🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 840
  • 980
  •   1
Отговори
# 375
Според вас дали под някоя от маските ще има повтарящ се участник от предишните два сезона?
Ще бъде твърде очаквано. А ние искаме съспенс...не, че някой ни пита де 😂

# 376
Според мен 100% има някой, който вече е участвал под някаква форма. Те обичат да си повтарят репертоара 😁

# 377
Залагам, че човек от панела ще е участник този път...ако искат да разнообразят идеята "някой миналогодишен"

# 378
  • София
По-добре да има повтарящ се, но да не е пак някой световно безизвестен.

# 379
  • Далечният изток
Ми той от предишните сезони вече е известен Joy

# 380
  • София
Ми той от предишните сезони вече е известен Joy
Не те разбрах.  Говоря за такива като онзи "актьор" от "София ден и нощ", който нито като име го знаех, нито като физиономия.

# 381
  • Далечният изток
Вече щом веднъж е участвал в Маскирания певец, се предполага, че е известен.
Дори и актьорът от София ден и нощ, вече ти е известен от Маскирания певец.

# 382
  • Испания
Сега да ми го покажат, няма да го позная. Ако някой е гледал бозата, в която е участвал, може и да го познава.

# 383
  • Sofia
Дано няма такива безизвестни и неинтересни 🤨

# 384
  • Далечният изток
Нито него искам, нито Къци...

# 385
Гледал съм всеки един епизод на София ден и нощ и пак не можах да позная че е Митака (Кристиян Кирилов) 😂 Чак когато имаше улика за наградите на Нова тв тогава се сетиха всички за него

# 386
Въпросният формат май го погледнах 1ви еп. и до там.Мисля,че участие в '' София ден и нощ'' не е достатъчно,за да е разпознаваем някой.

# 387
  • София
Все едно на сложат някой влогър под маската, я 1% от населението знае за него, я не. Айде, ако е Слави може би ще са повече. 😀

# 388
  • Испания
Дано е забавно!

В руския и испанския формат самият панел се забавлява и прави половината шоу.

Тук надеждата ми е в Азис и Алекс. Вярно е, че сме малка страна, но в испанския под маските имаше политици, спортисти, тв водещи + две звезди извън страната. Не е необходимо у нас да въртят едни и същи от различните формати /Фики, например/ или един и същ в повече от един сезон /Кръстю, например/. Толкова ли нямат въображение!

# 389
  • София
Смайли, сигурно си казвала, ама ако вече е кажи-речи ясно кой е даден участник, журито продължава ли да се прави на ударено като нашето?

Общи условия

Активация на акаунт