Изгледала съм всички епизоди и вариации на Разследване на самолетни катастрофи и за да затвърдя, сега гледам и клипчетата на flight channel (или нещо подобно) в Ютюб. Возила съм се над 30 пъти по един и същи кратък маршрут със самолет, и всеки път вътрешно умирам няколко дни преди полета и по време на самия полет. Така крепя самолета да не падне, докато летим, че не ставам да направя място на тези, на които им се ходи до тоалетната. 

Това си е ... даже не бих казал "Балканска диващина", защото и в Турция не пляскат, пътувам по вътрешните линии и веднъж не случих на аплаузи. И да... простотия е. Пилотът си върши работата. Все едно някой да ми седи пред офиса и да ми ръкопляска като излеза, че съм си свършил работата
.Пишете ме и мен в отбора.
Луда работа.
Това си е ... даже не бих казал "Балканска диващина", защото и в Турция не пляскат, пътувам по вътрешните линии и веднъж не случих на аплаузи. И да... простотия е. Пилотът си върши работата. Все едно някой да ми седи пред офиса и да ми ръкопляска като излеза, че съм си свършил работата
Препоръчани теми