🤰Февруарски Мами 2021 🤱Тема V

• 43 140
  • 638
  •   1
Отговори
# 120
Честито на всички родили мами !
Има ли и др.жени на които на тоновете не отчита грам контракция в 37 г.с. ?
Антигона подозрителто не пише

# 121
  • East Coast
Мис Чичи Късмет Heart Стискам палци всичко да мине леко и бързо.

# 122
И аз си мислих за нея снощи. Дано всичко да е наред.

Честито на всички родили мами !
Има ли и др.жени на които на тоновете не отчита грам контракция в 37 г.с. ?
Антигона подозрителто не пише

# 123
Тук съъъъм. Няма бебе още. Чета ви иначе и се радвам за всичките нови попълнения. Нека растат живи и здрави!

Аз днес подстригвах и къпах кучетата, прах им леглата, чистих и после се въргалях на дивана. Багажът е готов, но мисля тези дни да проверя пак дали всичко съм сложила по списък.

За килограмите, 83 съм, стартирах 67, мисля. Повечето са на корем, който от своя страна е страшно остър. Отстрани няма нищо 🙂

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 09:15 от Антигона

# 124
Нас днес ни изписаха.Симеончо е с лека жълтеничка и вчера и днес преди изписването беше по 1 час на някава лампа.Казаха,че всичко е нормално и няма нищо обезпокоително.Днес ще ни е първата баня в къщи🙄.Майка ми ще ни помогне,че с тая страшната щипка на пъпчето ще се побъркам не смея да го пипна там😶.Кърмата ми лека полека слиза слагам го на гърда да стимулира и после си хапва АМ доста ми е лакомичък.Иначе  ми е много кротък хапва слагам го да си легне и си заспива самичък.Дано си остане все така спокоен и  да ни подминат коликите.

# 125
Антигона, острото коремче е на момче.
И аз приготвих багажа, само не знам кой размер дрешки да взема.
Но не винаги, аз чакам момче, а не ми е остър, дори не ми е голям, чак ми е чудно, но то при едри жени е така.
Купили ли сте и каква марка АМ в случа,че няма кърма. Мисля да купя една кутия за всеки случай. Знам ли какво ни чака.
И вчера си поръчах книги за гледане на бебета. /не ме корете, ще чета бързо/

# 126
Аз от книги за гледане на бебета, освен да ми обяснят психическата ми нагласа и други общи приказки, нищо друго не ми остана в главата Simple Smile Далеч по-полезни ми бяха клипчетата в ютуб, в които нагледно показват как се държи, как се къпе, как се прави тоалет след банята и всякакви подобни и форума за конкретни въпроси

# 127
Благодаря ви на всички. Поне вече знам, кога всичко ще мине. Чакането за дата беше натоварващо. В последно време все тази дата 29 се върти и тя се оказа накрая.
Аз взех размер 50 за изписване, няма да е голямо бебе.
За АМ мисля да видя в болницата с какво ще го захранят, как ще е с кърменето и да пратя ММ да вземе.
Аз нямам контракции, но съм още на магнезии.

# 128
Не ти ли го спряха магнезия след 36 г.с. ?
Да, изборът на дата и мене ме натовари.
Исках дата в януари, но било рано.
Имам позната родена на 29/01, голяма фърхотевица. Трябва да сме спокойни и всичко ще е наред.

# 129
Това с острия корем и аз го слушам от една седмица, а странното е, че корема дори не ми е остър, просто от ципа на гащеризона така изглежда. Иначе се изредиха да предполагат как ще е момче и като попитам защо така мислят всеки ми казва различно - не съм била качила много, не ми личало в гръб, остър ми бил корема, нямала съм петна по лицето и какви ли не още бабини дивитини. Включително и бабата на ММ онзи ден искаше да види дали ми бил паднал корема, щяла да познае кога ще родя (тя естествено не знае датата) Joy обяснявам й аз, че едва ли ще ми падне корема както тя си го представя щото бебето не е в такава поза .... тя ме гледа с недоумение и ми вика “ама то се познава”  😂
Адаптирано мляко щях да купувам, но ме посъветваха да изчакам да видя какво ще дадат в болницата. Дрешки аз ще нося само за изписването - чорапогащника е 50ти размер, роклята и жилетката 56ти. Ако нещо се наложи ММ ще ходи да купува.
Снощи едни контракции ми се сториха регулярни и да видите колко бързо си стегнах багажа за болницата Grinning оказа се фалшива тревога, но бъдещият татло беше много смешен - притичваше от стая в стая и се чудеше какво да донесе

# 130
  • East Coast
Антигона какво сладко коремче си имаш Relaxed
И моето този път е доста остро (момче). С бъдещата кака бях като куб Satisfied Не знам дали по формата на корема може да кажеш за пола...

Приготвих 2 комплекта един за новородено, един 0-3м.
За адаптирано аз ще изчакам.

Остава ми толкова малко до секциото...Като се сетя и веднага ми се изпотяват ръцете. Уж съм подготвена. Grin И всеки ми звъни да ме пита как съм. Изнервящо ми е малко

# 131
Не са ми спирали магнезия, за да задържа още малко бебо вътре. Пък и не искат да тръгне сам.

# 132
Честито на всички мами, родили прекрасни бебчета. Да са живи и здрави и те и бебетата!!!!

И ние трябва да казваме дата за секциото. Не се обърна това бебе, не иска и не иска. Молби, упражнения, стига до напречно и си се връща. Явно й е неудобно нещо. Та, колкото и да не исках, няма как. Секцио. Страх не страх, гледам да се фокусираме върху бебка и грижите за нея. Много ми е трудно да приема операцията. Някакси се чувствам готова да родя нормално и не мога да повярвам, че това седалищно предлежание така обърка нещата. Но, каквото такова. Мисля в Надежда, София да ходя. Но като равносметка, много се поддавах в тая бременост на лекарския шаш и много пари пръснах. Май безмислени. Надявам се следващия път да не им се вързвам.

# 133
  • Велико Търново
DiaSla, изобщо не се терзай за секциото! Важното е всичко да бъде наред и с минимален стрес за теб и бебето! Секцио или естествено, важното е да бъдете добре!

# 134
Мамчета, моята сладка Йоанка се роди преди часове. Перфектни мерки 3340 гр и 50 см. Нормално раждане с епидурална и малко рязване.
Има и смешка. Аз нали се мъчех да предизвикам малко по-ранно раждане и снощи правих упражнения с топка. Под видеото в youtube имаше яко коментари от сорта “благодаря! Направих ги веднъж и родих на следващия ден” викам си “да бе, то ако ставаше така”. Еми точно така стана 😂

Честито! Бъдете здрави и благословени!
Много ще сме благодарни да споделиш клипчето с нас 😁

Общи условия

Активация на акаунт