🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 838
  • 980
  •   1
Отговори
# 390
Това , че някой е гледал някакъв сериал, не означава, че познава реалния човек и живота му.
Ако сложат Фики не знам как би си преправил гласа, че да не го познаят.
Но съм почти сигурна , че и Рафи ще е някъде. Няма как просто, той е навсякъде. Дори се замислям за Гъбарко.

# 391
Той Фики е такъв гардероб, че ще е трудно да бъде скрит под костюм без да бъде разпознат.

# 392
  • Испания
Смайли, сигурно си казвала, ама ако вече е кажи-речи ясно кой е даден участник, журито продължава ли да се прави на ударено като нашето?

Много рядко познават участниците, защото не са само певци. По един и в двете страни имаше попадения, но масово - не.

99,9% съм сигурна, че Филип Киркоров знаеше, че под една маска-гост е баща му. Уверена съм, че той го е вкарал в шоуто. Освен това на всички концерти Бедрос беше в публиката с Алла-Виктория и Мартин. Е, Киркоров се направи на много учуден и ви 10 минути.

Просто самата атмосфера е много различна. Избират хубави песни, правят страхотни декори /особено руснаците/. Всеки концерт е спектакъл.

# 393
  • Sofia
Сега видях,че баща му е на 89год 😳
Колко участия имаше преди да свали маската?
Какъв беше костюмът му?

# 394
  • Испания
Сега видях,че баща му е на 89год 😳
Колко участия имаше преди да свали маската?
Какъв беше костюмът му?

Писах: беше гост. Беше Султан. Пя само веднъж.

Песента е от филма "Кавказкая пленница".

Маги Халваджиян: Предстоят изненади в новите сезони на „Маскираният певец“ и „Забраненото шоу на Рачков“

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 18:19 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 395
Цитат
99,9% съм сигурна, че Филип Киркоров знаеше, че под една маска-гост е баща му. Уверена съм, че той го е вкарал в шоуто. Освен това на всички концерти Бедрос беше в публиката с Алла-Виктория и Мартин. Е, Киркоров се направи на много учуден и ви 10 минути.

Просто самата атмосфера е много различна. Избират хубави песни, правят страхотни декори /особено руснаците/. Всеки концерт е спектакъл.
100% Филип е знаел.Освен това камерата показваше само него.Той реагира с крясъци,още докато султанът беше в гръб.Бил се зачудил,защо баща му не е в залата.Пък децата добре си казаха,че хем не е на стола си,хем султанът бил с походката на дядо им. Smile Сладури.В този момент,Филип гледаше още по-тъпо.
Да,уникални са руснаците с декори и всичко от-до.Само в тази тема съм хвърляла по едно око на чуждите формати.
Нашите маски са най-нескопосани.

# 396
В американския формат и Джени Маккарти не можа да познае съпруга си като гост-звезда.

# 397
  • Испания
Валерия не позна мъжа си, но той не беше гост, а редовен участник. Отнесе подигравки, затова и го припомни на Киркоров при участието на баща му.
А на Тимур му казаха, че го търсела Азиза, защото тя се държа отвратително, когато трябваше да свали маската си. Вдигна скандал на журито, че ѝ отнело мечтата и очакванията, напусна сцената и не пя като всяка маска, която е разкрита. В следващи предавания все напомняха за нея.

От минута 13:22 - част от фасоните на Азиза, която трябваше да свали маската с гласа на Киркоров, който пък смяташе, че Пингвинът е Анита Цой. Няма я цялата неприятна сцена. Вероятно са свалили видеата.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 20:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 398
Освен Киркоров не познавам никой друг от руските звезди.Той защо се почувства виновен,че Азиза си отива?Приказките,че няма да си го прости ми звучат обидно спрямо Азиза.След свършен факт.

# 399
  • Пловдив
Много рядко съм гледала клипове от чуждите формати, но маските им не ми допадат в повечето случаи, нашите си ми харсват повече.

# 400
  • Испания
Освен Киркоров не познавам никой друг от руските звезди.Той защо се почувства виновен,че Азиза си отива?Приказките,че няма да си го прости ми звучат обидно спрямо Азиза.След свършен факт.

Защото от двете последни маски за седмицата бяха гласували по двама членове на панела. Киркоров даде своя глас за пингвина, т. е. Азиза. Тя като започна да прави физиономии, той започна да ѝ се извинява. Защо да е обидно? Тя се държа отвратително.

# 401
  • Велико Търново
И наш'то Поли миналата година се поразсърди май, но поне се държа на положение момичето. Тази Азиза съвсем за кратко я видях, то голямо цупене, голямо чудо.

# 402
  • Испания
"Великият" панелист Мартина по Нова. С първото изречение направи вятър на всички. Ще я гледаме дълго по Нова с нейната лицемерна веселост.

Марта Вачкова: „Маскираният певец“ е най-любимото шоу в света, а нашето е на световно ниво

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 14:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 403
  • Варна
Здравейте, записвам се в темата, че до началото на предаването остава малко. Simple Smile
Със сигурност няма да се забавлявам с шоуто като предните 2 сезона заради присъствието на Марта Вачкова. Не зная и как ще гледам предаването, т.к. мъжът ми само като я види и сменя канала. Въпреки това ще се опитам да следя шоуто в обичайното му часово време. Simple Smile

# 404
  • Испания
У нас не мъжът ми, аз сменям канала, като видя Мартина /познавам я лично и знам какво пиша/, но прекалено харесвам формата, за да не го гледам. Ще се прежаля.

Репетират.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 16:53 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

Общи условия

Активация на акаунт