенев и нямаше да го наема повече. Пълна излагация.
Не само Пенев,и Марта беше излагация. Сега ще слушаме предположения само за Фики и Дара, както ги ръсеха двамата в предния сезон.

# 356
  • Испания
Eднакво неадекватни са и двамата.

# 357
Ох да, забравих, че и двамата само Дара и Фики знаят. Може за разнообразие да кажат и Вергов сега като няма да е част от панела.Joy Дотам им се изчерпват предположенията.

# 358
  • Испания

Алекс Раева с молба към зрителите на „Маскираният певец“: Не ни съдете строго! Ние сме там да ви помагаме, но понякога и да ви объркваме

# 359
  • Велико Търново
Те да вземат да се информират, че Дара ще е треньор в Гласът тая година, че да не се излагат Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт