🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България /след сезон 2/ и по света

• 37 848
  • 980
  •   1
Отговори
# 360
Те да вземат да се информират, че Дара ще е треньор в Гласът тая година, че да не се излагат Satisfied
Тая куха лейка навсякъде иска да се навре , добре че я навряха в най-тъпото предаване. Нищо чудно да кажат , че е някой от участниците защото Маскираният певец е в събота , а Гласът бил в неделя май

# 361
  • Велико Търново
В неделя е, да. Но все пак са продукти на две различни телевизии, а точно от тези двете трудно се преминава от предаване в предаване в един и същ сезон.

# 362
# 363
  • Велико Търново
Мдааа, на Южния плаж на Обзор Grinning Морето пак много бурно.
А ето го на сцената в центъра:

Впрочем, в профила му в Инстаграм има и видеа.

А от другата седмица ще го гледаме в Пътят на честта.

# 364
  • София
Прекалено ми идва сравняването на Фънки с Марта.

# 365
Агент Порязов с Гъбарко

# 366
Имам чувството, че Гъбарко ще е маска - изненада, както беше Бебето във втори сезон и Рицарят в първи сезон.
Съдейки по ръста на маската, мисля, че човекът под нея ще е жена.

# 367
  • Wonderland
И аз мислех, че ще е жена Гъбарко. После забелязах, че Гъбарко има коремче + че е гол до кръста и някак си не си представям да са създали маската за женски образ Thinking

На мен в поведението на маските ми има нещо много познато. Когато видях рекламата на Гларусът да маха така дървено с ръце, имитирайки криле, много познат ми се стори Rolling Eyes

Чакам с нетърпение Heart Blush

# 368
Ох да, забравих, че и двамата само Дара и Фики знаят. Може за разнообразие да кажат и Вергов сега като няма да е част от панела.Joy Дотам им се изчерпват предположенията.
Ааа, не е вярно! И Теодора Духовникова я знае. 😂😂😂

# 369
Ох да, забравих, че и двамата само Дара и Фики знаят. Може за разнообразие да кажат и Вергов сега като няма да е част от панела.Joy Дотам им се изчерпват предположенията.
Мдааа, агент Пенев беше казал, че Ангелът е Духовникова. Joy Този сезон дано са му забранили такива тъпи изказвания.

# 370
  • Велико Търново
Отделно, че и те двамата я знаят. Joy
Даже със сигурност знаят дали може или не може да пее.

# 371
  • в резерват
В началото някои от форматите на Халваджян много ми допадаха, но посоката,  в която ги развива през годините  показва май как сам си прецаква  рейтинга.  И Капките  ги прати в девета глуха, и шоуто му на Рачков не успя да блесне, айде и сега  тупна и Марта, та всеобщо да и се радваме.

Скрит текст:
ама защо точно Мартаааа DisappointedDisappointedDisappointedDisappointedDisappointed:

# 372
  • Испания
Мартина върви в комплект с Владо Пенев и понеже той, явно, е много ценен за Халваджиян, ще гледаме и Мартина.

# 373
  • в резерват
А може и  да са му   се самопредложили на пакетна цена.  Арменец никога не  изтърва промоцията.
Плащаш за едно неизвестно какво, получаваш още едно  от същото.  А Маги си е по сметките. Да ни е честита консумацията.
Завехнала салата, с претоплено зеле,  дано Азис и Алекс  сложат малко повече цвят и вкус за баланс

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 12:01 от Арбанашка кокона

# 374
Според вас дали под някоя от маските ще има повтарящ се участник от предишните два сезона?

Общи условия

Активация на акаунт