Отговори
# 555
Vip Brother Ицо хазарта, Део и Милко Калайджиев.

Това го помня! Много беше весело и тогава, сега също се разсмях 🙂 Благодаря за линка!

Мисля че този разговор започва да изнервя и двама ни.   Laughing Laughing Laughing

# 556
Снощи много се забавлявах с "Един за друг". Това предаване в момента е единственото, което наистина ме разтоварва. Ако бяхме отишли семейно на таква игра като снощната, с познаването на предметите на другия, щяхме да сме изгорели първи Joy

# 557
Кузмови ако са участвали само във 'фемили' изданието няма да ги включвам в анкетата.
След развода им Ели участва вече сама в All Stars няколко години по-късно. Тогава беше с доста променена визия и имаше прическа първи номер с машината.

Но лично на мен не ми направи кой знае какво впечатление тогава.

Аз не я включих в моя списък, точно защото в All Stars не показа нищо особено като самостоятелен играч.

# 558
Снощи много се забавлявах с "Един за друг". Това предаване в момента е единственото, което наистина ме разтоварва. Ако бяхме отишли семейно на таква игра като снощната, с познаването на предметите на другия, щяхме да сме изгорели първи Joy
Врабец , а това ново предавание ли е? МОя мъж ми го пусна преди седмица и на мен също ми хареса. Но не съм чувала някой да говори за него преди. Снощното не съм го гледала, сигурно днес ще гледаме запис. Ние пък ако се бяхме явили на предното щяхме да се справим т.к. и двамата сме технически грамотни, а по женската част мъжо също може да готви Laughing, да чисти, пере, подрежда. Даже е по-подреден от мен. Аз каквото и да правя е торнадо след мен. Да видим по нататък какви ще са предизвикателствата Smile

# 559
vici75, втори сезон му е. Миналата година пак имаше. Тогава епизодите бяха една идея по-дълги или по-различно монтирани и имаше лек елемент на драма и междусемейни отношения, но нищо фрапиращо. Сега съвсем са го махнали това и са оставили само игрите.

# 560
  • Велико Търново
Миналата година даваха само по два епизода с продължителност от по 2 часа. В събота даваха мъжката и женската игра, а в неделя - общата и отпадането.Много често се случваше обаче да не могат да си направят добре тайминга и май не си спомням да е имало двучасов неделен епизод. Няколко седмици след началото направиха тези епизоди от по час и половина. В крайна сметка общото екранно време тази година е повече и все пак намират как да го запълнят. Значи са си научили урока.

# 561
Благодаря за поясненията. Аз много малко неща гледам, но това предаване ми хареса. Ще си потърся старите предавания на запис ако ми доскучае много да имам какво да гледам. Уж захванах Белези, но нещо много дълъг взе да ми идва. "Отдела" пък хептен ще го отрежа - нито виждам, нито чувам, нито разбирам какво се говори. Тъмни черни сцени. Предния петък уж седнах да гледам, накрая чак главата ме заболя да се напъвам да разбера какво се говори и какво се случва в тъмницата. Вярно че не е оплаквалня тука и като не ми се гледа, никой не ме е вързал да гледам, но...се оплаках вече. Извинявам се. "Един за друг" ми е забавно сякаш.

# 562
  • София
Пробвай Съни Бийч по БТВ, ще ти хареса. Simple Smile

# 563
Оооо, ама той почна ли? Не съм разбрала, а уж го чакам. Там поне бяха по-светли сцените.

# 564
)) То и аз съм така със звука на българските филми. Не знам защо, но много винаги ме е дразнил преди и сега вече съм с високо напрежение и все ми се струва, че не е озвучено и ми се губят думи, изрази... бе нерви ме.
Ми гледай Съни бийч и Ол инклузив, поне ще разпуснеш, то с кози Ковид ...
На мен Един за друг ми е нещо...ту ми харесва, ту нещо ми скучно, чак накрая го почвам по-сериозно да гледам за класацията. Нещо тези двойки не ме грабват, ма да видим, то и не го гледам винаги и още съм неориентирана.

# 565
  • София
Оооо, ама той почна ли? Не съм разбрала, а уж го чакам. Там поне бяха по-светли сцените.

Този петък ще е 4 епизод, т.е. ще стигнат до там където спряха през пролетта на миналата година.

# 566
)) То и аз съм така със звука на българските филми. Не знам защо, но много винаги ме е дразнил преди и сега вече съм с високо напрежение и все ми се струва, че не е озвучено и ми се губят думи, изрази... бе нерви ме.
Ми гледай Съни бийч и Ол инклузив, поне ще разпуснеш, то с кози Ковид ...
На мен Един за друг ми е нещо...ту ми харесва, ту нещо ми скучно, чак накрая го почвам по-сериозно да гледам за класацията. Нещо тези двойки не ме грабват, ма да видим, то и не го гледам винаги и още съм неориентирана.
Аз за сега само едно предаване съм гледала от Един за друг. Ще поразгледам и другите и ще загледам и сегашните. Само дано няма съвсем тъпи хора някъде, че не понасям. Направо алергия имам към такива и единствено това може да ме откаже от гледане.

# 567
Участниците в първия сезон на "Един за друг" ми бяха по-колоритни. Сега даже не се вълнувам кой ще отпадне и кой не.

# 568
  • Sofia
Определено и на мен първи сезон на "Един за друг" ми беше по-интересен.Сега,точно както казва Telesilla,ми е все тая кой ще остане и кой ще отпадне.Е,имам и по неприятни участници,но като цяло,на никой не симпатизирам.Единствено Анжело и Стефания ми харесваха,те пък взеха,че отпаднаха.

# 569
На мен ми харесва, че го излъчват три пъти в седмицата и не се чудят как да запълнят епизодите както в първи сезон.

А в първия ми хареса, че двойките не знаеха какво ги очаква и не се бяха приготвили предварително (или поне не чак толкова колкото в този). Особено Поли изобщо не ми харесва.
Като искат толкова да се състезават да бяха се записали в Игри на Волята или Фермата. За мен това е по-скоро забавно предаване.

Те ми изглеждат като певци в България търси талант. Не ставаме за истинско музикално (състезателно в техния случай) риалити и нека се запишем в такова в което ще имаме по-малко конкуренция.

На мнение съм, че веднъж да се провалят на седмична задача и веднага ще бъдат изгонени.

Общи условия

Активация на акаунт