Отговори
# 570
  • София
Никакъв шанс няма за "Игри на волята" и за "Фермата" Поли. Добре се е ориентирала даже. 😀

# 571
  • София
Пусната е анкетата за Биг Брадър Simple Smile

Очаквано гласуването за Къртицата протече най-скромно до тук, като бяха регистрирани само 30 вота, което е антирекорд, но пак е добро постижение. Отново голяма бройка на негледали, цели 13 човека. И фрапиращи 15 нули!
Оказа се, че сезон 1 е много по-популярен и харесван, защото четирима от петимата финалисти са от него. От сезон 2 напред продължава само Бориса, а учудващо за мен, Ивайла Бакалова не можа да се класира.
Радвам се обаче за Марина, на която бях голям фен и силно и стисках палци. И сензационно донякъде, но победителя от сезон 2, Георги Стоянов хапна един топъл геврек. Simple Smile
-
1. Любо - 10 гласа
2. Кирил 'Къртицата' - 7 гласа
3. Марина - 6 гласа
4. Деян Неделчев ''Икебаната'' - 5 гласа
5. Бориса Тютюнджиева - 5 гласа

# 572
Аз взех да се обърквам, кой къде е участвал, но гласувах. Sunglasses А моите любимци - Джино, Уош МС и Ицо Хазарта в анкетата за ВИП-а ли да ги чакам?

# 573
  • София
Ами явно да, стига да се пребориш да получат повече от 1 номинация... Stuck Out Tongue

# 574
Diavolo, и аз харесвам любимците на Врабец - Джино, Уош МС и Хазарта. Номинирани ли са вече?

# 575
Гласувах за Здравко, Лео и Пацо, но видях, че може общо 7 и добавих Борис Братухчев, Лиляна Ангелова и Зейнеб Маджурова.

Здравко си е Здравко. Спечели си сезона, каза за какво ще си използва парите от наградата и наистина ги използва за това. Имаше мечта човекът и си я сбъдна тогава. В последствие и жена му спечели, а той спечели и в  един от епизодите на българската версия на Страх. Гледал съм и някои от гостуванията му в На Кафе (вече години след форматите). Може би имаше късмет, че е първият спечелил популярно риалити в България.

На Лео даже и готварското му предаване съм гледал (и част от песните).

Пацо беше голям идиот. Тогава ми беше интересен за гледане. Гледах и имитациите на Рачков.

Братухчев в последствие го добавих по противоположната причина. Изглеждаше ми най-нормалният в неговия сезон, а сезонът беше пълна пародия.

Лиляна също съм я гледал в повечето и формати (помня, че участва в "Размяна на съпруги" в предишната версия по някоя телевизия - НЕ по БТВ). Даже я следя в инстаграм все още.

Зейнеб за мен е човекът, който успя да постигне най-много благодарение на участието си в Биг Брадър.

Много анкети и кандидати. Аз повечето участници честно казано не ги помня вече, а за други си спомням по-скоро защото са участвали и в други предавания.

# 576
  • София
Telesilla, Врабец, спокич, ще ги включа Wink

Уф, аз съм пас за настоящата анкета, но дори и като негледащ знам колко много се шумя около Триглавия змей. А засега имат само един глас?! :о Специално Любов Станчева е и победител. Дали не и направих лоша услуга, като ги обединих в един участник, 'Тризначките.' Мислех си, че са харесвани, но май по-скоро са били яко хейтвани... :о
Ако Любов бе с отделна номинация сама за себе си дали не би събрала повече гласове? Защото ако е така, то е малко несправедливо спрямо нея, а аз държа всичко да коректно и честно за всички.

# 577
Те вече не са "тризначките" даже. Вече няма Любов, но не мисля, че това е причината.

Може да е заради заглавието на анкетата - Най-обичан участник от "Биг Брадър България".  Те бяха известни в сезона си, но определено не бяха обичани. По-скоро харесваха да им се подиграват, малко като Пацо.

А за него сега се сетих, че му бяха направили собствено шоу за да му търсят жена (от продуцентите на Горещо) -  Укротяване на опърничавия

# 578
Киро като го видя в някой филм и първата ми реакция е - Киро Къртицата. Наскоро в някакъв западен филм сниман у нас се появи за секунда. Някакви се гонеха минавайки през къщи/апартаменти и в един от тия апартаменти - О, Киро къртицата. Това му беше цялата роля.

# 579
Тризначките са си тамън с един глас. Никой не ги различава, не ги различаваше и когато едната спечели. Не помня какъв й беше случаят и как спечели едната, но не е било, защото едната е била по-харесвана, а другите - не.
За мен е реалистично анкетата да я спечели някой като Лео, Зара или Здравко.

# 580
Абсолютно съм съгласна с Врабчо (не че е изненада това 😉🤗💗). Тез триначки са ми точно едно цяло.

# 581
  • София
От посочените в анкетата гласувах за Лео Бианки.

# 582
  • Велико Търново
Очаквано гласуването за Къртицата протече най-скромно до тук, като бяха регистрирани само 30 вота, което е антирекорд, но пак е добро постижение. Отново голяма бройка на негледали, цели 13 човека. И фрапиращи 15 нули!
Не знам общо колко бяха имената, но при положение, че има само 30 вота, като 13 от тях са на негледали, как очакваш да няма толкова много нули? За мен това би било доста предвидимо дори. Пък и ако нямаше нули, дали щеше да има класиране? Защото гласовете щяха да са разпределени долу-горе по 1-2-3 на човек.
Така че - хич даже не са фрапиращи нулите. Съвсем в реда на нещата са си.

Сега гласувах за Здравко и Лео Бианки.

знам колко много се шумя около Триглавия змей. А засега имат само един глас?! :о Специално Любов Станчева е и победител. Дали не и направих лоша услуга, като ги обединих в един участник, 'Тризначките.' Мислех си, че са харесвани, но май по-скоро са били яко хейтвани... :о
Естествено, че са си един. Но при анкета "най-обичан участник" изобщо не е за учудване, че са само с един глас. Мен даже и той ме изненадва Satisfied

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 22:55 от DamaPika

# 583
Я кажете Георгиус ли ми се стори че учавства в Бг търси талант днес? Спорим с мъжо. Той вика че бил той. Аз викам че не е. Забравих го как изглеждаше тоя льохман. Гледах снимки из нета, и пак не мога да го позная. Ако е той, брей и тук се разписа. Аз ако съм ще умра от срам. То не бяха Игрите, то сериали, сега пък тука.

# 584
Той е бил... 🤪

Учудена съм обаче, че не си е сложил любимото герданче... 🙄🤔👀😳

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 00:24 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт